Barn som løper i vannet

Barnevennlige hotell på Rhodos

Leter du etter hotell på Rhodos som er barnevennlig med vannsklier og lekebasseng? Da har vi noen gode hotelltips til deg. Her har vi samlet våre mest barnevennlige hotell på Rhodos - hoteller perfekt for deg som reiser med barn.

Amada Colossos

Amada Colossos er et populært All Inclusive-hotell som har et eget badeland med vannsklier for både store og små barn. Her er det en lazy-river og en vannlekepark for de yngre barn.

Les mer om Amada Colossos

Mythos Beach Resort

Mythos Beach er et av våre mest populære Apollo Mondo Family Resorts. Her er det i vannsklier for de yngre barna og vannlek, barneklubben Polly & Mino og svømmeskole med skandinavisktalende instruktører.

Les mer om Mythos Beach Resort

Epsilon

Her er det vannsklie og lekebasseng for de aller minste. Svømmeskole med skandinavisktalende instruktører og barneklubben Club Polly & Mino.

Les mer om Epsilon

Faliraki Beach Mitsis Hotels

Faliraki Beach Mitsis Hotels er et populært All Inclusive-hotell ved den fine Falirakistranda. Her er det vannsklier og mange aktiviteter for barna.

Les mer om Faliraki Beach Mistis Hotels

Alila Exclusive Resort

All Inclusive-hotellet for deg som er ute etter det lille ekstra! Her er det tre vannsklier, herlige bassengområder og en fin strand.

Les mer om Alila Exclusive Resort

Rodos Palace

Nybygd barnebasseng med vannsklier for de yngre barna. Her er det et herlig bassengområde og stranden ligger bare et steinkast bortenfor.

Les mer om Rodos Palace

Esperides Beach Family Hotel

Hva sier du til et All Inclusive-hotell med vannsklier, kino og mini-tivoli? På Esperides Beach Family Hotel trives både store og små!

Les mer om Esperides Beach Family Hotel