Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 69 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Fasiliteter
 
7,4 / 10
Mat og drikke
 
7,6 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Hotellet lå så fint til, ein god gåtur til Rhodos by. Ved havet og ved eit fjell med god lyngduft. Fine uteplassar, god mat.
-
Sist eg var der (for to år sidan), då hadde eg rom med havutsikt. Det hadde eg ikkje no. Det var ok, men rommet utan havutsikt var mykje mindre, og med småfeil på badet. Dessutan hadde det vore fint om vatn på flaske var inkludert. Det er det eg vil drikke, det måtte eg kjøpe. Øl, vin og brus, som var inkludert, det er ikkje for meg... Men det er bagatellar.

Bekreftet gjest: 2021-09-26


9 av 10

+
God beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2021-09-05


10 av 10

+
Alt bra
-
Alt bra

Bekreftet gjest: 2021-08-15


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-07-25


9 av 10

+
God mat, hyggelig betjening
-
Rommene kan pusses opp, nytt gulvbelegg og stor dusj istedenfor badekar med dusj.

Bekreftet gjest: 2019-10-21


8 av 10

+
Fin beliggenhet. God mat til lunsj og middag. Hyggelig personale
-

Bekreftet gjest: 2019-10-21


8 av 10

+
God mat Hyggelig betjening
-
Når poolbaren stenger før kl. 18 pga. for eksempel regn så sett opp en beskjed om at baren i 1.etg. er åpen. Ved regn så bør det være markiser eller lignende som trekkes over uteområdet slik at en kan sitte der også når det regner

Bekreftet gjest: 2019-10-09


10 av 10

+
Personalet og stemningen. Flott nyoppusset rom med havutsikt i 4.etg.
-
Mat og drikke er litt ensformig og kjedelig, veldig enkel all inclusive

Bekreftet gjest: 2019-09-29


5 av 10

+
Stille selv med gaten rett utenfor, Lå nære byen.
-
Forventet mye av hotellet da det er 3+ i katalogen og de kaller seg selv 4 stjerners. Renhold manglet flere dager, hull i handkleder, # 3 GANGER BLE GULVET VASKET PÅ 3 UKER: Bedre maten betraktelig da det er ett all-in-clussiv og de utnevner seg selv til 4 stjerners hotell, ( kanskje i Botsvania) . Maten luktet og smakte surt til tider, det luktet sur mat over hele spisesalen ene dagen og det virket som ansatte var vant til denne lukten da ingen reagerte når det ble sagt i fra. Barbeqecue - pasta- og gresk-aften var latterlige da det serveres lite en forbinder med grillmat, Pasta var det 3 alt. til lunsj og 3 alt. til middag alle dager, og vi og andre Italienere reagerte på hvordan de fritt kalte rettene helt feil og etter eget forgåttbefinende, Carbonarra serveres med Taglitelle og ikke Penne, Spagetti Bolognese manglet Bolognesen, det var noe i den men det så ut som opphakkete kjøttboller fra lunsjen. utfra dette blir å kalle det Pasta-aften latterlig, og utvalget av gresk mat var svært dårlig på det de kalte greskeaftener men pasta var det., Dette hotellet holder apsolutt ikke det som står i katalogen til APOLLO!

Bekreftet gjest: 2019-09-23


10 av 10

+
-
Vi synes at all inclusive burde gjelde til man ble hentet av buss som kjørte til flyplassen ved avreise.Det å måtte kjøpe lunsj og middag siste dag,var utgifter vi absolutt ikke visste ville komme da vi bestilte.

Bekreftet gjest: 2019-09-23


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

374 vurderinger
Utmerket
 
131
Veldig bra
 
138
Bra
 
76
Mindre bra
 
17
Dårlig
 
12

Fem siste vurderinger

10.08.2020

av Lakserosa Grimstad, Norge

Ikke imponert

Utrolig kjip mat, vi endte med å spise både frokost, lunch & middag andre steder - bestilte til og med pizza til hotellet en kveld. Utrolig vonde og harde senger. Ikke betal for wifi - ustabilt og dyrt. Ellers ok. Fin solnedgang fra veranda da og hyggelig personale i pool bar.

