Lindos Blu

Lindos Blu

  • • Elegant og moderne i boutiquestil
  • • Fantastisk utsikt over havet
  • • En hotellperle for voksne

Aldersgrense på hotellet: 17 år

Lindos Blu er et elegant hotell med høyt servicenivå. Her ønskes du velkommen til hyggelige, romslige hotellområder med en spektakulær utsikt fra bassengområdet. Lindos Blu er spesielt godt tilrettelagt for dere som ønsker å være kun to i ferien. Atmosfæren er romantisk og det er mange fine steder for en ettermiddagscocktail eller en middag for to.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2 personer. Juniorsuiter for 2 personer. Juniorsuiter med delt basseng for 2 personer. Deluxerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

De ansatte
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lindos Blu er et moderne og stilrent boutiquehotellet som ligger i rolige omgivelser utenfor Lindos. Hotellet har to bassengområder med totalt tre basseng med gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar. Det er rundt 50 meter til stranda med gratis solsenger og parasoller.

I hotellets hovedrestaurant Smeraldo serveres buffé til frokost og middag og til lunsj er det á la carte-servering. I tillegg er det en à la carte-restaurant, Five Senses art Kouzina, som vekker alle sanser. Pent antrekk gjelder i begge restaurantene og bordreservasjon dagen før i á la carte-restauranten.

Gratis wifi på hele hotellområdet. Yogatimer på hotellet. Tennis, utstyr mot depositum. Gratis treningsstudio. Spabehandlinger og massasje mot avgift. Skjønnhetssalong og frisør. Gratis dampbad og badstue. Innendørsbasseng med jacuzzi. Minimarked. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Gjester som ønsker spesialdiett grunnet matallergier bes kontakte selgerne våre på telefon 21 01 75 40 før avreise.

Verdt å vite

Hotellet er kun for gjester over 17 år.

Hotell for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Lindos

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år AquaGrand Exclusive Deluxe Resort ligger rett utenfor Lindos på Rhodos er et luksuriøst hotell for voksne. Her er det flere restauranter og barer å velge blant, et fint spa og et par herlige basseng, og så prikken over i'en – det ligger perfekt til ved havet!