Afrodite (Santorini)

Afrodite

  • • Perfekt beliggenhet ved strandpromenaden
  • • Fint bassengområde
  • • À la carte-restaurant med vakker utsikt

Du som liker å slappe av, kommer til å trives på Afrodite. Palmer omgir bassengområdet som de deler med søsterhotellet hvor du kan koble av i jacuzzien eller få en deilig behandling i det lille spaet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 2 personer. Juniorsuite for 2-3 personer. Superiorrom for 2 personer. Større superiorrom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Super beliggenhet, veldig koselig plass. Supert å kunne sitte ute å spise frokost.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 20 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Afrodite ligger rett ved strandpromenaden i Kamari og deler fasiliteter med søsterhotellet Venus. Der finnes et hyggelig bassengområde med barnebasseng og jacuzzi, gratis badehåndklær for basseng og strand (på rommet ved ankomst), solsenger og parasoller. Hyggelig pool-/snackbar.

Hotellet har to restauranter og i bufférestauranten serveres frokost og middag. À la carte-restauranten Mosogaia ligger ut mot den svarte lavastranda. I restauranten er det også en hyggelig bar for en kveldsdrink med utsikt over havet.

Wifi mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Mini-spa med innendørsbasseng, badstue, hamam og behandlinger mot avgift, hotellets gjester får 15 % rabatt på behandlinger eller inngang til spaet. Til spaet hører også en utendørs jacuzzi. Rommene ligger fordelt på mange mindre bygninger og det er trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Har du sen hjemreise kan du låne dusjrom på hotellet. Gangavstand til sentrum av Kamari, og til stranda der Afrodite har sin egen del med gratis solsenger. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Merk at halvpensjon alltid er frokostbuffé og middagsbuffé.

Verdt å vite

Strandpromenaden må krysses for å komme til stranda.