Sun Beach Lindos

Sun Beach Lindos ligger like ovenfor den fine sandstranda i Lardos og er perfekt for familier og par. Hotellet byr på gresk gjestfrihet og en fin hage. Vil du ikke bade i havet så har hotellet et herlig bassengområde med basseng både for store og små. Velkommen til Sun Beach Lindos!


Rom/leiligheter

Dobbeltseng for 2 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fra Sun Beach Lindos har du bare noen skritt og gå til den fine og brede sandstranda Lothiarik, like utenfor Lardos sentrum og byen Lindos. I hotellets bassengområde, som ligger ovenfor stranda, venter late og avkoblende dager. Et basseng og et barnebasseng. Solsenger og parasoller inkludert både ved bassengene og på stranda. Pool- og strandhåndklær inkludert.

I hotellets restaurant spiser du frokost, lunsj og middag og i pool- og strandbaren serveres frisk drikke. Underholdning tre kvelder i uka, strandparty, gresk aften og en kveld med musikk og flammeshow på stranda.

På strand er det sandvolleyball samt vannsporter mot avgift.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett på forespørsel i resepsjonen.

Hotellet består av tre bygninger i en hage som fører ned til sandstranda. Avstanden til stranda varierer (cirka 50-250 meter) avhengig av hvor på hotellet du bor. Det er cirka 300 meter til stranda i Lardos.

Måltider

Inkludert:

  • Soft All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-9.30.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00.
  • Ubegrenset med lokalt øl, vin og brus i en av hotellets barer kl.10.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Lardos, Kiotari & Pefkos

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa

Mistis Rodos Maris Resort & Spa er et pent hotell med et fint bassengområdet med muligheter for deilig avkobling, eller full fart med vannsklier og underholdning. All Inclusive med flere restauranter å velge blant.

St. James's

St. James's i Lothiarika er et populært hotell med god service og fin beliggenhet ved rullesteinstranda rett utenfor Lardos. Dette lille hotellet med den personlige atmosfæren og det lokale preget samt de gode tilbakemeldingene fra våre gjester er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Sunrise (Rhodos)

Det hyggelige All Inclusive-hotellet Sunrise ligger i fint til i rolige omgivelser bare et steinkast fra stranda i Pefkos. Her kan du nyte deilige feriedager ved bassenget eller på stranda.

Nikolas (Rhodos)

Nikolas ligger utenfor Lardos på den sørøstlige kysten av Rhodos og er et godt sted for den som vil ha en ferie i fredelige omgivelser. Her bor du i leiligheter og det er bare noen meter ned til stranda og herlige bad.

Sunshine Lardos

Sunshine Lardos er et familieeid hotell i Lardos som ligger på Rhodos sørlige kyst. Hotellet har et herlige bassengområde og vakker utsikt over havet. Det perfekte hotellet for deg som virkelig vil hvile ut i ferien!

Elvita

Velkommen til Elvita i Lardos på Rhodos sørøstre kyst, har en rolig atmosfære og ligger fint til rett ved rullesteinstranda. Her bor du i pene leiligheter nært butikker, restauranter og tavernaer.