Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

104 vurderinger
Utmerket
 
54
Veldig bra
 
37
Bra
 
7
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

15.07.2018

Innlegg av Monica K Hamburg, Tyskland

Monica

Et fantastisk hyggelig familiedrevet hotell, som stod til over forventningene. Veldig rent og rolig. Hadde lest litt negative kommentarer angående badet, og det ble vått på gulvet når man dusjet. Likevel var dette overkommelig når badet var så rent, kanskje det reneste jeg har opplevd på hotell. God og enkel frokost, med "norsk" kaffe. Alltid ledig ved bassenget og ingen kamp om solsengene. Trygt og godt sted å bo.

 
26.06.2016

Innlegg av KirstenSolbakken Hokksund, Norge

"Ekte gresk"

Hadde en fantastisk uke her i midten av juni.Et familiedrevet hotell med superhyggelig vertskap.Her bodde vi stille og rolig men likevel veldig sentralt,gangavstand til alt.Kan anbefales hvis man søker det ekte greske. Litt harde madrasser,men det venner man seg fort til.

 
07.08.2015

Innlegg av Tommy S Dalekvam

Fantastisk hotell

Vi er en familie på 5. med 3 store barn (19,17 og 13 år), dette hotellet passet oss midt i blinker. Det var utenfor den pulserende strandpromenaden og det var et veldig pluss. Når vi lå ved bassenget lå vi ikke på utstilling. 5 min. å gå til stranden og mini markedet så det var bare godt å få ruslet litt. Reint og fint, med et vertskap som hjalp oss med det meste. Vi spurte om råd ang. restauranter og fikk 3 fine kvelder på restaurant utenfor Kamari. Maten i pol baren stod ikke tilbake for noe annen "lett" mat vi spiste her nede. Vi kommer garantert igjen.

 
29.07.2014

Innlegg av Omreisendeturist Trondheim, Norge

Hotell med gresk sjarm

Hotellet er drevet av en utrolig hyggelig familie. De var levende opptatt av oss som gjester, og vi ble møtt med smil hver gang. Har vært på andre hotell i samme området, og dette er det hyggeligste vi har bodd på. Renholdet på rommet var upåklagelig, og ble vasket hver dag vi var der. Veldig god frokost med ferskt brød , mange sorter pålegg og gresk jogurt. God kaffe, som ikke var av den typiske tynne greske sorten. Hit drar vi definitivt igjen. Anbefales :-)

 
06.12.2012

Innlegg av thor_skog Kamari, Hellas

hotel i særklasse

trivelig familiedrevet hotell-- mor styrte og far var altmuligmann.. følte oss hjemme der.. er og anbefale .. leide atv for og komme oss rundt.. det er et must..rolig område og rett oer veien ligger det en skikkelig gresk restaurant.. også familiedrevet.. nydelig mat..