Lutania Beach

Velkommen til Lutania Beach, et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger på stranda i Kolymbia. Hotellet har et fint bassengområde med herlig utsikt over havet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Belligenhet til strand
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lutania Beach er et hyggelig hotell med et fint bassengområde som ligger i frodige omgivelser. I bassengområdet er det basseng og barnebasseng samt solsenger og parasoller. Solsenger på stranda mot avgift.

Hotellet har en bufférestaurant og en bar. Wifi inkludert. Biljard og tennis mot avgift. Minimarked ved hotellet. Døgnåpen resepsjon. Deponering mot avgift i resepsjonen. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.00.
  • Snacks som sandwicher og toast kl. 10.00-12.00.
  • Iskrem kl. 10.00-12.00.
  • Kaffe/te og kaker kl. 16.00-18.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl og vin kl. 10.00-24.00. Sterkere alkoholholdig drikke serveres etter kl. 18.00 og til kl. 24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Kolymbia & Afandou

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort på Rhodos er ett av våre mest populære Apollo Mondo Family-hotell. Dette moderne flaggskipet kan friste med en ekte familieferie med flere bassengområder, barneklubben Club Polly & Mino og treningstimer med Apollos egne instruktører. I restaurantene serveres gode og varierte retter, der barna har en egen buffé å plukke fra. Ved hotellets strand er det et bassengområde med treterrasse der det er en relax-pool for voksne. Til sommeren 2023 vil hele hotellet med rom og leiligheter ha gjennomgått en renovering for at du skal få en enda bedre ferieopplevelse.

Kolymbia Star

Kolymbia Star er et familievennlig hotell med All Inclusive inkludert. På hotellet er det flere herlige bassengområder og vannsklier for både store og små. Her bor du i moderne rom i rolige omgivelser og i gangavstand til stranda.

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort, et fint hotell med fokus på komfort som tilbyr fasiliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotell som ligger i rolige omgivelser på den herlige Afandoustranda på Rhodos østkyst. Her venter et herlig bassengområde og rolige dager i sola.

Levante – powered by Playitas

NYHET! Sportshotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos' østkyst ligger perfekt i rolige omgivelser på Afandoustranda. Med et stort tilbud av sport- og treningsmuligheter, herlig rullesteinstrand, god komfort og generøse bassengområder har du alt du trenger for en vellykket treningsreise eller en aktiv ferie.

St George Resort

På St George Resort i Archangelos bor du i romslige og komfortable dobbeltrom. Hotellet har et herlig bassengområde i hagen og ved poolbaren kan du ta en kaffe i skyggen. Velkommen til et hotell litt utenfor turisttråkket!