En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

235 vurderinger
Utmerket
 
39
Veldig bra
 
93
Bra
 
78
Mindre bra
 
16
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

06.10.2016

av ReidunnPausK

Flott beliggenhet men trenger sårt renovering.

Eldre hotell med super beliggenhet på havne promenaden. Rommene trenger renovering. Frokosten har god kaffe men resten er litt sørgelig. De har lite utvalg og ingen nye ting på de siste fire år! Betjeningen i resepsjon er veldig hyggelig, også renholderne!

 
04.08.2015

av Vidar K

Annbefales!

Hotellet er veldig koselig. Vanlige rommene med balkong som vi har, er ikke store, men veldig koselige. Kvaliteten er god. Gode senger, hygienisk og fint bad. Balkongen er også stor. Airconditionen er veldig bra på rommet og er inkludert. Den kjøler ned til 16 grader og er helt magisk i denne varmen 😊 Frokosten er god, med rundtstykker, godt utvalg av pålegg, frokostblanding, egg, bacon, pølse, speilegh etc, melken og kaffen er god ( ikke hurtigkaffe og dårlig langholdbar melk) ;-). Servicen er god og de er flinke i engelsk. Bassenget på taket er kjempe fin i varmen. Hyggelig betjening og koselig service av servitøren der oppe, som du får håndkle til solsengen som er gratis. Drikke og mat kan også bestilles og blir levert mens man koser seg på solsengen. Det er bare positive ting å si om hotellet. Det er viktig å få med at det ikke er ett 5 stjernes Hilton hotell, MEN- det er ett koselig gresk hotell med gresk sjel! Annbefales!!

 
30.06.2015

av 54hegef Bergen, Norge

Enkelt og greit hotell, super location

Rommene er enkle, men rene og fine. Vær obs på svært liten dusj, selv for smale mennesker. Super service og god mat i restauranten og i poolbar. Frokosten var ikke noe stas... Bedre location skal du lete lenge etter 😊 du bor her midt i sentrum. Fabelaktig utsikt over byen.

 
16.08.2010

av la1639 Oslo, Norge

Klassisk hotell med sentral beliggenhet, men også noen "skjønnhetsflekker"

Dette er et hotell som har de meste av fasiliteter. Sentral beliggenhet i Samos by (ved havnen), 15 min gange til nærmeste strand (som er liten, men hyggelig). Trafikert vei og havn rett utenfor, men ble ikke nevneverdig forstyrret selv med balkong på vei/havn-side. Alt i stort sett ok, men inget som peker seg ut som meget bra. Frokost midt på treet. Air-condition på alle rom. Strøm i rommene er dog nøkkelaktivert slik at AC er avslått den tid du ikke er i rommet, men relativ rask nedkjøling siden rommene er små... Hotellet averterer med Wi-Fi i alle områder. Stemmer ikke helt, signalet var f eks for dårlig i rommet vårt. Måtte gå ned i lobby for å bruke internet på laptop. Generelt hyggelig personale, men kanskje noe uengasjert.

 
22.09.2022

av jooona95

Okay hotel

Plus: -Value for money -Helpful staff (most of them) -Great location Minuses: -Jacuzzi doesn’t work -In the pool area there was rude staff member always after 15.00 -Breakfest was not that good and always the same kind of foods -The restaurant workers didn’t seem to bother to serve or tell about the menu at all Overall okay value for money!