En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

65% anbefaler hotellet

927 vurderinger
Utmerket
 
394
Veldig bra
 
224
Bra
 
155
Mindre bra
 
77
Dårlig
 
77

Fem siste vurderinger

30.06.2022

av tinemarier2022 Trondheim, Norge

Topp hotell for familie

Herlig perle for familieferie, 3 bassengområder med flere vannsklier og herlige vannaktiviteter for stor å små gjennom dagene (vannpolo, aerobic o.l) Topp service på; underholding dag som kveld, mat og servering og i resepsjon. Hotellet har egen buss som kjører til og fra strand. Døgn åpen resepsjon og kiosk. Trekker ned på dårlig aircondition og renhold på rom.

 
25.10.2018

av tonysY6718BX

Fint anlegg, men noe øde

Venzia Resort er et fint anlegg som også er tilrettelagt for rullestol og barnevogn. Det er ingenting utenfor anleggets område, så da må turen gå til sentrum av Faliraki (som er slitent). Fint lite badeland for barn, og to basseng utenom dette. Rommet var helt greit, men med harde ute-stoler. Rengjøringen var tilfredsstillende. Maten er bra, men den blir dessverre litt for mye gjentakende (lite variasjon). Kaffen er til gjengjeld meget god, og det er bra at det ikke blir servert sterkere enn øl før kl. 1800. Betjeningen er hyggelig.

 
25.05.2015

av Fionaamcc Ipswich, Storbritannia

Nydelig familiedrevet hotell :)

Vi besøkte i fjor sommer og vi hadde en herlig ferie. Hotellet er litt utenfor Faliraki som er bra, hvis du er ute etter en avslappende ferie. Vi gikk ned til Faliraki de fleste kveldene og det var litt av en tur. På dagen ville du vært gal hvis du går ned til byen, fordi det er så varmt. Vi fikk et sitte på med en coach en dag og vi fikk også bussen et par ganger for 1 euro hver (den slapp oss ikke av i sentrum da, bare nederst i bakken) og vi tok taxier opp bakken mesteparten av tiden. Til slutt vi leide en bil som vi parkerte på hotellet, og den var en livredder! Hotellets personale gjør dette til et veldig fint hotell å bo på. Vi ble ganske godt kjent med noen av familien og en kveld etter et par cocktailer med eieren tilbød han oss skyss opp bakken. Den gamle damen var litt gretten. Hotellet lot oss skrive ut vårt bordingkort som var snilt av dem, da vi ikke fikk skrivet dem før ferien og slet med å finne et sted å skrive de ut i Faliraki. Bassenget og hagen til hotellet er veldig fint og er noe av det beste vi har sett i et hotell for denne prisen. Vi bodde på 1/2 pensjon. Maten på kvelden var alltid herlig og vi hadde mange valg selv om meg og min søster er vegetarianere. De hadde en grill én natt som du måtte betale ekstra for. Frokosten var ikke så bra, men vi fant alltid noe å spise. Alt i alt, vi hadde et flott opphold, men vil trolig velge et hotell som er litt nærmere nattelivet og stranden.

 
08.07.2013

av Malin T Fotlandsvåg, Hordaland, Norway

Fantastisk!!

Jeg var en uke på Venezia Resort og følte meg velkommen med en gang jeg gikk inn døren! Hotellet var kjempe fint og personalet var fantastisk!! Rommet var rent hele uken. De hjalp oss med alt vi trengte og enda mer. Etter bare noen timer så følte jeg at jeg var medlem av familien.. Det var ufattelig trist å reise hjem! Jeg skal definitivt tilbake på Venezia!! anbefales på det sterkeste!!

 
26.05.2023

av Wouter V Harrogate, Storbritannia

Holiday in Rhodes

As we rented a car at the airport we found our own way to the hotel.We found the location without much problems and we were pleasantly surprised to see that it was located just outside of the hustle and bustle of Faliraki. The bus stop is very convenient in front of the hotel and there is a shuttle bus from the hotel to the beach.By arriving we were greeted by a lovely lady.During our stay we've been getting to know her better as Anastasia.The room is very specious and has everything you need. Fridge, kettle, coffee, tea, a comfortable bed and a balcony with table & 2 chairs.For an extra small payment you can also rent a safe.Bad towels for the swimming pools, are available at the reception for a refundable deposit 15E pp.There is a dress code for the dinning room, for the evening dinner.Food is served as a buffet, so there is always something you like and the variation is good.Last but not least ,the service.I have to mention that this is a bunch of great ,very friendly people. Ardi, Anna and Albi can't do enough for you, and Denada and Helena make sure that there is enough food to keep you going.The hotel is run by a very nice family as we also spent some evenings with head of the family Maria & her husband.We had a fantastic time, great holiday and will definitely recommend it to everybody.Wout& Anja Van Breevoort.