Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,6 av 10 Basert på 16 vurderinger
Total vurdering
 
7,6 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Fasiliteter
 
6,7 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
6,5 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Beliggenhet og personalet
-
Avtrekk på bad

Bekreftet gjest: 2021-09-12


10 av 10

+
Vi har vært der 5 ganger før
-
Intet

Bekreftet gjest: 2021-08-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

90% anbefaler hotellet

82 vurderinger
Utmerket
 
29
Veldig bra
 
28
Bra
 
11
Mindre bra
 
10
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

08.07.2019

av Marthe A

Ikke noe særlig

Soverommet var helt greit. Badet derimot var helt forferdelig, døra går ikke an å lukke og dusjen er ødelagt og spruter vann overalt. Skittent inne på badet og det trenger DEFINITIVT en oppgradering da dette var rett og slett ekkelt. Kommer ikke tilbake

 
17.06.2018

av ritjoh2 hamar

Hyggelig hotell

Hotellet ligger veldig sentralt til, man er nær alt. Lite utsikt fra Hotellet, Hyggelig og blid betjening. Rent og pent. Som andre skriver, det er veldig små baderom- men de funker. Air conditionen fungerte perfekt på vårt rom. Vi hadde rom i 2 etasje ut mot inngangen, rolig og stille om natten, hadde en terasse med bord og to stoler, var allikevel nok plass å røre seg på. Savner kanskje en klessnor å henge klær på. Hadde ett lite kjøleskap på rommet, samt en safe. Fikk rene håndklær hver eneste dag, vaskedama var bare så hyggelig. Frokosten var helt grei, mye mer å velge i enn man har hjemme. Det tar 3-4 å gå minutter til stranda, vi valgte Elli beach, supermarkeder og restauranter er det på på hvert hjørne, Å gå til gamlebyen tar nok 20 minutter, ned til havna tar det bare 5 minuttet å gå. Bildene er fra 2 etasje på balkongen.

 
05.06.2017

av Evostar Wismar, Tyskland

Sentralt med hyggelig betjening

Astron ligger veldig sentralt i et rolig strøk og innenfor gåavstand til det meste i Rhodos by. Hotellet har veldig god internett oppkobling noe vi setter veldig pris på når man skal planlegge utflukter og slappe av etter en dag på stranda. Frokosten er enkel men helt godkjent etter våre krav på et slik hotell. Sengene er medium harde, altså ikke de verste men heller ikke de beste, felles dyne på vårt rom. Badet er lite og ser litt halvferdig ut, men bra trykk i dusjen og god varme. Det står at det skal være aircondition på rommet noe det ikke er. Det er felles ventilasjon, riktignok med egen innstilling av temperatur og styrke på "vinden" på rommet, men ingen merkbar kjøleeffekt. Vi sjekket med andre beboere og de rapporterte det samme. Til tross for meget hyggelig personale alltid med et smil på munnen er dette hotellet helt uegnet for oss på sommeren hvor varmen tiltar, aircondition er et krav for oss. Vi hadde et koselig opphold i slutten av mai hvor varmen ikke er på sitt høyeste noe som gjorde at vi ikke klagde på den påståtte aircondition. Bussen stopper ikke helt ved hotellet men ca 200m unna, ingen stigning. Butikk og bakeri rett borte i gaten.

 
11.05.2017

av 44sylviab Eidsvoll, Norge

Byhotell

Lite hotell i en stille og rolig sidegate midt i byen.Nyoppussede små rom med veldig trange bad.Kjempegode senger med ordentlige dyner og myke fine puter.Var heldig og fikk stor balkong som det kun finnes noen få av.Pluss for kjøleskap på rommet Minus for dårlig Aircondition.Veldig bra free wifi.Enkel frokost.Dette hotellet passer best for en langweekend.Blir veldig trangt for to personer i en uke.

 
14.06.2016

av Kristoar Sandnes, Norge

Kansellerte dagen før ankomst

Kansellerte bestillingen min dagen før ankomst. De var behjelpelige med og fant et nytt hotell for meg, men dette var ble stress og det andre hotellet var jeg ikke fornøyd med. Hotellet i seg selv kan jeg ikke si mye om, så jeg anmelder kun for bestillings-fasen.