Kolymbia Star

Kolymbia Star er et familievennlig hotell med All Inclusive inkludert. På hotellet er det flere herlige bassengområder og vannsklier for både store og små. Her bor du i moderne rom i rolige omgivelser og i gangavstand til stranda.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Pina colada (ok avstand til buss og strand)
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kolymbia Star er et familievennlig All Inclusive-hotell som ligger i utkanten av Kolymbia. Her er det tre herlige bassengområder og det er ett barnebasseng med vannleker, ett basseng med vannsklier og en relax-pool. Gratis solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Barna må være minst 7 år og 120 cm høye for å benytte vannskliene. Pool-/snackbar i bassengområdet med vannskliene.

På hotellet er det en bufférestaurant og en à la carte-restaurant som byr på greske og internasjonale retter. Pent antrekk kreves til middag i restaurantene. Lobbybar med TV der de viser sportssendinger.

Gratis wifi på hele hotellet. Biljard og tennis mot avgift. Gratis bordtennis. Treningsrom og yoga mot avgift på søsterhotellet Casa Cook (aldersgrense 16 år). Spabehandlinger kan reserveres på et annet søsterhotell – Sentido Port Royal (mot avgift). Busstopp like ved hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

All Inclusive inkludert.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.00.
 • Snacks i poolbaren kl. 12.30-16.00.
 • Ettermiddagskaffe i poolbaren kl. 16.00-18.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier skal alltid ha

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Kolymbia & Afandou

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort på Rhodos er ett av våre mest populære Apollo Mondo Family-hotell. Dette moderne flaggskipet kan friste med en ekte familieferie med flere bassengområder, barneklubben Club Polly & Mino og treningstimer med Apollos egne instruktører. I restaurantene serveres gode og varierte retter, der barna har en egen buffé å plukke fra. Ved hotellets strand er det et bassengområde med treterrasse der det er en relax-pool for voksne. Til sommeren 2023 vil hele hotellet med rom og leiligheter ha gjennomgått en renovering for at du skal få en enda bedre ferieopplevelse.

Lutania Beach

Velkommen til Lutania Beach, et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger på stranda i Kolymbia. Hotellet har et fint bassengområde med herlig utsikt over havet.

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort, et fint hotell med fokus på komfort som tilbyr fasiliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotell som ligger i rolige omgivelser på den herlige Afandoustranda på Rhodos østkyst. Her venter et herlig bassengområde og rolige dager i sola.

Levante – powered by Playitas

NYHET! Sportshotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos' østkyst ligger perfekt i rolige omgivelser på Afandoustranda. Med et stort tilbud av sport- og treningsmuligheter, herlig rullesteinstrand, god komfort og generøse bassengområder har du alt du trenger for en vellykket treningsreise eller en aktiv ferie.

St George Resort

På St George Resort i Archangelos bor du i romslige og komfortable dobbeltrom. Hotellet har et herlig bassengområde i hagen og ved poolbaren kan du ta en kaffe i skyggen. Velkommen til et hotell litt utenfor turisttråkket!