Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 24 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
7,0 / 10
Mat og drikke
 
7,6 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Vi fikk alltid hjelp om vi spurte om noe.Selve resepsjonsområdet og utenfor hotellet var rent og pent.Fin beliggenhet og nærme strand,restauranter og butikk.
-
Hotellet var kjempefint,men rommet ødela dessverre en god del.Startet med et skittent rom og vi måtte stadig vekk spørre etter både handduker og toalettpapir da dette ikke ble skiftet ut/fylt på.Luften inne på rommet var også meget dårlig.Det luktet mugg og jeg som har asthma kjente dette meget godt på pusten...

Bekreftet gjest: 2022-09-03


9 av 10

+
Kort vei til strand og strandpromenade. Ingen trafikkstøy fra rommet.
-

Bekreftet gjest: 2022-08-27


8 av 10

+
Bassengområdene og selve utformingen av hotellet. Plassering.
-

Bekreftet gjest: 2022-08-13


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-06-25


9 av 10

+
Service var topp, renhold var topp, selve hotellet var vakkert, restauranten hadde topp mat og alle ansatte var usedvanlig vennlige.
-

Bekreftet gjest: 2022-05-28


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

740 vurderinger
Utmerket
 
331
Veldig bra
 
249
Bra
 
92
Mindre bra
 
36
Dårlig
 
32

Fem siste vurderinger

29.05.2022

av TaiMette

Drømmehotellet ved strandpromenaden.

Drømmehotell ved stranden og den lille byen. 100% renhold. 100% vennlig service. Fantastisk rom med utsikt. Nydelig mat og godt utvalg på menyen - en av de beste restaurantene vi besøkte i Perissa. Eneste minus var frokosten. Dårlig organisert og lite utvalg. Vi skal tilbake.

 
28.07.2018

av perantonsen Hamar, Norge

Bra Hotell rett på stranda

Var her på ferie, kan trygt anbefales. God service, bra rengjøring, og aircondition som virket perfekt. God frokost med godt utvalg. Resepsjonen var hjelpsom med å skaffe transport, da vim måtte til sykehus med vær datter.

 
13.08.2016

av ane9090 Kristiansand, Norge

Beliggenhet

Veldig fint leilighets hotell med 2 bassenger. Frokost helt ok. Vi hadde to rom. Det ene rommet hadde to store dobbeltsenger men terrassen var under bakkenivå. Det andre rommet hadde en dobbeltseng og en enkel seng. Uten at vi hadde bedt om mer enn 2 personer pr rom. Så det var veldig greit. Litt lytt fra gangen, men bra AC og ok senger. Området var nydelig med blomster og trær. Litt glatt på våte marmorfliser ute. Hotellet lå helt på stranden og midt i en gate med masse resturanter. Vi leide solsenger på hotellet 1 dag (10 euro 2 senger) men måtte kjøpe drikke i baren hos de. Fikk ikke lov til å ha medbrakt. Teit når en har leid senger. Så vi lå heller på solsenger til resturant Akropolis (turkise senger) der var det gratis mot at vi spiste lunsj der.Utover dette syntes jeg Veggera var fint og alt var rent og pent. Kan trygt anbefales!

 
10.07.2016

av ernst g

Perissa beach

Flott beliggenhet! Fin beliggenhet på stranden i Perissa. Fint Hotel med 2 stk mindre basseng områder, og egen strand foran hotellet. Vi ankom hotellet på ettermiddagen og fikk et bedre rom en som var tiltenkt første dagen, men når vi skulle få vårt opprinnelige rom som vi skulle ha i 14 dager ( Bestilt gjennom Apollo) så var standard rommene til Apollo i kjeller nivå. På terrassen så du ikke over bakkenivå (meget kjedelig med den prisen en betaler gjennom Apollo) Fikk heldigvis oppgradert rommet etter noen dager for en sum. Servicen grei nok, men hotellsjef, restaurantsjef og eier hilste overhodet ikke på gjestene noe som virket meget rart! Rommene var meget rene og fine. Dyktige rompersonale. Hyggelig service på stranden med jente fra Boston, og hyggelig eldre kelner i lunsjrestaurant. Frokosten var ok.

 
21.06.2011

av GretheHorten_Norge Horten, Norge

Flott hotell med rene, fine rom.

Vi hadde bestilt superior rom, og ble veldig positivt overasket over hva vi fikk i forhold til den lille summen vi hadde lagt på. Rommet var stort, rent, delikat og hadde balkong ut mot stranden. Sengene hadde derimot veldig harde madrasser :-( Frokosten var rikelig på hotellets restaurant Pergola. Middagen var ikke så mye å skryte av så vi gikk dit bare en kveld. Men restaurant / bar Charlina 100 m lenger bort hadde deilig mat og veldig hyggelig personell. De hadde i tillegg gratis parasoll og solsenger til gjestene, noe vi måtte betale 6 euro for på hotelllets strand.