Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 88 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
God mat.
-
Litt dårlig kvalitet på de som sang på kveldene

Bekreftet gjest: 2023-08-09


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-09


8 av 10

+
Beliggenhet , service
-
Strande og solsengene var litt slitt

Bekreftet gjest: 2023-07-19


9 av 10

+
Beliggenhet , mat , service
-
Stranden og solsengene var litt nedslitt det var ikke hotellet som hadde dette men burde ha hjelpt denne gamle mannen litt..

Bekreftet gjest: 2023-07-19


9 av 10

+
Stemningen og personalet
-
Mat og drikke, veldig enkel og billig all inklusive som ikke har endret seg siden tidligere opphold

Bekreftet gjest: 2023-07-09


8 av 10

+
Renhold og mat
-
Mye gjennomgangstrafikk

Bekreftet gjest: 2023-07-05


10 av 10

+
God mat og drikke, fint rom, hyggelig personale, musikk om kveldene
-
Gjester som legger ut håndklær om morgenen på solsengene tidlig om morgenen selv om at det stod skilt omat det ikke var tillatt. Hotellet burde håndhevet det bedre.

Bekreftet gjest: 2023-06-25


9 av 10

+
Veldig hyggelige ansatte! Ble godt tatt imot, og satt igjen med en følelse om at jeg var velkommen
-

Bekreftet gjest: 2022-10-23


8 av 10

+
Veldig rent og pent.God mat,fine rom m/hav utsikt.AMBEFALER dette koselige hotellet.
-

Bekreftet gjest: 2022-08-21


7 av 10

+
Rent, blide og hyggelige ansatte alle plasser.
-

Bekreftet gjest: 2022-08-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

418 vurderinger
Utmerket
 
152
Veldig bra
 
146
Bra
 
83
Mindre bra
 
21
Dårlig
 
16

Fem siste vurderinger

25.07.2022

av arild h Sandefjord, Norge

Helt greit

Det var 4 turen til Rhodos , har bodd på familie hotell med med badeland og barne buffe før , etter 2 år med pandemi har prisene gått mye opp og disse hotellene hadde priset seg ut for oss , etter mye leting fant vi dette hotelle som så greit ut til en pris som var innafor , kom dit sent på kvelden og fikk et stort rom , rom nr 1 som er ettroms med hems , ligger veg i veg med minimarkede og rett ved resepsjon , hemsen er dragere med gulv på og springer barna rundt der hørers det godt , så etter første natt sto vi opp og skulle til frokost og det første som skjedde var at resepsjons dama møtte oss og informerte oss om støy klager pga løping på hemsen , vi reiser med barn på 5,8 og 11 år som er aktive og gira for første dag i syden , men man føler seg da ikke så velkommen ,men gikk fint resten av turen , rommet var ellers fint , buffe maten var god , men kunne vært litt mere variert , maten var bak glassvegg og servitøren gikk på andre siden og fylte på det du ba om ,som du fik i luka på enden , det var ingen barne buffe ,ble mye chips og pasta på barna , bassenget var helt greit men måtte være litt tidlig ute for å få solseng , å noen solsenger var klar for å skiftes ut , hyggelige folk i polo baren og god drikke ,stranda var fin men koster 10 euro for 2 solsenger , gikk fint å ligge på håndkle på sanda 😉, var noe stein på stranda og ca 3 meter ut i vannet , etter det fin sand og fortsatt grunt , ingen drikke på stranda , det må hentes på hotelle ,barna likte at det bølget litt , kort vei til Rhodos gamleby ,8 euro med taxi ,2/3 km å gå men litt langt i varmen , fint og rolig sted med kort vei til det meste , ikke et party hotell , minus for oss med små barn er underholdningen på kvelden noen dager i uka som karaoke etc som spiller til nærmere kl 12 , blir litt vanskelig å legge barna , men sikkert supert for di med større barn og voksne , alt i alt er vi fornøyd med vår ene uke på dette hotelle , vi føler vi fikk mye for pengene

 
10.08.2020

av Lakserosa Grimstad, Norge

Ikke imponert

Utrolig kjip mat, vi endte med å spise både frokost, lunch & middag andre steder - bestilte til og med pizza til hotellet en kveld. Utrolig vonde og harde senger. Ikke betal for wifi - ustabilt og dyrt. Ellers ok. Fin solnedgang fra veranda da og hyggelig personale i pool bar.

