Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 26 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,2 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Nye, fine rom og vakre uteomgivelser. Hyggelig og serviceinnstilte ansatte. Fin plassering i forhold til byen Fira.
-
Oppvarmet vann i bassengene.

Bekreftet gjest: 2019-10-05


8 av 10

+
God beliggenhet, service, mat (inkludert varm frokost buffé), og renslig rundt de (mange) bassengene. Fine og romslige rom og bad med balkong eller veranda.
-
Det kunne gjerne vært flere solsenger rundt bassengene, da disse ofte ble «reservert» (og ubrukt) fra morgenen. Rengjøringen på rommet kunne vært nøyere, og det var mye støy i restauranten under frokost så det var best å sitte ute.

Bekreftet gjest: 2019-08-24


8 av 10

+
Stort hotellområde med flere basseng. Mye trapper, men mulig å ta seg frem i alle fall med barnevogn. Vil tro at rullestol vil være en utfordring fordi det er bratt.
-
Fikk bare en nøkkel til rommet. Ja du leste riktig. NØKKEL! I 2019... Håpløst når vi er to stykker som bor på rommet, og som ikke går sammen over alt! Det er uholdbart. Hadde vi vært klar over dette på forhånd ville vi trolig ikke valgt dette hotellet. Burde ha elektronisk nøkkelkort slik at man kan få så mange man har bruk for...

Bekreftet gjest: 2019-08-24


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-17


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-10


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-03


10 av 10

+
Beliggenheten Servicen Tilgang på utleie av atv
-

Bekreftet gjest: 2019-07-20


9 av 10

+
Fin beliggenhet og omgivelser. Hyggelige vertsskap/ betjening.
-
*Burde vært oppgitt i katalog at det var gratis badehåndklær. *Burde vært et skille mellom leilighetene slik at en slipper å ‘dele uteplassen’ - kan være godt å være litt for seg selv. *For å komme til butikk måtte vi krysse vei - der var en dårlig/utslitt merket fotgjengerovergang som bilistene ikke enset. Denne burde vært malt på nytt og merket - trafikken forbi var svært høy.

Bekreftet gjest: 2019-07-13


10 av 10

+
Rolig beliggenhet med gangavstand til sentrum. Store, fine bassengområder. Flotte rom og uteområder.
-
Frokosten kan bedres, både når det gjelder utvalg og smak.

Bekreftet gjest: 2019-07-06


7 av 10

+
Rene og fine uteområder.
-
Det luktet kloakk på utsiden og i hotellrommet på kveldstid.Vi betalte for superior rom og er usikker på om vi fikk det, det var ingen forskjell på rommet vår og reisefølget sitt rom og de hadde bestilt standard rom. Det var tidvis mye støy fra ungdommer som herjet i bassengene.

Bekreftet gjest: 2019-07-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

2177 vurderinger
Utmerket
 
1008
Veldig bra
 
778
Bra
 
258
Mindre bra
 
90
Dårlig
 
43

Fem siste vurderinger

31.07.2017

av lisajQ5895HZ

Vi tar turen tilbake!!!

Endelig et hotell som jeg slappet 100% av på. Det var stille og rolig på kveldene, servicen er upåklagelig og frokosten var god. Ytterste kvalitet på renhold og imøtekommenhet. Moderne, lyst og et gresk preg over hele området. Gode engelsk kunnskaper - lett kommunikasjon. Rommet (superior) var knallfint. Hotellet ligger fem minutt unna sentrum, tre min unna supermarked. Anbefales å bo her i ferien!! Fint treningsrom!

 
18.10.2016

av SveinOtto Kopervik, Norge

Flott Resort 10 minutt gange fra Fira sentrum .

