Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,8 av 10 Basert på 95 vurderinger
Total vurdering
 
6,8 / 10
Rengjøring
 
7,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
6,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,2 / 10
Fasiliteter
 
6,5 / 10
Mat og drikke
 
6,9 / 10
Rom / leilighet
 
6,3 / 10
Service
 
7,2 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Lokaliseringen og basseng området
-
Definitivt maten. Frokosten ble mye det samme ila våre 14 dager på hotellet. Mangen savnet noe så enkelt som ett stekt egg . Da vi var tre personer på rommet som ofte kom og gikk til forskjellige tider ville det vært flott om vi kunne fått utlevert en nøkkel til. Da jeg en gang ba om å få låne den ene reservenøkkelen de hadde,for å unngå å vekke de jeg reiste med var det med litt om og men jeg fikk låne den. Så de bør kanskje vurdere å få laget opp en nøkkel til..så en unngår å være så avhengig av de medreisende .

Bekreftet gjest: 2021-09-19


8 av 10

+
Veldig god frokost og flott basseng område . Alltid hyggelige vaskepersonell . Fint rom . Badet lite men ok .
-
Småting som må fikses kan ta tid . F.eks fjernkontrollen til aircondition og andre ting manglet alt av utstyr i leiligheten . Men ble tilbudt gratis frokost hver dag .

Bekreftet gjest: 2021-09-05


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-21


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-21


8 av 10

+
Svømme baseng avd og kjekk service i kjosken , ved basenget. Flink vaskedame på rommet.
-
Savna melding kortid bussen sku gå tilbake då me reiste. . Lette i permen og skjekka telefonen for melding. Det var og ein annan på same hotell . Han hadde heller ikkje fått meil om tidspunktet.

Bekreftet gjest: 2019-10-06


4 av 10

+
Nære til strand og sentralt
-

Bekreftet gjest: 2019-10-02


8 av 10

+
hyggelig personale alle fra vaktmester til toppen
-
dusjkabinett, ikke plastforheng, klistrer seg til kroppen da vi dusjer

Bekreftet gjest: 2019-10-02


3 av 10

+
Nærhet til stranda og spisesteder
-
Skikkelig renhold på badet

Bekreftet gjest: 2019-09-30


7 av 10

+
-
Det luktet mugg på rommet, og badet var trangt og trenger oppgradering. Rom nr 307

Bekreftet gjest: 2019-09-25


9 av 10

+
Veldig fin beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-09-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

49% anbefaler hotellet

289 vurderinger
Utmerket
 
80
Veldig bra
 
77
Bra
 
61
Mindre bra
 
30
Dårlig
 
41

Fem siste vurderinger

01.08.2019

av heddaandreass1 Bergen, Norge

"Vennetur"

Vi var en vennegjeng på ni stykker som bodde på Europa Hotel fra 24.-31. juli og reiste ned med ikke for høye forventninger til hotellet. Likevel klarer de å skuffe oss. Når vi ankommer hotellet blir vi møtt av et svært uhyggelig personale som ikke har vist noe interesse i å behandle gjestene sine godt. Rommet vi fikk hadde svarte hår på alle overflater, mugg på kjøkkenredskaper, en aircondition som kun blåste varm luft, skitne håndklær og ekkelt dusjforheng. Det verste med hotellet var det veldig lite imøtekommende personalet som satt i resepsjonen. De skrek og kjeftet og var frekke. Det er helt tydelig at de tar utnytte av at det er ungdommer som hovedsakelig bor der. Nattevakten var ekkel i oppførselen og ga komplementer på utseende til en venn av meg, og tok på rumpen til en annen venn av meg. Utrolig ekkel opplevelse. Dette hotellet skal jeg aldri aldri tilbake til, og vi reiste gjennom Apollo, som jeg håper heller ikke vil samarbeide med disse igjen. Forferdelig opplevelse.

 
18.06.2019

av andrinesj

Jentetur

Selve hotellet har bra beliggenhet, men anbefales IKKE hvis du skal på «fyllatur» med venner. Helt vanvittig strenge. Her skal det være helt stille 23.00. Vi satt på rommet, uten noe som helst musikk og snakket med inne stemme men fikk beskjed om å komme oss ut med en gang. Eieren sa også at han fint kunne kasta oss over verandaen hvis vi ikke var stille!

 
12.09.2018

av CarolineH3861

Venninnetur

Vi var tre venninner her i september og vi syns dette hotellet var ok. Før vi booket turen sjekket vi anmeldelser her på tripadvisor og ganske riktig som mange skriver er dette et ungdumshotell. Vi opplevde ikke så mye bråk, men noe bråk var det (som forventet). Vi var heldige og hadde ikke rom ned mot bargaten som gjorde at vi slapp unna festbråk om natten. Det som heller irriterte oss var lyden av en noe sliten aircondition, dårlig plass på bad og renholdet kunne vært noe bedre. Rommet var lite slik som det også fremstår på bildene så det var vi egentlig fullt klar over og det gjorde ikke så mye siden vi oppholdt oss lite på rommet. Et helt ok hotell for en ganske fin pris.

 
21.08.2016

av Veronica Helen H Vestby, Norge

Bra beliggenhet

Dette hotellet ligger perfekt til. Det kort vei til stranda, bargata og til gode restauranter. Det er heller ikke langt å gå til gamlebyen. Resepsjonistene er hyggelige og rommet mitt var rent. Det luktet litt kloakk fra sluket på badet men, ikke så ille at jeg plagdes med det. Hotellrommet jeg fikk var med kjøleskap, tv, air condition, balkong med utsikt til havet og et par stoler. Alt inkludert i prisen. Jeg hadde ikke noe problem med trykket eller varmtvann i dusjen som jeg ser andre har kommentert. Jeg bodde her i 3netter på rom nr 512 og booket meg hit gjennom booking.com for en rimelig penge. Frokosten er bedre enn mange andre 3 stjerners hotell jeg har hvert på. Det er godt utvalg av forskjellige ting å spise så om du ikke er kresen er det nok å velge mellom. Det er et svømmebasseng og en poolbar men, de har ikke jeg prøvd ut. Ser flere klager over bråk... Det var litt men, ikke noe plagsomt. Det var alltid helt stille etter 23.00. Jeg kommer gjerne på besøk hit igjen. Bra hotell for en grei pris.

 
19.06.2016

av Eirin L

Ungsomshotell

Vi hadde lest at hotellet var et Ungsomshotell og at flere av klagene var pga. bråk og uro fra den yngre generasjonen. For å være ærlig så var det en av grunnene til at vi valgte akkurat dette hotellet, da vi var en jentegjeng på 10. Stk var det ikke alltid like lett å holde lydnivået nede, så gjestene klagde. Hotellet tok det veldig alvorlig, i og med at de hadde strenge regler om at det skulle være stille på hotellet mellom 23.00-07.00. Konsekvensene ble at vi var utrolig nær å bli overført til et annet hotell på vår egen regning. Så en skal vite at det blir konsekvenser ut av klagene og det beste er muligens å bare følge reglene. Ellers et flott hotell, men super beliggenhet i umiddelbar nærhet av bargaten og stranden.