Afrodite Venus Beach Resort

Afrodite

  • • Perfekt beliggenhet ved strandpromenaden
  • • Fint bassengområde
  • • À la carte-restaurant med vakker utsikt
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Afrodite Venus Beach Resort ligger ved den den sorte lavastranda i Kamari og herfra har du kort vei til det meste. Hotellet har et pent bassengområde omgitt av palmer, en à la carte-restaurant med flott havutsikt og spa for litt ekstra luksus. Velkommen!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 2 personer. Juniorsuite for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Større superiorrom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Super beliggenhet, veldig koselig plass. Supert å kunne sitte ute å spise frokost.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 20 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Afrodite Venus Beach Resort ligger like ved strandpromenaden i Kamari. Her er det et hyggelig bassengområde med separat barnebasseng og jacuzzi. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Pool-/snackbar.

Hotellet har to restauranter og i bufférestauranten serveres frokost og middag. À la carte-restauranten Mesogaia ligger ut mot den sorte lavastranda. I restauranten er det også en hyggelig bar for en kveldsdrink med utsikt over havet.

Wifi mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Mini-spa med innendørsbasseng, badstue, hamam og behandlinger mot avgift, hotellets gjester får 15 % rabatt på behandlinger eller inngang til spaet. Til spaet hører også en utendørs jacuzzi. Nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. Gangavstand til sentrum av Kamari. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Merk at halvpensjon er frokostbuffé og treretters middag á la carte.

Verdt å vite

  • Strandpromenaden må krysses for å komme til stranda.
  • Nivåforskjeller på hotellområdet, som består av ulike bygninger. Noen bygninger har flere trapper enn andre.

Alle hoteller – Kamari & Agia Paraskevi

Sunshine (Santorini)

Nyt livet på bassengkanten på Sunshine eller gå de få skrittene til den spesielle, brunsorte lavastranda. De svalere kveldene innbyr til deilige spaserturer på den livlige strandpromenaden i Kamari.

La Mer

Aldersgrense på hotellet: 16 år Som navnet tilsier er havet nærmeste nabo til tiltalende La Mer. Stranda i Kamari ligger bare noen få skritt unna, men her er det også basseng med solsenger og parasoller.

Aegean Plaza

Aegean Plaza er et fint hotell som ligger i rolige omgivelser i Kamari. Her er det flere basseng, vennlig personale og pene rom. Til stranda er det bare 50 meter, og en kort spasertur unna venter restauranter og barer. Om kveldene kan du slappe av på rommets balkong eller terrasse, etter enda en deilig dag på Santorini.

Alesahne Beach

Det lille hotellet Alesahne Beach har en perfekt beliggenhet ved stranda der lyden av bølgene skaper den herlige feriefølelsen du lengter etter. Hotellet et basseng der du kan tilbringe late feriedager. Om kvelden er det bare å ta turen langs strandpromenaden i Kamari der det er flere tavernaer og restauranter å velge mellom.

RK Beach Hotel

RK Beach Hotel ligger fint til ved stranda i Kamari og nede ved strandpromenaden ligger hotellets restaurant. Her kan du tilbringe dagene ved det hyggelige bassengområdet med solsenger, parasoller og poolbar. Like rundt hjørnet finner du Kamaris sentrum med godt utvalg av restauranter og butikker.

Iris

Iris er et hyggelig, enkelt hotell. Hotellet ligger nært sentrum og den sorte lavastranda i Kamari. Her finnes et bassengområde med barnebasseng og en snackbar.

Sigalas

Velger du Sigalas i Kamari velger du et hyggelig hotell med mye gresk sjarm. Dette lille familieeide hotellet er bygd i klassisk kykladisk stil med hvite og blå detaljer. Her finnes et basseng å avkjøle seg i og stranda ligger like nedenfor.

Alexandra

Familieeide Alexandra er et enkelt hotell i Kamari på Santorini. Her er det et bassengområde med stort basseng samt solsenger og parasoller. Det er gangavstand til den sorte lavastranda og strandpromenaden i Kamari.

Mar & Mar Crown Hotel & Suites

Fine, lille Mar & Mar Crown Hotel & Suites på Kamari er et typisk eksempel på lokal byggeskikk. Hotellet lokker med en rolig atmosfære og en vakker panoramautsikt over Kamari by og havet.

Polydefkis

På Polydefkis bor du midt i Kamari. Foretrekker du bassengbading, er det bare å rusle ned i det hyggelige bassengområdet, men skulle savnet av bølgeskvulp og salte dukkerter bli for stort, så tar det ikke stort lenger tid å gå ned til stranda.

Costa Grand Resort & Spa

Costa Grand Resort & Spa er et flott anlegg på den sorte stranda i Kamari. Det er et elegant hotell som ligger nydelig til der du kan nyte av solfylte dager på stranda og varme kvelder med en drink i hånda.

Imperial Med

Velkommen til Imperial Med som ligger på stranda i Agia Paraskevi på Santorini. Her bor du i vakre bygninger med havutsikt som ligger omkranset av fine gangstier og vakre blomster.

Finikas

Finikas på Santorini er et enkelt hotell med leiligheter og rom for den som setter pris på beliggenhet, og ikke ønsker et hotell med mange fasiliteter. Det er kort vei både til sentrum og strand, og nærmeste supermarked ligger cirka 250 meter fra hotellet.

Joanna

Leilighetshotellet Joanna i Kamari på Santorini består av fire bygninger som ligger i en frodig hage med flotte trær som gir behagelig skygge. Her bor du i enkle leiligheter og familien som driver hotellet gjør sitt for at du skal trives og ha et herlig opphold. Hotellet ligger sentralt med Kamaris restauranter, barer og butikker rett rundt hjørnet.

Strogili

Aldersgrense på hotellet: 16 år Strogili er et stilig hotell med lys og fin innredning, bygd i kykladisk stil. Hotellet har knapt 40 rom, hvilket gir en personlig og familiær atmosfære. Slapp av ved ett av de to bassengområdene eller ta den korte turen ned til lavastranda i Kamari.

Antinea

På Antinea på Santorini bor du med en strålende utsikt over Kamari og havet. Dessuten kan du skjemme bort deg selv med en velgjørende behandling i hotellets spa. For litt ekstra luksus anbefaler vi en juniorsuite eller et superiorrom med egen jacuzzi.

Kamari Beach

Kamari Beach er nesten synonymt med hav. Hotellet ligger på andre siden av strandpromenaden som går langs den sorte rullesteinstranda i Kamari på Santorini. Hotellets restaurant ligger i strandkanten, og fra mange av rommene og fra bassengområdet har du utsikt mot havet.

Rosebay

På Rosebay ligger rommene fordelt i mindre bygninger rundt bassengområdet som danner et hyggelig møtested på hotellet. Her kan du hvile ut ved bassenget i de herlige solsengene og kanskje unne deg noe å spise eller drikke fra snackbaren?

Lefkothea

Velkommen til Lefkothea, et sentralt beliggende hotell, et par minutters gange fra stranda i Kamari på Santorini. Her bor du med restauranter og barer bokstaveligtalt rundt hjørnet og den herlige rullesteinstranda bare et steinkast unna.