Flott resort med fine uteområder . Generelt : 3 bassengområder , kjekk bar ved bassenget med hyggelig personale , ikke så veldig tilpasset barnefamilier så det passet oss fint som reiste med en tenåring . God service i resepsjon og på rommet ( vask/håndklær o.l. ) Mat : veldig god frokost bufe` med godt utvalg , grei a la carte restaurant på resort om man ønsker det en kveld alternativt så har de all inclusive , frokost eller halvpensjon . Gjester : Lite skandinavere på hotellet som vi bestilte igjennom "apollo" mest engelske gjester , men og fra en del andre land ( USA , Østen mm ) Rommet : Det var litt harde madrasser på rommet , og litt slitt og trangt bad ellers koselig og greit rom og balkong . Tror vi ønsker å bo ved sjøen på neste sydenreise savnet sjøen og brisen . Flott i Fira og Oia , spesielt Oia falt i smak da det ble litt mye esel-lukt i Fira på restaurantene spesielt i 35 varmegrader .

 
04.10.2013

av svein0lavh Gjøvik, Norge

Flott hotell

Jeg reist alene til Santorini og bodde på hotell El Greco rett utenfor Fira 21.9.-28.9.2013. Veldig flott hotell som består av flere rom/leiligheter i sirkel rundt flere bassenger på et ganske stort område. Jeg fikk først tildelt en leilighet ca. 150 meter unna resepsjonen som manglet kokemuligheter (kun kjøleskap). Etter å ha ringt Apollo lokalt gikk det ca. 1 time før jeg ble oppgradert til en kjempeflott leilighet (303) rett ved siden av resepsjonen med fullt kjøkken og to balkonger i 2. etasje. Eneste ulempen var at det var en del trafikkstøy siden leiligheten ligger ca. 50 meter unna meget trafikkert hovedvei mellom flyplassen og hovedstaden Fira, men de andre fordelene overgikk dette. Kunne sitte på balkongene og nyte en fantastisk solnedgang over calderaen. Meget bra rengjøring hver dag. Anbefaler å ta med en liten stekepanne og en sil for kokkelering og en dyp tallerken (plastbolle) hvis du skal spise suppe. Leiligheten var utstyrt med 2 kasseroller, flate tallerkener og litt bestikk. 2 kokeplater. Det var anslagsvis 500 m å gå til nærmeste supermarked i Fira. Alt vann må kjøpes på flasker. Hvis dere leser Apollos hjemmesider vil dere også se at alt toalettpapir må kastes i en bøtte med lokk ved siden av toalettet da rørsystemet i Hellas ikke er dimensjonert for å ta unna papir. Dette var veldig uvant i begynnelsen, men man blir fort vant til det. Bøtta tømmes daglig av rengjøringspersonale. Hadde ikke wifi på rommet, og måtte gå til resepsjonen for å få tilgang til wifi. Veldig kaldt vann i bassenget, og det skyldes vel at de ikke varmer opp vannet med strøm da det er fokus på strømsparing i Hellas. Prøvde ikke maten på hotellet da jeg laget alt selv. De har en golfbil som frakter deg og baggasjen til/fra leiligheten hvis du får tildelt rom et stykke unna resepsjonen.

 
26.07.2013

av TorsteinKongshem Oslo, Norge

Flott hotell - god service og hyggelig atmosfære

Mine kone og jeg bodde her en uke i Juli 2013. Perfekt plassert ift. Fira by i gangavstand , god service og flott basseng område . Vi hadde et veldig bra rom med utsikt over både sjøen og bassenget. Hotellet er blant de største på Santorini men det føltes ikke slik fordi området er delt opp i seksjoner med flere bassenger med leiligheter i ring rundt hvert av dem. Vi spiste middag enten i Fira eller Oia så vi kan ikke si så mye om maten på hotellet med unntak av frokosten som var meget bra og at vi fikk en veldig bra gresk salatrett til lunsj da vi kom. Det eneste som trekker litt ned er at vi er vant til litt mykere senger enn det vi fikk. Vi kunne sikkert fått en ekstra madrass hvis vi ville.

 
19.09.2021

av 571hanyg

Very basic!

The good side about the hotel is the location. It is about 10 minutes walking from downtown fira The staff is nice. But i had to ask them 3 times for an iron since the rooms don't have one and i needed it for photo shooting. The room is very basic and kind of gloomy. The breakfast is ok. Not to many options but good for the price. They have a few parking spots but you will find a spot since not too many cars.