Amaryllis

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Med kort vei til sentrum og bare noen minutters gange fra stranda i Perissa på Santorini ligger det koselige hotellet Amaryllis. Hotellets beliggenhet lokker selvsagt, likeså det fine hotellområdet med bassenget og den fine snackbaren.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Amaryllis er bygd i tradisjonell kykladisk stil og har et lite bassengområde med noen få gratis solsenger. Håndkleservice mot depositum. Pool-/snackbar. Stranda i Perissa ligger bare to-tre minutters gange fra hotellet. Stranda er en av Santorinis mest populære, med svart lavasand og klarblått vann. Hotellets gjester får låne solsenger og parasoller ved hotell Aquarius, cirka 500 meter fra hotellet.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis treningsrom. Resepsjon som er åpen døgnet rundt.

Stranda er hovedattraksjonen i Perissa. Der tilbys ulike vannsporter mot avgift og langs stranda er det restauranter, barer, kaféer og butikker. Det er også supermarkeder og bussholdeplass, hvis du vil ta bussen inn til Fira eller Oia for å oppleve den berømte solnedgangen.

Hotellet ligger cirka 150 meter fra stranda og er sentralt beliggende ved hovedveien. Støy fra trafikken må påregnes.

Måltider

Frokost inkludert.

Alle hoteller – Perivolos & Perissa

Veggera

Veggera ligger utmerket til – midt i sentrum og rett ved stranda. I det fine bassengområdet er det to basseng så her er det fokus på avkobling i behagelige omgivelser og med stor gjestfrihet.

Santo Miramare Resort

Den vakre, stilrene arkitekturen og de rolige omgivelsene på Santo Miramare Resort får deg raskt i feriemodus. De minste har sitt eget basseng hvor de kan plaske og kose seg, mens du lar deg synke ned i jacuzzien.

Gardenia (Santorini)

Gardenia er et mindre, noe slitt hotell som ligger flott til bare noen minutter fra lavastranden, med severdigheter som antikkens Thira innen rekkevidde. Bassengområde og gratis WiFi i resepsjonen!

Villa Eleftheria

Villa Eleftheria ligger i den vakre byen Perivolos på Santorinis sørlige kyst. Hotellet har komfortable leiligheter, noen i den hvitkalkede stilen som er typisk for øya. Her kan du slappe av ved det lille bassenget eller tilbringe dagene nede på den sorte lavastranda. I Perivolos er det kort vei til både tavernaer og barer.

Aqua Blue

Aqua Blue på Santorini er et moderne hotell som ligger på strandpromenaden ved den sorte lavastranda i Perissa. Hotellrestaurant på hotellet med gode greske retter. Langs strandpromenaden er det flere trivelige spisesteder.

9 Muses Resort

Velkommen til 9 Muses Resort i Perissa på Santorini – et fint hotell med hyggelig atmosfære. Det gjestene setter mest pris på er det herlige bassengområdet, beliggenheten nært strand og det hyggelige personalet. Her bor du i lyse dobbeltrom og det diskes opp med frokostbuffé i hotellets restaurant.

Marybill

Ideell beliggenhet nært stranda og sentrum i Perissa finner man hotell Marybill. Det er ganske et ganske enkelt hotell men et perfekt alternativ for deg som setter mer pris på beliggenhet enn et stort utvalg av fasiliteter. Hotellet har et basseng og det er ikke langt til den svarte lavasandstranda.