Lindos Princess

Lindos Princess er et fint familievennlig hotell beliggende rett utenfor Lardos på Rhodos østkyst. Her bor du rett på stranda med et herlige bassengområde som har flere basseng for begge store og små. All Inclusive er inkludert og du kan velge å innta dine måltider i flere restauranter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Dobbeltrom i bungalow for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom superior for 2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lindos Princess har et stort og herlig bassengområde med flere basseng. For de yngre barna er det også noen mindre vannsklier. Solsenger og parasoller er gratis ved bassengene og på stranda og håndklær kan lånes mot depositum. Poolbar.

På Lindos Princess er det flere restauranter og barer. Bufférestauranten Spondi, strandrestauranten Aeolos som serverer enkle retter og snacks samt to á la carte-restauranter. À la carte-restauranten Thalassa er en fisk- og skalldyrrestaurant og L'Osteria byr på italienske retter.

Gratis treningsrom (aldersgrense 16 år) og flere sportsaktiviteter som tennis (kveldslys mot avgift), minifotball (5x5) bordtennis, sandvolleyball, minigolf og vanngymnastikk. Biljard mot avgift. Mulighet for å leie sykler. På hotellet er det stort spa (aldersgrense 16 år) med behandlinger mot avgift. Badstue, innendørsbasseng, hamam og jacuzzi i hotellets spa benyttes uten ekstra kostnad.

Lekeplass og barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Hotellet har også en tenåringsklubb i høysesong for ungdommer opp til og med 17 år. Escaperoom (to varianter) og spillrom mot avgift. Underholdning og levende musikk flere kvelder i uka. Butikker og minimarked på hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

All inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restaurant Spondi eller strandrestauranten Aeolos.
  • Lunsjbuffé i restaurant Spondi eller strandrestauranten Aeolos.
  • Middagsbuffé i restaurant Spondi eller strandrestauranten Aeolos.
  • Middag en gang per uke i restaurant Thalassa eller restaurant L'Osteria. (Bordreservasjon kreves to dager i forveien og drikke er ikke inkludert.)
  • Snacks, kaffe & kaker og iskrem.
  • Minibar (fylles tre ganger per uke).

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt