Casa Cook Rhodes

Nytt hos Apollo!

  • • For gjester over 16 år

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Velkommen til Casa Cook på Rhodos, et hotell for voksne livsnytere som ønsker en avslappende ferie i rolige omgivelser på et moderne hotell med utsøkt service. Bassengområdet er lekkert med treplatting og komfortable solsenger, en populær restaurant og rom med utgang til bassenget.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med delt basseng for 2 personer. Suiter med delt basseng for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 500 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Casa Cook på Rhodos er et lekkert hotell med mye atmosfære. Det lekre bassengområdet med myke solsenger og parasoller innbyr virkelig til deilige stunder i solen. Håndkleservice. Vil du heller slappe av på rommet, så har alle rom og suiter solsenger på uteplassen og utgang til delt basseng.

I det loungelignende bassengområdet har Casa Cook en kombinert poolbar og restaurant, Kitchen Club. Her serveres god mat med lokal touch til lunsj og middag. Kos deg med velkomponerte meze-tallerkener, burgere fra kullgrillen og velsmakende greske retter fra farmors kokebok, alt tilberedt med gode, for det meste lokale, råvarer og en stor porsjon kjærlighet. Poolbaren har en gedigen drinkmeny. Prøv gjerne Kitchen Clubs oppfriskende signatur cocktails eller en smakfull og helsebombe av en smoothie. Ut på kvelden har hotellet en DJ som underholder med fin musikk.

Start dagen, eller innled kvelden, med en utendørs yogatime, bli med på fjelltur opp til det hellige Tsambikafjellet eller besøk hotellets velutstyrte treningsrom, gratis for hotellets gjester. Vil du toppe formen kan du bestille en time med hotellets personlige trener George, eller hvorfor ikke bestille yogatime med Stavroula for å pusse på yogaposisjonene, begge mot avgift. Det er mulig å leie sykkel på hotellet om du har lyst til å utforske omgivelsene.

Gratis WiFi på hele hotellet. Resepsjonen er bemannet døgnet rundt. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert
  • Halvpensjon mot avgift (frokost og middag fra fastmeny)

Verdt å vite

Hotellet er kun for voksne over 16 år.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hoteller for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • WiFi i fellesområdene