En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

66% anbefaler hotellet

1427 vurderinger
Utmerket
 
779
Veldig bra
 
440
Bra
 
150
Mindre bra
 
44
Dårlig
 
14

Fem siste vurderinger

13.10.2019

av 739turids Kristiansund, Norge

Aldri mer.

Rent og hyggelig betjening. Dårlig mat, og dønn kjedelig. Små, trange rom, uten så godt som en vannkoker. Forferdelig støy i spisesalen. Stort savn at man ikke får kjøpt f.eks. brød og pålegg til en fornuftig pris i nærheten.

 
11.07.2019

av Holger L Stathelle, Norge

Bra familiehotell

Tilbrakte ei veke på Kolymbia Star første veka i juli saman med to døtre på 8 og 13. Det var alt i alt ei god oppleving. Vi bestilte dobbelrom med ekstraseng og fekk eit rom på bakkeplan ved hovedbassenget og nært resepsjonen og restauranten. Det var praktisk, men på kveldstid var det veldig bråkete pga underholdninga på scena ved bassenget. Rommet var veldig enkelt med bittelite kjøleskap og TV, og ellers ingenting. Ikkje ein gong ein vannkokar. Det var for øvrig rent og pent overalt og god service av alle som jobba der. Bra frokost- og middagsbuffe, men ellers relativt dyrt. Ein kort rusletur ned til den flotte stranda med fine snorklemuligheter. HUSK BADESKO! Vi skrapa oss godt opp første dagen før vi fekk kjøpt sko. Hotellet har mest franske, tyske og austeuropeiske turistar. Vi var enkelte skandinaviske familiar, men det var få. Observerte berre ein annan norsk familie der. Vi reiste med fly frå Torp og kom fram om kvelden. Bussturen direkte ville tatt ein halvtime frå flyplass til hotellet, men det var melkerute med stopp på nærmare 10 hotell langs vegen, så det gjekk over 1,5 time før vi var framme ved hotellet. Vi var ikkje på rommet før halv to om natta. Men alt i alt koste vi oss veldig. Vi leigde ein båt og dro ut på eiga hand nokre timar ein dag, men ellers holdt vi oss i nærleiken av bassenget. Temperaturen låg mellom 32 og 35 grader.

 
21.07.2018

av kjetil-isaksen2018 Sandefjord, Norge

Topp ferie for liten og for stor.

Flott hotell og servicen var veldig bra. Tre adskilte bassengområder for hvilket aktivitetsnivå man ønsket. Både frokost og middagsbuffeten hadde stort og variert utvalg. Rengjøringen var helt topp. Det eneste jeg har å utsette på hotellet, var at det var dårlig wifi dekning på rommet, alle andre steder var det bra. Vi kjøpte reise uten all inclusive, det hadde vi ikke gjort en gang til. Til slutt vil jeg rette en stor takk til Animation teamet ved Dani, Simon, Elena, Valeria, Tommy og Fatou, denne gjengen gjorde en fantastisk jobb med aktiviteter og underholdning fra morgen til kveld.

 
21.07.2018

av Silje G

Familyholdiay.

Tusen takk for en fantastisk ferie. Sønnen vår og vi ble godt tatt vare på av de faste ansatte og det flotte animasjonsteamet. En ekstra takk til danny som tok litt ekstra vare på sønnen vår. Han sier han har hatt sin beste ferie noen gang. Takk til Simon som fikk oss med på å leke på alle aktivitetene. Og takk til Tommy som var så flink til å inkludere. :)

 
20.01.2018

av Rongisgirl Bergen, Norge

Fantastisk personale, dobbelt rommene hadde trengt en oppgradering.

Var på dette hotellet i begynnelsen av august. Vi bestilte et vanlig dobbelt rom og da vi kom ble vi plassert på bakkeplan bak restauranten. Her var det veldig bråkete, heldigvis var de i resepsjonen imøtekommende og gav oss et annet rom.Rommene hadde trengt en oppgradering, det var mye maur på rommet og på uteplassen. Vi hadde bestilt all inclusive, men endte opp å spise utenfor hotellet. Maten i Buffeen var ikke god og dårlig merket. De ansatte i buffeen gjorde en fantastisk jobb og de var hyggelige selv om de hadde altfor mye å gjøre. Om du reiser med ving anbefaler jeg å ta taxi til og fra flyplassen da bussen deres tar nærmere 2 timer og dette hotellet er det siste stoppet. Man får og beskjed av ving på bussen at man reiser på "egenhånd", dette stod det ingenting om på nettsiden deres.