Strand i Kokkari

Ta det rolig

Ferie er tid for å lade batteriene og på Samos finnes det mange alternativ til en rolig stund. Gå på spa, ta en manikyr eller hvorfor ikke teste et ekte tyrkisk bad? Her kan du lese mer om hvilke avslappende aktiviteter som tilbys på Samos!

Ta vare på deg selv

Senk skuldrene og kom i feriemodus med en velgjørende og deilig massasje eller en luksuriøs skjønnhetsbehandling. Sentralt i Samos by finner du Aroma, som tilbyr det meste innen massasje, spa og voksing. Tel: +30 227 302 4339.

Eksklusive spabehandlinger

Vil du bli fin og samtidig slappe av skal du ta turen til hotell Doryssa Seaside Resort, ca. 1,5 kilometer utenfor Pythagorion. Her får du fantastisk deilige og eksklusive spabehandlinger. På Doryssa kan du også sørge for å piffe opp neglene med både manikyr og pedikyr.

Sirena Residence & Spa

Sirena Residence & Spa er et nytt hotell i Votsalakia som du absolutt bør besøke om du har lyst på en deilig behandling i ferien. Her kan du skjemme deg bort med utmerkede behandlinger for kropp og sjel i rolige og avslappende omgivelser.

Spa på Samos
Spa på Samos

Manikyr

Match gjerne brunfargen med pene og velstelte negler. På Bella You i Pythagorion ordnes alt fra klassisk manikyr til spennende negl-utsmykninger. I Votsalakia skal du holde utkikk etter Mara, en kvinne som kommer til hotellene for å tilby gjestene stell av negler og fantastiske negl-dekorasjoner.

Hamam i Tyrkia

Du som tar en dagsutflukt til Tyrkia har mulighet til å oppleve et ekte tyrkisk bad, eller hamam som det heter på tyrkisk. I et hamam blir du skrubbet ren fra topp til tå før du får en behagelig oljemassasje. Vi kan varmt anbefale dette om du får tid i løpet av besøket i Tyrkia.