Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

74% anbefaler hotellet

217 vurderinger
Utmerket
 
81
Veldig bra
 
85
Bra
 
34
Mindre bra
 
13
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

13.06.2018

Innlegg av amalieolsen93 Ålesund, Norge

Absolutt toppers hotell!

Ditte hotelle her kunne jeg bodd på mange ganger. Rommene er lyse og åpne. Sengene er greie. Å ikke minst vaskedamene! Det var nye håndkle hver dag! Det er ikke ofte jeg har opplevd. Får å være et to stjerners hotell er dette mye bedre enn som så. Anbefales! Hyggelig personell og.

 
09.06.2017

Innlegg av Andre P

Valuta for pengene

For den prisen vi betalte er dette et ypperlig alternativ. Vi fikk et forholdavis stort rom med tv, kjøleskap og mulighet til safe og AC(for 7€ dagen). Grei standard på hotellrommet også, ift. Mange andre 3* hoteller her i Hellas.

 
28.09.2016

Innlegg av Katrine68 Elverum, Norge

Enkelt hotell, sentral beliggenhet

Her er det langt i fra luksus, men du får det du trenger. Vi fikk et rom med balkong, men dette lå på siden av hotellet og utsikten var ikke mye å skryte av. Vi skulle forøvrig oppholde oss på rommet så mye så det var nå greit. Betjeningen er svært hyggelig og hotellet ligger sentralt til med partygate rundt hjørnet, flere spisesteder like ved og bare 10-15 min gange til gamlebyen, strendene og havna på sørsiden. Renholdet av rommet kunne imidlertid vært bedre, for badet ble aldri vasket på den uka vi bodde der. Det trakk mye ned for vår opplevelse og det ble heller ikke bedre av å legge igjen 10 euro i tips til renholdsbetjenten. Sengene ble imidlertid redd opp hver dag, gulvet ble sopet for sand og vi fikk rene håndklær og påfyll av doruller.

 
27.09.2016

Innlegg av bananerogepler Trondheim, Norge

Ferie for 2

Helt greit renhold og frokost. Knøttsmå rom med lite bad. Gode senger, men trenger en oppussing. Slitt og små plaststoler på en liten veranda Kommer nok ikke tilbake selv om vi bare var på rommet for å sove

 
19.06.2016

Innlegg av Eirin L

Supert hotell!

Reiste her med ei venninne, og vi ble veldig positivt overrasket. Utrolig snille personal som gir god service. Alltid rene rom, nye laken og håndklær hver dag. Hadde hørt litt negative tilbakemeldinger om frokosten, men etter vår mening var det en super frokost, og mye utvalg. Beliggenheten er perfekt for oss som ønsker strand om dagen og fest om natten. Alt i alt er supert hotell som jeg med glede hadde reist tilbake til.