Sun Shine

Sun Shine er et familieeid hotell i Lardos som ligger på Rhodos sørlige kyst. Hotellet har et herlige bassengområde og vakker utsikt over havet. Det perfekte hotellet for deg som virkelig vil hvile ut i ferien!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2–3, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Service definitivt ! Alle var hjelpsomme,hyggelige og lette og snakke med. Topp service og morsomme verter!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sun Shine er et populært hotell med et fint bassengområde der solsengene og parasollene er gratis. Gratis wifi ved bassenget. Poolbar. Restaurant med á la carte-meny. Biljard mot avgift.

Fra hotellet er det kort vei til restauranter og tavernaer samt matbutikker. For å komme til stranda må en større vei krysses. Hotellet ligger cirka 3 kilometer fra det sentrale Lardos og det er cirka 300 meter til lite, lokalt sentrum i Lothiarika. Lokaltrafikk.

Måltider

**Inkludert: **

  • Enkel frokostbuffé.

Alle hoteller – Lardos, Kiotari & Pefkos

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa

Mistis Rodos Maris Resort & Spa er et pent hotell med et fint bassengområdet med muligheter for deilig avkobling, eller full fart med vannsklier og underholdning. All Inclusive med flere restauranter å velge blant.

St. James's

St. James's i Lothiarika er et populært hotell med god service og fin beliggenhet ved rullesteinstranda rett utenfor Lardos. Dette lille hotellet med den personlige atmosfæren og det lokale preget samt de gode tilbakemeldingene fra våre gjester er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Sunrise (Rhodos)

Det hyggelige All Inclusive-hotellet Sunrise ligger i fint til i rolige omgivelser bare et steinkast fra stranda i Pefkos. Her kan du nyte deilige feriedager ved bassenget eller på stranda.

Nikolas (Rhodos)

Nikolas ligger utenfor Lardos på den sørøstlige kysten av Rhodos og er et godt sted for den som vil ha en ferie i fredelige omgivelser. Her bor du i leiligheter og det er bare noen meter ned til stranda og herlige bad.

Elvita

Velkommen til Elvita og Apollo Mondo Local – et hotell med lokal touch og personlig atmosfære. Hotellet, som ligger i Lardos på Rhodos sørøstre kyst, har en rolig atmosfære og ligger fint til rett ved rullesteinstranda. Her bor du i pene leiligheter nært butikker, restauranter og tavernaer.

Elvita – sommeren 2023

Velkommen til Elvita i Lardos på Rhodos sørøstre kyst, har en rolig atmosfære og ligger fint til rett ved rullesteinstranda. Her bor du i pene leiligheter nært butikker, restauranter og tavernaer.