Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 141 vurderinger
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,2 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-21


8 av 10

+
Service og beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-10-21


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-21


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-21


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-16


10 av 10

+
Denne gangen fikk vi rom med dursj, og mulighet til å sitte og dursje , perfekt når man bruker to krykker. Det var også meget god skapplass. Hyggelig personale over hele hotellet.
-
Det var litt problem med heisene, noe de har slitt med de senere årene. Vi har vært på dette hotellet 5 ganger. Samme problemet hvert år.

Bekreftet gjest: 2019-10-09


10 av 10

+
Utrolig god mat, langt over forventet.
-

Bekreftet gjest: 2019-10-06


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-06


7 av 10

+
Beliggenhet, service og maten.
-
Rom/bad var gammalt og slitt og veldig lytt ut til gang.

Bekreftet gjest: 2019-10-06


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

453 vurderinger
Utmerket
 
256
Veldig bra
 
144
Bra
 
37
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

30.09.2018

av falcon2013 kristiansand

skuffende, som en dårlig millitærleir

Området og hotellet er bra og ser flott ut. Men servicen er elendig, med ett unntak. Costas i frokostsalen. Trivelig og hjelpsom mann. Da jeg ankom, spurte jeg etter oversikt eller kart over området, etter boblebad og hvilke animasjoner da hadde. Det fantes ikke noen oversikt, Men de sa de hadde boblebad, noe som ikke var sant. På rommet var det ikke såpe eller sjampo og en slags barnesikring som ikke lot seg åpne, gjorde at det ikke var varmt vann i dusjen og springen. Så jeg måtte dusje kaldt. Men noe var feil, for etter hver dusj var badegulvet oversvømt av vann. Da jeg spurte i resepsjonen insisterte de på at det var såpe i dispenseren, selv om den var tom, så om jeg ville ha sjampo eller såpe fikk jeg kjøpe i butikken. Så da måtte jeg det. Det samme svaret fikk jeg da jeg spurte etter kaffe. Ellers fikk jeg kjøpe i baren, men det var ikke lett, for der var det nesten aldri betjening. Og de som jobbet der virket uinteressert i å hjelpe kunder. De sa det var renhold hver dag, men det var det ikke. Og da jeg sa ifra om at ting som solbriller , mobilllader og sølvring forsvant fra rommet mitt, fikk jeg beskjed om at jeg bare måtte lete bedre. Så da var det bare å gå til politiet i stedet for å melde det tapt slik som reiseforsikringen forlanger. Siste dagen kom imidlertid solbrillene til rette. De hadde vært inne i sengeteppet som renholderen hadde pakket vekk,sa de. Så da måtte jeg signere på at jeg hadde fått dem tilbake. Men så sa de i resepsjonen at de hadde funnet noe mer, og slengte en pose med aviser, to store vannflasker og diverse avfall fra rommet oppå solbrillene. De ble knuste og vridde. men de ville ikke ta noe ansvar for det. De tok heller ikke ansvar da jeg prøvde å åpne et overopphetet kaffemelkbeger i frokostsalen og en servitrise kom bakfra og rev opp en pakke slik at jeg fikk kaffemelk over skjorte og bukse. Jeg prøvde å bestille rens i resepsjonen , men dette tok 3-4 dager.Dette var uaktuelt og de tok ikke ansvar. Ordet unnskyld hørte jeg heller aldri. En dag mens jeg sto i dusjen kom det inn noen på rommet, men sprang fort ut da jeg ropte hvem det var. Jeg prøvde da å skifte rom, men fikk kontant NEI tilbake. Jeg hadde fått det jeg hadde betalt for. Grunnen til at jeg var der var at jeg var i et bryllup og brudeparet tok bryllupsnatten sin på dette hotellet. Jeg synes synd på dem. Alt i alt er dette et hotell med uhøflig og ubehagelig betjening som jeg aldri vil besøke igjen

 
24.09.2021

av LighttravelerSas

A beautiful place in a historic area

A classy hotel with a great breakfast and dinner buffet. Staff is super friendly and accommodating. Rooms are spacious and of modern decor. Beautiful pools and beach. The bus stop to Rodos Center just outside the hotel entrance.

 
21.09.2021

av TomasVadim Vilnius, Litauen

Exceeded our expectations

The room with a seaview is really great and worth to choose. The food was delicious and exceeded our expectations (quality, variety, presentation). Christal clear sea water was great except stones entering the sea in some places of the beach. Very nice and relaxing pool and lazy river area to rest on the loungers. One more time - YES!

 
19.09.2021

av nousdeux5000

very good, I recommand. It was all perfect, thank you.

everythhing was perfect, the room, the food and all others accomodations. We had an amazing time in the hotel and it was well located. I recommand it to anyone who want to spend a good vacation. The persons working there were all nice too.

 
19.09.2021

av Getaway690348

Amazing experience at Esperos Palace

We stayed 10 nights at this great hotel and we couldn't be happier with our experience. The location is great and he facilities are excellent. The 3 pools are unique and special. They have lounge chairs in the beach area, which are at the entire disposal of the guests. Without a doubt, what I liked the most about the hotel has been the staff. Each and every one of them made us feel special. They are very kind, they made an effort at all times to solve our doubts and fulfill our wishes. We will miss breakfasts and dinners at the Amvrosia restaurant. The captain and his entire team are not only extremely efficient but also very kind and caring. I am most grateful for all their attention. The buffet is delicious and very varied, and at night they also have perfectly presented and very tasty à la carte dishes. The hotel also has a store where you can find all kinds of articles at a very good price. The most beautiful thing of all has been to experience the friendliness of the staff in this place. We will definitely come back :)