Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,8 av 10 Basert på 43 vurderinger
Total vurdering
 
7,8 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
6,4 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
8,0 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Rolig og deilig . Flott utsikt. Kort vei til stand og by. Fin taverna ved stranden.
-

Bekreftet gjest: 2022-10-01


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-08-27


5 av 10

+
Stort fint basseng område. Helt grei frokost. Hyggelig personale.
-

Bekreftet gjest: 2022-08-13


6 av 10

+
Det beste med hotellet er nok beliggenhet til stranden, og uteområdet. Uteområdet til hotellet er veldig fint, ryddig og rent. Rengjøringen på rommet var også veldig bra.
-
Jeg hadde forventet at det skulle være bedre standard på rom og mat.

Bekreftet gjest: 2022-08-06


8 av 10

+
Beliggenheten - god vind ved bassengområdet og kort vei til stranda som var fin. Gode senger. Fine rom. Nydelig havutsikt. God frokost og flott frokost-terrasse. Kort vei inn til Pythagorion og ypperlig service med taxi fra hotellet.
-

Bekreftet gjest: 2022-08-06


8 av 10

+
Fin beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2022-07-30


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-06-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

70% anbefaler hotellet

183 vurderinger
Utmerket
 
43
Veldig bra
 
83
Bra
 
33
Mindre bra
 
14
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

08.08.2022

av 206pers

Fortjener ikke mer enn maks 2 stjerner

Hotellet virket greit til å begynne med, men så oppdaget man mer. Det er ikke restaurant, kun en poolbar med svært dårlig mat til overpris. Kaffen som forøvrig var iskald kostet 4 euro i poolbaren. Noen ungdommer som jobbet der, å mente at det bare var sånn. Det var vist maskinen sin feil og kom ikke engang med en unnskyldning eller pengene tilbake. Vi bestilte mat der første dagen. Har ikke opplevd noe dårligere! Brus smakte som normal, men det var nesten det eneste. På selve hotellet kan man ikke få seg en kopp kaffe engang foruten til frokosten da. Maten til frokost var forholdsvis bra til gresk standard. Men hele tiden fritt for noe..brød, fat, juice, smør, bestikk. Enormt dårlig kapasitet på kjøkkenet for å si det mildt. Varmeste tiden på året, og dem hadde aldri på aircondition i frokostsal. Måtte stikke å dusje etter frokost. WiFi var ekstremt dårlig. Kun brukbart tidlig på morningen da ikke så mange er pålogget. Ganske langt til byen. Personalet sa det var 20 minutter å gå. Vi brukte nesten 40 minutter. På rommene er det aircondition, som eiere av hotellet sa man ikke måtte ha på mer enn 24 grader.. De hadde tapet over knappene på fjernkontrollen for at man ikke skulle tykke lavere temperatur. Renhold var bra, og frokost grei, utsikten fra rommene var fin. Ca 100 høydemeter med til stranden som forøvrig var bra. Anbefaler ikke hotellet.

 
20.07.2022

av 6hildek

"En liten perle"

Etter kansellering av et annet reisemål ,kastet vi oss på nettet og fant dette sjarmerende stedet på Samos. Førsteinntrykket var bra fra første stund. Nyoppussede flotte rom med supert renhold hver dag.Fantastisk utsikt utover Eegerhavet til en sjarmerende flott strand med krystallklart vann. Topp service med veldig hyggelig personale. Frokostbuffen hadde alt man kunne tenke seg. Bassenget var rent og pent ,med en flink vaktmester som fulgte opp. Lite treningsrom som kunne oppgraderes noe. Et sted vi garantert kommer til å besøke igjen.Taxi 2 km til sentrum, litt for smale og kupperet veier til å gå.Sjarmerende båthavn med mange luksusuriøse båter og reatauranter på rekke og rad.

 
06.08.2019

av Per630 Tvedestrand

Veldrevet på Samos

Nyoppusset hotell med flott havutsikt fra de fleste rommene. Alt er helt i orden, inklusive daglig rensing og vedlikehold av bassenget. Bra frokost. Poolbaren serverer enkle retter. 3 min. å gå til nabohotellet som har en veldig hyggelig restaurant. 4 min. å gå til stranden. Kjøleskap på rommet, men Ikke selvhushold eller butikker i nærområdet. €6 - 8 for taxi til byen. Flott for en rolig ferie. Noen barnefamilier, men passer kanskje best for de voksne. Kommer gjerne igjen.

 
07.10.2018

av Hillevi M Halden kommune, Norge

Fint hotell med fantastisk utsikt😊

Vi fikk ikke noe bra førsteinntrykk av hotellet pga at vi ikke fikk premiumrommet vi hadde bestillt. De mente det ikke var noe ledig, men vi tror dem hadde stengt det for vinteren. Sett bort i fra dette så var det et bra hotell, men det burde kanskje vært 3 stjerners hotell og ikke 4. Rengjøringen var super med bytte av håndklær hver dag. Frokosten var helt grei😏 Bare et lite stykke å gå ned til en veldig fin strand, men en ganske så hard tur opp til hotellet igjen. Vi gikk hovedveien inn til Pythagorion(2,7 km) hver dag. De sier at det finnes en "snarvei", men den fant vi aldri. Alt i alt var det en fin tur og et bra hotell😊😊

 
10.07.2015

av 1619annemette Norge

Flott utsikt.

Hotell med flott beliggenhet. For å komme til "sentrum", må man ta taxi, ca 2 km. Kan gå, men er en del kuppert. Må også gå langs veien. Ingen supermarked eller andre restauranter enn hotellets, og en strandbar, i nærheten. Flott ,liten og rolig strand, tilhørende området. Frokosten var veldig bra. Akkurat det man trenger for en næringsrik og god start på dagen! Svært godt renhold. Hyggelig og behjelpelig personale. Absolutt et sted å anbefale. Har du ikke vært på Samos, er det verdt et ferieopphold!