Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 11 vurderinger
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-07-11


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

77% anbefaler hotellet

1190 vurderinger
Utmerket
 
459
Veldig bra
 
469
Bra
 
176
Mindre bra
 
52
Dårlig
 
34

Fem siste vurderinger

06.10.2019

Innlegg av Kjersti D

Fornøyd

Vi er her nå,og har et romslig rom med utsikt over havet. Det er lytt her,så ørepropper er å anbefale. Vi har ikke mat på hotellet,men har funnet at matbutikken ca 100 meter opp i gaten har greie priser. Mange gode restauranter med bra utvalg. Personalet oppleves hyggelige. Gode senger og godt med plass til klær. Minus at man må betale for bruk av safe.

 
05.10.2019

Innlegg av Ingrid B

Slitent hotell med ensformig mat og lav service

Dette er ikke et firestjerners hotell. Maten er ensformig og smakløs. Det er ikke mulig å få flaskevann på all inclusive, det er heller ikke kaffe tilgjengelig på morgenen. Hotellet har endel flystøy. Anbefaler ikke dette hotellet. Vi reiste 3 generasjoner og dette er helt klart det dårligste all inclusive hotellet vi har vært på. Været var helt topp!

 
18.09.2019

Innlegg av Mokiiina Ålesund, Norge

Flott hotell med god beliggenhet

Vi er del av en stor gruppe som ferierer her. Flotte fasiliteter i to separate bygg, Helios og Olympus. Vi bor i Olympus som nok er det nyeste. Egen resepsjon, spisesal og SPA. Basseng området ser helt nytt ut, med fine og komfortable solsenger (gratis å benytte). Ikke trangt ved bassenget, alltid noe ledig. Egen scene med underholdning for barn og voksne på kvelden. Svært hyggelig betjening, reine flotte rom og de skifter håndklær hver dag. Det er ekstra deilig!! Mange flotte restauranter i området og også god mat på hotellet. Vi koser oss.

 
10.09.2019

Innlegg av Rebecca A

Veldig fornøyd!

Kjempefornøyd med oppholdet våres! Rommet vårt var helt ok, men med tanke på hvor billig det var, så gjorde det ingen ting. Det var rent og pent når vi kom og vaskepersonell var nøye med vasking hver dag. Ansatte på hotellet var veldig behjelpelige og trivelig! Fikk mange gode tips og beskrivelser av artige aktiviteter rundt om på øya. Området for bar og basseng var veldig fint. Veldig stort pluss at de hadde et lite treningsrom også. Da kofferten min ble to dager forsinket opplevde jeg at personellet på hotellet var veldig behjelpelig i motsetning til TUI som ikke var noe behjelpelig i det hele tatt. Alt i alt synes jeg dette var vel verdt pengene vi betalte og ville gjerne kommet tilbake !

 
04.09.2019

Innlegg av Karisiri Norway

Kari Bjørklund

Hyggelig hotell, hyggelig betjening. Vi bodde med flott utsikt over basseng og sjøen. Egne solsenger på stranda (som godt kunne vært gratis). Litt flystøy. God mat. Alt var veldig bra. Det eneste jeg har å sette fingeren på er internettet, som jeg til stadighet hadde vanskelig å komme inn på fra min laptop. Det fungerte fint fra telefon. Jeg anbefaler gjerne dette hotellet videre.