St George Resort

På St George Resort i Archangelos bor du i romslige og komfortable dobbeltrom. Hotellet har et herlig bassengområde i hagen og ved poolbaren kan du ta en kaffe i skyggen. Velkommen til et hotell litt utenfor turisttråkket!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bassenget.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 4,5 km
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

St George Resort ligger i Archangelos, en tradisjonell gresk by en stykke fra kysten og turistbyene. Hotellet har et fint bassengområde med basseng, et separat barnebasseng samt solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Der er det også en bar.

Wifi uten kostnad på hele hotellet. Lokaltrafikk i området rundt hotellet. Til sentrum av Archangelos er det cirka 1,2 kilometer til fots. Til stranda i Kolymbia, den nærmeste større feriebyen, ligger drøyt 8 kilometer fra hotellet.

Nærmeste strand er Stegna beach cirka 4,5 kilometer fra hotellet. Stegna Beach er en av de roligste strendene på Rhodos, urørt og omgitt av mandel- og sitronlunder. Stegna har klart og rolig vann, prefekt for svømming og snorkling. Solsenger og parasoller kan leies her og langs stranda ligger en håndfull kaféer og tavernaer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Verdt å vite

Hotellet ligger i byen Archangelos, cirka 4,5 kilometer fra stranda.

Alle hoteller – Kolymbia & Afandou

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort på Rhodos er ett av våre mest populære Apollo Mondo Family-hotell. Dette moderne flaggskipet kan friste med en ekte familieferie med flere bassengområder, barneklubben Club Polly & Mino og treningstimer med Apollos egne instruktører. I restaurantene serveres gode og varierte retter, der barna har en egen buffé å plukke fra. Ved hotellets strand er det et bassengområde med tredekke der det er en relax-pool for voksne. For en ekstra luksuriøs ferie – bestill en juniorsuite med eget basseng!

Lutania Beach

Velkommen til Lutania Beach, et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger på stranda i Kolymbia. Hotellet har et fint bassengområde med herlig utsikt over havet.

Kolymbia Star

Kolymbia Star er et familievennlig hotell med All Inclusive inkludert. På hotellet er det flere herlige bassengområder og vannsklier for både store og små. Her bor du i moderne rom i rolige omgivelser og i gangavstand til stranda.

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort, et fint hotell med fokus på komfort som tilbyr fasiliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotell som ligger i rolige omgivelser på den herlige Afandoustranda på Rhodos østkyst. Her venter et herlig bassengområde og rolige dager i sola.

Levante – powered by Playitas

NYHET! Sportshotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos' østkyst ligger perfekt i rolige omgivelser på Afandoustranda. Med et stort tilbud av sport- og treningsmuligheter, herlig rullesteinstrand, god komfort og generøse bassengområder har du alt du trenger for en vellykket treningsreise eller en aktiv ferie.