 
19.06.2019

av vickybaben Rodos by, Hellas

Helt ok

Koselig hotel med 129rom. Veldig skuffet over buffet maten, overkokte grønnsaker og mye av samme maten hver dag. Sengene er kjempe harde, men noen liker vel kanskje det? Alt for få solsenger foran bassenget, og man må være tidlig ute for å få en solseng. Gjerne før frokost. mange gjester legger fra seg håndklær på solsengene og blir borte halve dagen. Det er tydeligvis helt greit for de ansatte på hotellet. De ansatte er hyggelige og renholdet er bra. Drinkene du får er også helt ok. Lite minimarked ved hotellet. Mer shopping finner du nærmere «The old Town»

 
01.08.2018

av caritan2018

Fint hotell

Fint hotell med store dobbelt rom, fin veranda mot bassengområde bak hotellet, eller med havutsikt. Godt renhold, serviceinnstilte ansatte, skift av sengetøy og håndklær når man ønsker. All inclusive hotell med helt grei mat og godt utvalg av drikke. Nydelig bassengområde, reint og fint, rikelig med solsenger både ved bassenget, på gressplen og på en takterasse. Vi hadde bestilt dobbeltrom med mulighet for ekstraseng, men fikk en fantastisk leilighet i øverste etasje. Stor balkong med hagemøbler og egne solsenger. Nydelig utsikt og godt med privatliv der oppe i solen. Rolig område, ikke noe stress og mas. Ligger litt utenfor området med restauranter, men en fin spasertur på 15-20 min så når man det meste. Fint å gå strandpromenaden inn til Rhodos by. Billig all inclusive hotell der man får masse for pengene. Fin strand rett over veien. Rolig ferie, koslig bar med sitteplasser ute. Diverse aktiviteter som karaoke, gresk aften, grillkveld mm. Ikke et hotell for ungdommer som vil være nært natteliv og mye action. Men flott for barnefamilier og par som ønsker alt av mat og drikke, sol, basseng og strand. Vi reiser gjerne tilbake hit, trivdes veldig godt her. De ansatte og eiere er meget serviceinnstilt og gjør alt for at ferien skal svare til forventningene.

 
28.08.2017

av Lisa M Bergen, Norge

Perfekt mat, hyggelig personale, super rent og nydelig område.

Vi spiste alt i restauranten siden det var så utrolig bra renhold og utbytting av mat (myye god gresk salat, kalv, lam, kylling, stekte poteter, verdens beste is og mye mer). Servitørene fjerner brukte fat raskt og vi såg at de la på helt ny duk på hvert bord noen gikk fra. Nydelig bassengområde med gode drinker i baren, men vi bodde på stranden nesten hele uken siden det var så varmt. Lite folk, en solseng en hel dag koster vel verdt 4euro(man legger bare igjen handduken på sengen hvis man skal opp og spise på hotellet). Stranden ligger rett over veien så man kan gå til og fra hotellet i strandklær. Pass på selv om det ikke er så mye trafikk, bilene stopper stort sett ikke! Der var det sterk sol, deilig vind og kroppstemperatur i havet. Myk, ren sandbunn uten noe tang eller tare. Man kan ligge og flyte i det blanke vannet i timesvis! Rullesteiner på strand over vannet så greit med sandaler. Alt man trenger finner man i en liten butikk ved inngangen til hotellet. Nydelig vei uten trafikk langs havet inn til Rhodos sentrum, med nydelig mur og planter langs veien. Rommene var romslige med eldre "design", ren stil uten noe dill dall. Og suuuper rent! Rengjøring og nye store tykke handduker hver dag. Vi skal tilbake neste år!