Sun Beach Resort

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Hotell Sun Beach Resort på Rhodos ønsker hele familien velkommen. Hotellet ligger like ved stranda, i hjertet av Ialyssos, og den vakre hagen strekker seg hel ned til havet. Her er det flere basseng, både for store og små, restauranter med ulike menyer og morsomme aktiviteter for alle – tennis, sandvolleyball, basseng med leker og minidisko. Byen Ialyssos er sjarmerende gresk og vil du utforske Rhodos by kan du hoppe på lokalbussen.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Ettromsleiligheter superior for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer/1-5 personer. Toromsleiligheter superior for 1-4 personer. Treromsleiligheter for 2-6 personer. Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Familierom for 2-4 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelig og serviceinnstilt personale. Nær strand.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 30 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Familiehotellet Sun Beach Resort på Rhodos tilbyr et utmerket opphold like ved stranda i Ialyssos. I bassengområdet er det tre basseng og to separate barnebasseng samt gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift. I poolbaren Apollo kan du bestille noe forfriskende å drikke og snacks serveres i poolbaren Orfeas. For barna er det også et basseng med en vannsklie som ser ut som en blekksprut - så blir det litt ekstra gøy!

Hotellets private strand ligger like nedenfor hotellet og her er det solsenger og parasoller mot avgift. Vannet er krystallklart og på stranda kan du spille sandvolleyball eller strandfotball. Det er også et windsurfing academy der det er mulig å leie utstyr eller ta timer. Blir du sulten eller tørst serverer strandbaren Poseidon Bar drikke og enkle retter.

Hotellets hovedrestaurant Artemis serverer frokost og middag i avslappende omgivelser. I blant arrangeres temakvelder som street food, gresk grillet, italiensk med mer. Pent antrekk gjelder for denne restauranten. À la carte-restauranten Dionysos ligger ved bassengområdet og serverer frokost, lunsj og middag. Nå og da arrangeres temakvelder med underholdning. Kaffe- og vinbaren Taste tilbyr lokale viner og kaffe, men også god italiensk kaffe. For en drink kan du ta en tur i hotellets loungebar Ialysos.

Liker du å trene er det et treningsrom og sportsaktiviteter som tennis, aerobics, vanngymnastikk, bordtennis, strandfotball og sandvolleyball. Vil du se deg omkring i nærområdet kan du leie sykkel. I resepsjonen er det en oppslagstavle der du kan lese om hva som skjer og tilbys. For barn er det minidisko, barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale, lekeplass, lekerom og kino.

Gratis wifi på hele hotellområdet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Leier du bil er det gratis parkering på hotellet. Sun Beach Resort ligger i hjertet av Ialyssos der det er et stort utvalg av butikker, lokale puber og restauranter. Gå ikke glipp av en dagsutflukt til de gamle ruinene og lære om Rhodos' historie. Vil du ta turen inn til livlige og fine Rhodos by er det en busstasjon bare en kort spasertur fra hotellet til en bussholdeplass der bussene til Rhodos by går fra.

Måltider

Leilighetene:

 • Ingen måltider inkludert.
 • Frokostbuffé, halvpensjon eller All Inclusive mot tillegg.
  Når voksne legger til frokostbuffé eller halvpensjon spiser barn 2-11 år gratis.

Rommene:

 • Halvpensjon inkludert.
 • All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Tidlig kontinental frokost kl. 6.30-7.00 i restaurant Artemis.
 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30 i restaurant Artemis.
 • Sen kontinental frokost kl. 10.30-11.00 i restaurant Artemis.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30 i restaurant Artemis.
 • Lunsj i pool-/snackbaren Orferas kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.00 i restaurant Artemis.
 • Middag i à la carte-restauranten en gang per opphold kl. 18.30-21.30. Utvalg av meze (ingen kostnad) eller fra à la carte-menyen med prisavslag på 10 EUR per voksen og 5 EUR per barn på sluttregningen. Drikke inkludert.
 • Kveldsnacks kl. 21.30-23.00.
 • Snacks i pool-/snackbaren Ofreas, kl. 10.30-12.30 og 14.30-18.30.
 • Ettermiddagskaffe i pool-/snackbaren Ofreas kl. 16.00-18.00.
 • Iskrem i pool-/snackbaren Ofreas kl. 10-00-18.00.
 • Ubegrenset med kaffe, te, øl, vin, brus og lokale drinker kl. 10.00-23.00.
 • Mulig å bestille lunsjkurv senest kl. 19.00 dagen før.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 14.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Ialyssos & Ixia

Sheraton Rhodes Resort

Sheraton Rhodes Resort er et elegant hotell med gjestfri atmosfære. Her er det et bassengområde med flere basseng og stranda i Ixia ligger like ved. Hotellet har et luksuriøst spa med deilige behandlinger og ønsker du å ta det litt ekstra med ro kan du jo legge til halvpensjon.

Villas Duc

Bor du på Villas Duc på Rhodos, så har du gangavstand både til rullesteinstranda, mange gode restauranter og shopping. Gjestene vet å sette pris på det frodige og hyggelige bassengområdet der det også er et basseng for de aller minste. Kombinert poolbar og restaurant med god mat!

Sirene

På All Inclusive hotellet Sirene trives både familier, som reiser med litt større barn, og par. Hotellet ligger i en frodig hage rett ved rullesteinstranda i utkanten av Ixia. Her er det et mindre basseng med barneseksjon. Flere kvelder i uka er det levende musikk. Fra hotellet er det kort vei kulturopplevelser, restauranter og fornøyelser i Rhodos by.

Poseidonia

Poseidonia på Rhodos passer spesielt godt for barnefamilien. Her er det to barnebasseng, lekeplass og mulighet for å legge til All Inclusive. Poseidonia ligger sentralt og nært stranda, med avslappet atmosfære på hotellområdet. Hotellet er kjent for den personlige servicen og bassengene.

Avra Beach

Avra Beach er et barnevennlig All Inclusive-hotell med en herlig beliggenhet ved stranda i Ixia. Hotellet har et fint bassengområde med separat barnebasseng i frodige omgivelser og byr på fin utsikt over stranda og havet.

Blue Horizon (Rhodos)

Blue Horizon ligger i en stor og frodig hage ved stranda i Ialyssos på Rhodos vestkyst. Slapp av i skyggen under en palme ved det flotte bassenget og nyt ferien. Velg mellom å bo i hovedbygningen eller i bungalow-bygningene i hagen.

Atrium Platinum

Velkommen til stilige Atrium Platinum i Ixia. Her venter en luksuriøs ferietilværelse med herlige basseng, fine restauranter og Rhodos' største spa. Hvorfor ikke bestille en juniorsuite eller et deluxerom?

Rodos Palace

Strandhotellet Rodos Palace er et barnevennlig hotell med barnebasseng, lekeplass og aktiviteter. Hotellet består av to områder, hovedbygningen og området som kalles Garden Wing. Stranda ligger like i nærheten av hotellet.

Belair Beach

På Belair Beach i Ixia på Rhodos ønskes du velkommen med en hjemmekoselig atmosfære. Her er det et stort fint bassengområde med både barnebasseng og utsikt over havet. Med den sentrale beliggenhet i Ixia er det kort vei til både shopping og serveringer langs strandgata. For litt ekstra komfort kan du legge til halvpensjon eller All Inclusive.

Oceanis (Rhodos)

All Inclusive-hotellet Oceanis i Ixia på Rhodos ligger i rolige omgivelser ved den milelange rullesteinstranda i Ixia. Her er det et herlig bassengområde og en restaurant med fantastisk utsikt over havet.

Rhodes Bay

Rhodes Bay er et lekkert hotell med hele fem soler! Hotellet har et pent bassengområde som ligger i frodige omgivelser ved stranda i Ixia. Her er det flere gode restauranter, et velutstyrt treningsrom og ett av Rhodos største spa.

Oceanis Park

Oceanis Park ligger ved den fine rullesteinstranda i Ixia, og tilbyr en rolig oase for hele familien. Tilbring dagene ved bassengene eller på stranda, lei en sykkel eller dra på oppdagelsesferd. Rhodos by, med sine smale og sjarmerende smug og livlige havn ligger omtrent 5 kilometer fra hotellet.

Orion (Rhodos)

På Orion bor du i leiligheter i rolige omgivelser, men har allikevel gangavstand til både sentrum og havet. Hotellet har et fint og rolig bassengområde, og som gjest her kan du benytte fasilitetene på søsterhotellet Poseidonia.

Cook's Club Ialyssos Rhodes

Aldersgrense på hotellet: 16 år Cook's Club Ialyssos Rhodes er et lekkert minimalistisk hotell med moderne og urban atmosfære. Dette er det perfekte hotellet på Rhodos for deg som reiser uten barn og vil bo på et trendy hotell.