Sellada Beach

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Sellada Beach i Perissa har en strålende beliggenhet ved stranden og strandpromenaden rett rundt hjørnet. Her er det et pent lite bassengområde for den som skulle bli lei av stranden.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Enkeltrom for 1 person. Ettromsleiligheter for 2-3 personer. Toromsleiligheter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Service i restauranten og bar, generelt meget hyggelig personale.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 20 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Sellada Beach i Perissa er bygget i tradisjonell kykladisk stil og rommene ligger på ulike nivåer slik at du går trapper både opp og ned for å komme fram rommet. Hotellet har et fint bassengområde med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Snackbar med lett matservering. Strandservice i hotellets regi. Solsenger og parasoller mot avgift på stranden.

Gratis WiFi på hele hotellområdet. Resepsjonen er åpen fra morgen til kveld. Restauranter, matbutikker og forretninger i området. Vei må krysses for å komme til stranden. Lokaltrafikk. Ved ankomst/avreise stopper bussen 500 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Vei må krysses for å komme til stranden.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt