Veronica Beach

Veronica Beach i Votsalakia er et godt hotell for deg som synes beliggenhet er viktigere enn at hotellet har mange fasiliteter. Dette sjarmerende lille leilighetshotell ligger kun et steinkast fra stranden og flere av leilighetene har balkong med havutsikt. Votsalakias beste supermarked ligger gunstig nok under Veronica Beach og her kan du enkelt og greit handle det du trenger under oppholdet.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter i etasje for 2-4 personer. Ettromsleiligheter for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Veronica Beach har den beste beliggenheten i Votsalakia! Her bor du midt i sentrum med kort vei til stranden, og flere av leilighetene har havutsikt. Hotellet ligger ovenpå Votsalakias beste supermarked – perfekt for å handle matvarer til måltidene du selv skal tilberede i leiligheten. Votsalakias sentrum ligger rett utenfor hotelldøra og her er det mange restauranter og barer.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt