Pelagos Beach

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Pelagos Beach i utkanten av Votsalakia på Samos lokker med strandbeliggenhet og pent bassengområder. Leilighetene er romslige og lyse med et lite kjøkken der du kan lage enkel mat. Dobbeltrommene ligger i en ny del av hotellet. Sentrum ligger bare en kort spasertur unna om du vil smake lokale spesialiteter på en trivelig taverna.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom i ny del for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Koselig personale.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Pelagos Beach lokker med et koselig bassengområde med ett basseng samt barnebasseng. Dette bassengområdet er for de som bor i leilighetene. Det finnes også noen solsenger og parasoller til låns. Rett over veien, bare 10 meter fra hotellet, brer stranda seg ut med solsenger og parasoller mot avgift.

Bak hotellet er en ny bygning oppført og det er her dobbeltrommene ligger. I denne bygningen er det også et mindre treningsrom samt en jacuzzi og et bassengområde for de gjestene som bor i dobbeltrommene. Her ligger det også en hyggelig poolbar som alle gjestene på hotellet kan benytte.

Gratis wifi på hele hotellet. Et par minutters gange fra hotellet ligger et supermarked. Det er cirka 1 kilometer til sentrum av Votsalakia der det er tavernaer, barer og butikker. Lokaltrafikk.

Måltider

Leilighetene:

  • Frokostbuffé.

Dobbeltrommene:

  • Frokost inkludert.
    Frokosten serveres innendørs i den nye bygningen.

Verdt å vite

Resepsjonen er åpen noen timer om morgenen og noen timer om kvelden.