Barn som løper i vannet

Barnevennlige hotell på Rhodos

Leter du etter hotell på Rhodos som er barnevennlig med vannsklier og lekebasseng? Da har vi noen gode hotelltips til deg. Her har vi samlet våre mest barnevennlige hotell på Rhodos - hoteller perfekt for deg som reiser med barn.

Bestill reise til Rhodos >>

Les flere reisetips til Rhodos

apollo mondo family
Mythos Beach Resort
• Svømmeskole og barneklubb

Mythos Beach Resort

Mythos Beach er et av våre mest populære Apollo Mondo Family Resorts. Her er det i vannsklier for de yngre barna og vannlek, barneklubben Polly & Mino og svømmeskole med skandinavisktalende instruktører.
Amada Colossos
• Mange fornøyde gjester

Amada Colossos

Amada Colossos er et populært All Inclusive-hotell som har et eget badeland med vannsklier for både store og små barn. Her er det en lazy-river og en vannlekepark for de yngre barn.
Epsilon
• Leilighetshotell i strandkanten

Epsilon

Her er det vannsklie og lekebasseng for de aller minste. Svømmeskole med skandinavisktalende instruktører og barneklubben Club Polly & Mino.
Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa
• Herlig beliggenhet i strandkanten

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Faliraki Beach Mitsis Hotels er et populært All Inclusive-hotell ved den fine Falirakistranda. Her er det vannsklier og mange aktiviteter for barna.
Mitsis Alila Resort & Spa
• Meget fornøyde gjester

Mitsis Alila Resort & Spa

All Inclusive-hotellet for deg som er ute etter det lille ekstra! Her er det tre vannsklier, herlige bassengområder og en fin strand.

Rodos Palace

Nybygd barnebasseng med vannsklier for de yngre barna. Her er det et herlig bassengområde og stranden ligger bare et steinkast bortenfor.
Esperides Beach Family Hotel
• Mye moro for ungene

Esperides Beach Family Hotel

Hva sier du til et All Inclusive-hotell med vannsklier, kino og mini-tivoli? På Esperides Beach Family Hotel trives både store og små!

Tips & Inspirasjon

Finn hotell og feriesteder på Rhodos

Feriesteder på Rhodos

Rhodos har alt! Du kan velge å ha en kombinert by og strand ferie i Rhodos by eller bare nyte late dager i for eksempel Faliraki & Kalithea. 

Se alle våre feriesteder på Rhodos

Hoteller for alle på Rhodos

På Rhodos tilbyr vi hoteller for alle. Få en genuin Rhodos opplevelse på vårt hotell St. James's i Lothiarika utenfor Lardos.

Se alle våre hoteller på Rhodos

Hoteller med vannsklier

På Rhodos har vi mange hotell med vannsklier og lekebasseng. Perfekt for deg som reiser med barn!

Se våre barnevennlige hotell på Rhodos