Elite

Elite er et hyggelig familieeid hotell med sentral beliggenhet i Rhodos by og kort vei til Ellistranda på østkysten og Windy Beach på vestkysten. En kort spasertur fra hotellet ligger bykjernen med mange restauranter og fornøyelsesliv. Den historiske gamlebyen med herlig atmosfære ligger rett rundt hjørnet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelig betjening.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til familieeide Elite i Rhodos by! Hotellet ligger sentralt og har moderne rom. Her er det en bar/snackbar der frokosten serveres og en á la carte restaurant som er åpen på kveldstid. Gratis WiFi. Resepsjon. Kort vei til stranda. Bytrafikk.

Måltider

Enkel frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Ved ankomst/avreise stopper bussen ved hotell Ibiscus som ligger ca. 100 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt