Mercure Alexia Rhodes

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Mercure Alexia Rhodes er et moderne hotell med bra beliggenhet i Rhodos by. Her bor du i gangavstand til både Windy Beach og restaurantene og barene i herlige Rhodos by. Ønsker du å tilbringe dagen på hotellet kan du slappe av i en solseng ved bassenget, bestill noe kaldt å drikke og bare nyt!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Personalet var bra.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mercure Alexia Rhodes er et moderne hotell med sentral beliggenhet i Rhodos by. Her er det et fint bassengområde med et mindre basseng med barneseksjon, samt gratis solsenger og parasoller. I poolbaren kan du bestille frisk drikke. Foretrekker du å bade i havet ligger Windy Beach bare en kort spasertur fra hotellet. Der finnes det solsenger, parasoller og ulike vannaktiviteter mot avgift (ikke i hotellets regi). Livlige omgivelser som kan oppfattes som forstyrrende.

Hotellets restaurant Elia serverer à la carte til lunsj og middag. Døgnåpen resepsjon. Gratis wifi i fellesområdene. Treningsrom, åpent kl. 09.00-20.00. Spa med blant annet massasje mot avgift. Til Rhodos by med sine mange kaféer, restauranter og barer er det omtrent 500 meter.

Måltider

Frokostbuffé inkludert