En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

437 vurderinger
Utmerket
 
172
Veldig bra
 
165
Bra
 
60
Mindre bra
 
25
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

15.08.2019

av DrNord Nøtterøy, Norge

Enkelt og hyggelig hotell nær sentrum

Hyggelig og serviceminded betjening, OK frokost, fin beliggenhet nær sentrum av Rhodos by. Bra renhold. Dårlig WiFi - kun tilgjengelig i fellesområder. Noe støy fra gateplan, men vi fikk rom i øverste etasje vekk fra gaten, og var lite plaget. Anbefales!

 
23.07.2019

av fredrikhZ6244UZ Oslo, Norge

Ikke sto til forventningene

Fikk først feil rom ut fra hva vi hadde bestilt. Dette rommet hadde fullt av mugg i dusjen. Og det var ikke dusjvegg, som førte til at hele badet ble dusjet ned. Vi fikk byttet rom. Til et rom med balkong. Der fungerte ikke kjøleskapet, tok noen dager å få fikset nytt kjøleskap. Utrolig kjedelig frokost. Bildene samsvarte ikke med hvordan det så ut i virkeligheten. De som jobbet på hotellet var veldig hyggelige.

 
30.10.2018

av TomE122 Oppegård, Norge

Sentralt og hyggelig hotell

Veldig hyggelig personale. Supert renhold. Topp frokost. Og ikke minst veldig sentralt beliggende. Rommene var helt OK - men skulle gjerne hatt litt mer belysning på rommet. Wifi i resepsjonsområdet var veldig bra - og til tider fikk vi også gode signaler på rommet. Bodde i 2. etasje mot bassengområdet. Vi kommer gjerne tilbake til dette hotellet neste gang vi kommer til Rodos By.

 
16.08.2017

av Kamilla K Oslo

Hold deg unna, helt grusomt!

Forferdelig hotell! Skittent, mugg på bad, skitten seng, vann på hele hele gulvet når du dusjer. Dårlig hygiene på kjøkken ved frokost. Speilegg som ikke spises av gjester legges i kjøleskapet og tas ut og serveres igjen neste dag! Det eneste plusset ved dette hotellet er at det ligger greit til, verdens beste greske restaurant Koykos ligger to minutter unna og er eneste grunnen til å ikke dra hjem igjen hvis du allerede har vært så uheldig å sjekket inn på dette hotellet.

 
04.07.2017

av hansmartin2019 London, Storbritannia

Grusomt

Wifi fungerer ikke. Vann renner over hele hotellrommet når du dusjer. Kjøleskapet lager høy lyd. Sure folk i resepsjonen. Ikke lov å ha besøk. Ikke lov å bruke håndkler på stranda. Det eneste positive er at når rommet ikke er oversvømt, gjør vaskepersonellet en god jobb.