Mercure Alexia Rhodes

Mercure Alexia Rhodes er et moderne hotell med bra beliggenhet i Rhodos by. Her bor du i gangavstand til både Windy Beach og restaurantene og barene i herlige Rhodos by. Ønsker du å tilbringe dagen på hotellet kan du slappe av i en solseng ved bassenget, bestill noe kaldt å drikke og bare nyt!

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mercure Alexia Rhodes er et moderne hotell med sentral beliggenhet i Rhodos by. Her er det et fint bassengområde med et mindre basseng samt gratis solsenger og parasoller. I poolbaren kan du bestille frisk drikke. Foretrekker du å bade i havet ligger Windy Beach bare en kort spasertur fra hotellet. Der finnes det solsenger, parasoller og ulike vannaktiviteter mot avgift (ikke i hotellets regi).

Hotellets restaurant Elia serverer à la carte til lunsj og middag. Døgnåpen resepsjon. Gratis WiFi i fellesområdene. Massasje mot avgift. Til Rhodos by med sine mange kaféer, restauranter og barer er det omtrent 500 meter.

Måltider

Frokostbuffé inkludert

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt