Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 247 vurderinger
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Fint basseng, grei størrelse på leilighetene, nært havet
-
Kattene som streifet om på hotellet og hlrte hjemme der la igjen avføring rundt hele bassenget noe som gjorde at det var ubehagelig lukt til tider og vanskelig å ha med seg en baby som ville krabbe rundt. Er også synd at man må tre sjekke ut tidlig på reisedagen når man ikke reiser før på natta, dette burde vært tenkt på og spesiellt når man ble ventende i 12 timer på buss uten noe rom når man reiser med en baby.

Bekreftet gjest: 2019-10-21


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-21


7 av 10

+
Sentral beliggenhet, god mat og bra service
-
Veldig ugunstige reisetider! Spesielt hjemreisen ble slitsom. I tillegg måtte vi ut fra leiligheten 14 timer før avreise. Vi fikk booket et nytt rom, men måtte betale 35 euro. Slike reisetidspunkter bør unngås! Badet var gammeldags og upraktisk. I tillegg fungerte ikke vaskeservanten som den skulle og kranene dryppet.

Bekreftet gjest: 2019-10-14


4 av 10

+
Bassengområdet
-
Overiset kjøleskap, skulle vært aviset før vi kom. blod på gulvet ble lkke vasket bort. Ønsket meg mer smil av personalet i baren

Bekreftet gjest: 2019-10-13


9 av 10

+
Veldig koselig hotell. Skjermet fra andre og hyggelige mennesker der.
-
Ikke aircondition etter 15 september. Det var veldig dumt. Varmt på rommet om natten. Måtte til slutt sove med dørene åpne for å få sove.

Bekreftet gjest: 2019-09-30


7 av 10

+
Nära strand. Trevlig poolområde.
-
Kaffetrakker, kafferbryggare på svenska

Bekreftet gjest: 2019-09-30


8 av 10

+
Koselig familie hotell
-

Bekreftet gjest: 2019-09-29


9 av 10

+
-
Bør unngå katter som opererer fritt i matsalen. Det er ikke bra.

Bekreftet gjest: 2019-09-29


9 av 10

+
Meget hyggelig og serviceinnstilt personale
-
Sørge for at alt er i orden på rommet. Kran ved kjøkkenet satt ikke fast. En ting som bør være i orden.

Bekreftet gjest: 2019-09-16


8 av 10

+
At det ikke er så stort.
-

Bekreftet gjest: 2019-09-09


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

203 vurderinger
Utmerket
 
87
Veldig bra
 
83
Bra
 
20
Mindre bra
 
10
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

29.02.2020

Innlegg av BodilJohanne

Lite serviceinstilt

Uhøflig og lite serviceinstilt daglig leder. Surt oppsyn.Snakker irettesettende til gjester uten grunn. Veldig arrogant. Elsker Hellas og aldri opplevd så dårlig behandling på et hotell i Hellas noen gang. Veldig overrasket over at de har fått så bra omtale hos turoperatøren. Hit kommer vi ikke tilbake!

 
05.08.2019

Innlegg av siremod Stavanger, Norge

Veldig sjarmerende hotel for voksne og små

Hotellet har grei beliggenhet, ikke midt oppi alt men kun 5 minutter til ''sentrum''. Samme gjelder stranden. Eneste lille minuset med beliggenheten er om kvelden (når det er mørkt) , så er det ingen lys i gaten til sentrum. Men du finner fint frem likevel. Utrolig flott frokost. Noen til alle. Alt i fra frokostblanding, frukt, grønnsaker, eggerøre, omelett, stekt egg, pølser, gresk pølse, gyros, nok typer brød til alle, sukkeraktig bakst, juice, kaffe og te. (de endrer litt på frokostene hver dag, så det blir variasjon). De har også nugatti og sjokoladebrød noe som de minste blir glade for. Jeg og mindre foreldre hadde rom i første etasje, ved baren. Noe som var et pluss siden det var vi nærme så og si alt, både bar, frokost, resepsjon og bassenget. Rommet var av god kvalitet men dessverre så er ikke rommet ''lydtett''. Om kveldene, så kan det være folk som synger karoke, band som spiller, folk som prater, skal opp trapper, og dette hører du svært tydelig hvis du har sengen i samme rom som hoveddøren (noe som jeg hadde). Dette er ikke noe problem hvis du har soverom i det andre rommet. Sengene var gode og sove i, når du skal bruke air condition HUSK å ha på viften, ellers så blir det ikke kaldt. Dette skjedde ved våres. En må alltid huske at kortet er i, ellers fungerer verken air condiotion, lys eller kjøleskap.... dette fjerner vaskedamene når de vasker, så pass på. Badet var flott, god dusj og god plass. Hvis du skulle gå tom for håndkler eller toalettpapir, er det kun til å spørre resepsjon, de hjelper gjerne med nye. Du får også en safe med passord mot betaling hvor du kan oppbevare verdigfulle ting. Dessvere med vårt rom så fungerte ikke alle lys men dette var ikke et problem, siden vi sjeldent brukte de to lysene. Minus ved selve rommet : vi opplevde kakerlakker 2 ganger. Den ene gangen måtte vi få vaktmester til å få den bort etter vi hadde slått den ihjel. Etterpå sprayet han områder. Andre gangen så fant vi den ikke igjen. Men dette er dessverre et stort problem på mange hoteller virket det som , også blandt lokal befolkning, så dette må en forvente. Så var det terassen, den var både det verste men også det beste med selve hotellrommet. Vi hadde som sagt rom i første etasje. Mange av de som er i første etasje, får utsikt inn i en busk. Dette var i frustrert over første dagen, siden du ikke ser ingenting men dette ble vi vandt til og syntes til slutt det var koslig med ''privatliv'' og at ingen kunne se oss. Noe som vi elsket var at vi fikk kattebesøk hele tiden. Katter som lå på gulvet, i stolene eller som klatret på trær som var i nærheten av vår terasse. Alt i fra voksne katter til kattunger. Uteområdet var fantastisk. Koselig bar, flott basseng for store og små. Et seperat basseng for små barn som er grunt. Og nok solsenger til alle. Servicen på hotellet var også fantastisk. Alltid smilende, hjelpsomme og har kunden i fokus. Vi følte oss virkelig ivaretatt.

 
14.07.2019

Innlegg av Linni1239

Veldig flott hotell

Veldig hyggelige og serviceinnstilte ansatte på hotellet som hjalp til med alt og var veldig vennlige. Følte meg veldig ivaretatt og trygge på hotellet. Baren og restauranten hadde god utvalg av både drikke og mat, og veldig fornøyd med maten. Frokost ble prøvd første dagen men ikke så mye å skryte av, følte det var lite utvalg og mye dessert mat som ikke frister så mye på morgenen. Billig mat og drikke der, men pass på at de fort kan ta ekstra betalt for å sette betaling på rommet, ekstra håndklær (man får nytt annen hver dag) og du må betale for å bruke safe. Etter 15 september stenger de også air condition, så vær obs på småting man ikke tenker over at man må betale ekstra på. Ta med eget badehåndkle. Vaskedamene var ikke så veldig renslige, vasket ikke alltid gulvet på rommet eller byttet håndkler på badet etter de har lagt på gulvet når det blir vått (man kan skli). Vi hadde ikke noe å vaske kjørlene med og ble liggende på kjøkkenet skittent i nesten en hel uke og de gjorde ingenting med det. Rommene var supre, med kjøkken, god plass og alt fungerte som det skulle. Bassenget var fint og omgivelsene var fine. Ingen mini marked på hotellet men er endel i nærheten, ved stranden som tar typ 3 min og gå til. Koselige restauranter i nærheten og man finner alltid noe man liker. Skal man gå til stranden koster det ca 5 euro å leie solseng og det er steinstrand så anbefaler å ta med noen badesko ellers så har de hvertfall stort utvalg av det på de fleste markedene. Skal du inn til Rhodos by tar det ca 10-15 min med taxi til 13-16 euro en vei. Der finner du veldig mange barer, restauranter og shopping som Zara, Pull and Bear, H&M, osv. Alt i alt veldig bra opplevelse, var mer småting som var negativt. Her kunne jeg reist tilbake igjen! Rengjøring

 
20.05.2019

Innlegg av royj234

Herlig hotell.

Kom på natten og møte en herlig og våken person i resepsjonen. Tente hvis de andre som jobber der er like koselige så blir dette en virkelig en god ferie. Og det ble det. Alle ansatte var helt vidunderlige. Hotellet er flott. Kjøkkenet kan virkelig lage mat, bedre mat der en på de dyre restaurantene. Underholdning ett par kvelder i uka. Litt lytt på hotellet er det som trekker litt ned. Og kanskje at det begynner å bli litt slitt, men forsatt et fint og vidunderlig sted.

 
10.07.2018

Innlegg av Britt H Eidfjord, Norge

Flott hotel på Rhodos

Vi hadde en flott ferie i 14 dager på dette leilighetshotellet. Flott leilighet med stor veranda. Flott basseng og ikke langt å gå til stranden. God service på stedet. Rent og pent. Det er ikke langt til sentrum med mange butikker og spisesteder.