Riviera (Rhodos By)

Riviera er et enkelt hotell med sentral beliggenhet i Rhodos by – passer for deg som ønsker å bo nærme havet. Hotellet har noe for enhver smak: pent lite bassengområde, stranden på andre siden av veien og et par hundre meter til restauranter og barer inne i sentrum. Velkommen!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 30 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Strandhotellet Riviera har perfekt beliggenhet ved nordspissen av Rhodos, rett ved havet. Hotellet har et lite bassengområde med gratis solstoler. Frokostrestaurant. Bar.

Gratis WiFi i resepsjonsområdet. Internetthjørne og deponering i resepsjonen, mot avgift. Badstue mot avgift. Gangavstand til sentrum med restauranter, butikker, kasino og fornøyelser. Hotellet er populært blant ungdommer i høysesong.  Trafikk og støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Enkel frokost.

Verdt å vite

Vei må krysses for å nå stranden.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt