En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

70% anbefaler hotellet

175 vurderinger
Utmerket
 
40
Veldig bra
 
82
Bra
 
32
Mindre bra
 
12
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

06.08.2019

av Per630 Tvedestrand

Veldrevet på Samos

Nyoppusset hotell med flott havutsikt fra de fleste rommene. Alt er helt i orden, inklusive daglig rensing og vedlikehold av bassenget. Bra frokost. Poolbaren serverer enkle retter. 3 min. å gå til nabohotellet som har en veldig hyggelig restaurant. 4 min. å gå til stranden. Kjøleskap på rommet, men Ikke selvhushold eller butikker i nærområdet. €6 - 8 for taxi til byen. Flott for en rolig ferie. Noen barnefamilier, men passer kanskje best for de voksne. Kommer gjerne igjen.

 
07.10.2018

av Hillevi M Halden kommune, Norge

Fint hotell med fantastisk utsikt😊

Vi fikk ikke noe bra førsteinntrykk av hotellet pga at vi ikke fikk premiumrommet vi hadde bestillt. De mente det ikke var noe ledig, men vi tror dem hadde stengt det for vinteren. Sett bort i fra dette så var det et bra hotell, men det burde kanskje vært 3 stjerners hotell og ikke 4. Rengjøringen var super med bytte av håndklær hver dag. Frokosten var helt grei😏 Bare et lite stykke å gå ned til en veldig fin strand, men en ganske så hard tur opp til hotellet igjen. Vi gikk hovedveien inn til Pythagorion(2,7 km) hver dag. De sier at det finnes en "snarvei", men den fant vi aldri. Alt i alt var det en fin tur og et bra hotell😊😊

 
10.07.2015

av 1619annemette Norge

Flott utsikt.

Hotell med flott beliggenhet. For å komme til "sentrum", må man ta taxi, ca 2 km. Kan gå, men er en del kuppert. Må også gå langs veien. Ingen supermarked eller andre restauranter enn hotellets, og en strandbar, i nærheten. Flott ,liten og rolig strand, tilhørende området. Frokosten var veldig bra. Akkurat det man trenger for en næringsrik og god start på dagen! Svært godt renhold. Hyggelig og behjelpelig personale. Absolutt et sted å anbefale. Har du ikke vært på Samos, er det verdt et ferieopphold!

 
13.07.2012

av Ellen F Gjøvik, Norge

Super beliggenhet!

Vi har vært på Princessa 3 ganger og vil gjerne tilbake! Nydelig utsikt fra balkong i hovedbygget og fra det fine bassengomr.Deilig og rikholdig frokost, mye frukt! Lekkert og pent oppgrader forrige år,2011.Heis!! Rommene er helt fine med romslig balkong med verdend flotteste utsikt!! Ikke så bra utsikt i husene som ligger bakom hovedhuset.Hyggelig og hjelpsomme ansatte, sjarmerende sjef!Fint å gå til byen Pytagorion, ca.2 km hvis man finner snarvegen!Dessverre ikke skyttelbuss, men drosje for ca.5-6 euro, eller man leier en bil!Kan også få mat ved baren eller nede ved strandbaren på nabohotellet.Helt ok!Deilig og fredelig!Anbefales!

 
29.08.2021

av christinaeske

lovely place and lovely people

The view was stunning, staff extremely helpful with the do’s n don’t s of the island, assisting with efficient and reliable car hire and advise of where to visit and where to eat Room was very clean with every day housekeeping. Overall it was a great value for our money and definitely recommend Princessa will definitely return