Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,1 av 10 Basert på 24 vurderinger
Total vurdering
 
7,1 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Service
 
7,7 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Forholdsvis stille og rolig i området. «ALT» fantes rett i nærheten…..
-
Rommet i minste laget…. Dårlig heiskapasitet!

Bekreftet gjest: 2023-09-03


9 av 10

+
Passe stort og oversiktlig.
-
Ikke noe å utsette på hotellet, men heisen var skrøpelig.

Bekreftet gjest: 2023-08-27


3 av 10

+
Betjeningen
-
Kan nok klassifiseres mer som 2 stjerner. Meget slitt og vi slet med lukt på rommet

Bekreftet gjest: 2023-08-16


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-02


9 av 10

+
Service på personal i skranken, og de fine rommene
-
Ingenting å utsette i negativ fortegn på hotellet

Bekreftet gjest: 2023-07-16


7 av 10

+
Meget God seng. Lå sentralt til alt av shopping.
-
Manglet kaffe vi kunne få. Evt en vannkoker på rommet, sånn at det var en mulighet å få laget seg noe selv.

Bekreftet gjest: 2023-06-25


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-05-28


8 av 10

+
Myk og behagelig seng
-
Aircondition bråkte når i bruk. Savnet en vannkoker slik at man kunne lage seg en kaffe eller te når man måtte ønske

Bekreftet gjest: 2023-05-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

52% anbefaler hotellet

401 vurderinger
Utmerket
 
116
Veldig bra
 
127
Bra
 
88
Mindre bra
 
34
Dårlig
 
36

Fem siste vurderinger

16.10.2019

av MoralesChacon

Rhodos by

Veldig sentralt hotel midt i Rhodos by.Mange restaurantene i nærheten og kort vei til havna (9min)Helt greit frokost på søster hotel rett ved siden av...og veldig billig.Anbefales..air conditioning var litt treg....

 
28.11.2018

av Vigdis A

Sentralt hotell.

Sentral beliggelse til gamleby og strand . Ca 10....15 minutt spasertur til begge deler. Hotellet ligger i en hovedgate med mye trafikk. Men det var rolig om natta. Rommene var små, men vi sov bare der, så stort nok. Bassenget lå i bakgården, litt skyggefullt, så vi foretrakk stranden. Frokosten var på hoteller ved siden av, og den var ganske bra 😊 Vi satte pris på at det var tynne dyner i sengene. Air condition trengtes ikke da det var skygge på terassen hele dagen. Det var ikke dusjforheng i dusjen, dette stavet vi. Badekaret burde vært byttet med et dusjkabinett. Men vi koste oss, og det kostet ikke skjorta.

 
04.12.2015

av jonas_182 Levanger, Norge

Fine rom, men bare fransk balkong med utsikt rett inn i en annen bygning

Fint moderne rom. Badet var også flott, men sluket i badet klarte ikke ta unna alt vannet når man brukte dusjen. Mitt rom var dessverre med fransk balkong, så det var ingen mulighet til å sitte der. Vennlig personale i resepsjonen.

 
18.09.2015

av 785martinea

En uke med uunværelig aircondition!

Bildene og omtalen av hotellet var oppskrytt og derfor ble dette litt skuffende. Rommet var mindre enn forventet, men heldigvis hadde vi en stor og behagelig seng. Litt rare puter, avlange og harde. Rommet var også preget av litt dårlig håndverk, med uferdige/manglende lister, hull i vegger/tak og diverse rare løsninger. Dette til tross for at hotellet var "nyoppusset". Ifølge vår booking skulle vi ha "Superior double room" med privat concierge, velkomst "treatment" og en "sunset cocktail served by the hotel pool per person", noe vi ikke så noe til. Det var en liten bar i lobbyen hvor det var langt mellom cocktailene. Døren til balkongen ville ikke låse seg. Vi meldte ifra og fikk besøk av reperatør som fikset låsen neste dag. Dessverre ble låsen ødelagt igjen så fort reperatøren hadde gått derifra, så vi fikk en "midlertidig fix" med en planke for å sperre døren.. Hotellet har ingen restaurant, så du må ut for å få mat. Frokosten var inkludert i vårt opphold, men vi benyttet oss bare av den èn dag og den var helt ok. Frokosten serveres på et annet hotell rett nede i gaten. Beliggenheten er topp, da du har gangavstand til alt du måtte ønske å utforske i Rhodos by. Serviceinnstillingen var varierende hos de ansatte, så totalt sett helt OK. WI-FI funket kun i lobbyen, eller hvis du hang ut av balkongen, noe som ikke er å anbefale.

 
21.09.2014

av Arnhild K Mysen, Norge

Sentral beliggenhet

Sist gang vi bodde her, var det flotte leiligheter. Nå er alle disse gjort om til dobbeltrom,- små dobbeltrom. Ikke plass til en stol engang inne på rommet. Liten balkong med to stoler. Greit nok. Bassenget var ikke særlig innbydende. Frokosten må inntas i ett av nabohotellene, hvor det var kaotiske forhold pga elendig logistikk. Airconditionen fungerte ikke, den rant det vann ned fra. Vi varslet om det, men ingenting ble gjort. Godt isolerte vinduer gjorde at det ikke hørtes støy fra trafikken utenfor. Beliggenheten er det beste; nær til både Windy beach og Elli., og ett mangfold av resturanter og butikker.