St. James's

apollo mondo local

St. James's

  • • Personlig service
  • • Kort vei til sentrum

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

St. James's i Lothiarika er et populært hotell med god service og fin beliggenhet ved rullesteinstranda rett utenfor Lardos. Dette lille hotellet med den personlige atmosfæren og det lokale preget samt de gode tilbakemeldingene fra våre gjester er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

HURRA FOR HELLAS

Bli med å feire Hellas' nasjonaldag 25. mars med å få 500,– i rabatt per person til alle greske perler. Husk! – å bestille i løpet av dagen.

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Må bestilles 25. mars 2023

Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten, Sjefen Mr. George og staben hans, den samme fra år til år.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Deilige bad i havet
Hyggelige St. James's har et herlig bassengområde med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Solsenger og parasoller mot avgift på stranda.

God mat og drikke
På hotellet er det en pool-/strandbar og snackbar/restaurant med enkel matservering, samt middag. Kveldsunderholdning og gresk aften en kveld i uka.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert i fellesområdene. Kveldsarrangementer på nærliggende hotell kan i blant oppfattes som forstyrrende.

Bærekraft på hotellet
På St James's jobber de aktivt med bærekraft på flere områder, blant annet varmes vannet opp av solpanel på taket, hotellets restaurant har en nullvisjon når det gjelder matsvinn og lokale produsenter blir alltid prioritert. De jobber dessuten med å redusere bruk av plastprodukter og å velge 100% gjenvunnet materiale så langt det er mulig. Hotellet bidrar også til lokalsamfunnet gjennom å være stolt sponsor av byens eget fotballag, Heracles of Lardos.

Oppdag omgivelsene
Det er rundt 200 meter fra hotellet til Lothiarka, cirka 3 kilometer til Lardos og 7 kilometer til Lindos. Meget begrenset trafikk.

Les mer om Apollo Mondo Local-hotell.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

I tillegg:

  • Frokost.
Apollo Mondo Local
  • Gode tilbakemeldinger
  • Fin beliggenhet
  • Gode fasiliteter
  • Wifi inkludert

Alle hoteller – Lardos, Kiotari & Pefkos

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa

Mistis Rodos Maris Resort & Spa er et pent hotell med et fint bassengområdet med muligheter for deilig avkobling, eller full fart med vannsklier og underholdning. All Inclusive med flere restauranter å velge blant.

Sunrise (Rhodos)

Det hyggelige All Inclusive-hotellet Sunrise ligger i fint til i rolige omgivelser bare et steinkast fra stranda i Pefkos. Her kan du nyte deilige feriedager ved bassenget eller på stranda.

Nikolas (Rhodos)

Nikolas ligger utenfor Lardos på den sørøstlige kysten av Rhodos og er et godt sted for den som vil ha en ferie i fredelige omgivelser. Her bor du i leiligheter og det er bare noen meter ned til stranda og herlige bad.

Sunshine Lardos

Sunshine Lardos er et familieeid hotell i Lardos som ligger på Rhodos sørlige kyst. Hotellet har et herlige bassengområde og vakker utsikt over havet. Det perfekte hotellet for deg som virkelig vil hvile ut i ferien!

Elvita

Velkommen til Elvita i Lardos på Rhodos sørøstre kyst, har en rolig atmosfære og ligger fint til rett ved rullesteinstranda. Her bor du i pene leiligheter nært butikker, restauranter og tavernaer.

Sun Beach Lindos

Sun Beach Lindos ligger like ovenfor den fine sandstranda i Lardos og er perfekt for familier og par. Hotellet byr på gresk gjestfrihet og en fin hage. Vil du ikke bade i havet så har hotellet et herlig bassengområde med basseng både for store og små. Velkommen til Sun Beach Lindos!