Thalia

Thalia er et sjarmerende hotell med flere basseng for både store og små som ligger en kort spasertur fra stranda i Pefkos. Her venter avkoblende dager i rolige omgivelser og frokosten er inkludert. Vil du oppdage mer av Rhodos ligger den sjarmerende byen Lindos en kort biltur unna.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 5,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Thalia har to bassengområder, ett med et basseng og separat barnebasseng og ett med to basseng på ulike nivå samt et separat barnebasseng. Solsenger og parasoller.

Restauranten serverer frokostbuffé. Kombinert basseng- og snackbar som på dagtid serverer pizza, pasta, burgere og greske spesialiteter og drikke til sent.

Noen kvelder i uka er det kveldsunderholdning. Dart. Biljard mot avgift. Lekeplass.

Wifi inkludert på hele hotellet. Safe mot avgift i resepsjonen. Minimarked. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet med blant annet trapper i bassengområdet. lei en sykkel og oppdag flere fine strender i området, blant annet Pefki Beach, Plakia Beach og Kavos Beach.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Frokosten serveres kl. 8.00-10.00.

Alle hoteller – Lardos, Kiotari & Pefkos

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa

Mistis Rodos Maris Resort & Spa er et pent hotell med et fint bassengområdet med muligheter for deilig avkobling, eller full fart med vannsklier og underholdning. All Inclusive med flere restauranter å velge blant.

St James's

St James's ligger rett ovenfor rullesteinstranda utenfor byen Lardos på Rhodos. Her på den sørlige delen av øya er livet enklere, roligere og familien Kandimiris, som eier hotellet, bidrar til en personlig og familiær atmosfære. St Jame's er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Sunrise (Rhodos)

Det hyggelige All Inclusive-hotellet Sunrise ligger i fint til i rolige omgivelser bare et steinkast fra stranda i Pefkos. Her kan du nyte deilige feriedager ved bassenget eller på stranda.

Nikolas (Rhodos)

Nikolas ligger utenfor Lardos på den sørøstlige kysten av Rhodos og er et godt sted for den som vil ha en ferie i fredelige omgivelser. Her bor du i leiligheter og det er bare noen meter ned til stranda og herlige bad.

Sunshine Lardos

Sunshine Lardos er et familieeid hotell i Lardos som ligger på Rhodos sørlige kyst. Hotellet har et herlige bassengområde og vakker utsikt over havet. Det perfekte hotellet for deg som virkelig vil hvile ut i ferien!

Elvita

Velkommen til Elvita i Lardos på Rhodos sørøstre kyst, har en rolig atmosfære og ligger fint til rett ved rullesteinstranda. Her bor du i moderne leiligheter nært butikker, restauranter og tavernaer.

Sun Beach Lindos

Sun Beach Lindos ligger like ovenfor den fine sandstranda i Lardos og er perfekt for familier og par. Hotellet byr på gresk gjestfrihet og en fin hage. Vil du ikke bade i havet så har hotellet et herlig bassengområde med basseng både for store og små. Velkommen til Sun Beach Lindos!