Strand i Kokkari

Ta det rolig

Ferie er tid for å lade batteriene og på Samos finnes det mange alternativ til en rolig stund. Gå på spa, ta en manikyr eller hvorfor ikke teste et ekte tyrkisk bad? Her kan du lese mer om hvilke avslappende aktiviteter som tilbys på Samos!

Bestill reise til Samos >>

Les flere reisetips til Samos

Spa på Samos Spa på Samos

Ta vare på deg selv

Senk skuldrene og kom i feriemodus med en velgjørende og deilig massasje eller en luksuriøs skjønnhetsbehandling. Sentralt i Samos by finner du Beauty Touch, som tilbyr det meste innen massasje, spa og voksing. Tel: +30 227 302 4339.

Eksklusive spabehandlinger

Vil du bli fin og samtidig slappe av skal du ta turen til hotell Doryssa Seaside Resort, ca. 1,5 kilometer utenfor Pythagorion. Her får du fantastisk deilige og eksklusive spabehandlinger. På Doryssa kan du også sørge for å piffe opp neglene med både manikyr og pedikyr.

Sirena Residence & Spa

Sirena Residence & Spa er et nytt hotell i Votsalakia som du absolutt bør besøke om du har lyst på en deilig behandling i ferien. Her kan du skjemme deg bort med utmerkede behandlinger for kropp og sjel i rolige og avslappende omgivelser.

Spa på Samos Spa på Samos

Manikyr

Match gjerne brunfargen med pene og velstelte negler. På Bella You i Pythagorion ordnes alt fra klassisk manikyr til spennende negl-utsmykninger. I Votsalakia skal du holde utkikk etter Mara, en kvinne som kommer til hotellene for å tilby gjestene stell av negler og fantastiske negl-dekorasjoner.

Hamam i Tyrkia

Du som tar en dagsutflukt til Tyrkia har mulighet til å oppleve et ekte tyrkisk bad, eller hamam som det heter på tyrkisk. I et hamam blir du skrubbet ren fra topp til tå før du får en behagelig oljemassasje. Vi kan varmt anbefale dette om du får tid i løpet av besøket i Tyrkia.


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her