 
19.06.2019

av vickybaben Rodos by, Hellas

Helt ok

Koselig hotel med 129rom. Veldig skuffet over buffet maten, overkokte grønnsaker og mye av samme maten hver dag. Sengene er kjempe harde, men noen liker vel kanskje det? Alt for få solsenger foran bassenget, og man må være tidlig ute for å få en solseng. Gjerne før frokost. mange gjester legger fra seg håndklær på solsengene og blir borte halve dagen. Det er tydeligvis helt greit for de ansatte på hotellet. De ansatte er hyggelige og renholdet er bra. Drinkene du får er også helt ok. Lite minimarked ved hotellet. Mer shopping finner du nærmere «The old Town»

 
01.08.2018

av Carita N

Fint hotell

Fint hotell med store dobbelt rom, fin veranda mot bassengområde bak hotellet, eller med havutsikt. Godt renhold, serviceinnstilte ansatte, skift av sengetøy og håndklær når man ønsker. All inclusive hotell med helt grei mat og godt utvalg av drikke. Nydelig bassengområde, reint og fint, rikelig med solsenger både ved bassenget, på gressplen og på en takterasse. Vi hadde bestilt dobbeltrom med mulighet for ekstraseng, men fikk en fantastisk leilighet i øverste etasje. Stor balkong med hagemøbler og egne solsenger. Nydelig utsikt og godt med privatliv der oppe i solen. Rolig område, ikke noe stress og mas. Ligger litt utenfor området med restauranter, men en fin spasertur på 15-20 min så når man det meste. Fint å gå strandpromenaden inn til Rhodos by. Billig all inclusive hotell der man får masse for pengene. Fin strand rett over veien. Rolig ferie, koslig bar med sitteplasser ute. Diverse aktiviteter som karaoke, gresk aften, grillkveld mm. Ikke et hotell for ungdommer som vil være nært natteliv og mye action. Men flott for barnefamilier og par som ønsker alt av mat og drikke, sol, basseng og strand. Vi reiser gjerne tilbake hit, trivdes veldig godt her. De ansatte og eiere er meget serviceinnstilt og gjør alt for at ferien skal svare til forventningene.

 
28.08.2017

av Lisa M Bergen, Norge

Perfekt mat, hyggelig personale, super rent og nydelig område.

Vi spiste alt i restauranten siden det var så utrolig bra renhold og utbytting av mat (myye god gresk salat, kalv, lam, kylling, stekte poteter, verdens beste is og mye mer). Servitørene fjerner brukte fat raskt og vi såg at de la på helt ny duk på hvert bord noen gikk fra. Nydelig bassengområde med gode drinker i baren, men vi bodde på stranden nesten hele uken siden det var så varmt. Lite folk, en solseng en hel dag koster vel verdt 4euro(man legger bare igjen handduken på sengen hvis man skal opp og spise på hotellet). Stranden ligger rett over veien så man kan gå til og fra hotellet i strandklær. Pass på selv om det ikke er så mye trafikk, bilene stopper stort sett ikke! Der var det sterk sol, deilig vind og kroppstemperatur i havet. Myk, ren sandbunn uten noe tang eller tare. Man kan ligge og flyte i det blanke vannet i timesvis! Rullesteiner på strand over vannet så greit med sandaler. Alt man trenger finner man i en liten butikk ved inngangen til hotellet. Nydelig vei uten trafikk langs havet inn til Rhodos sentrum, med nydelig mur og planter langs veien. Rommene var romslige med eldre "design", ren stil uten noe dill dall. Og suuuper rent! Rengjøring og nye store tykke handduker hver dag. Vi skal tilbake neste år!

 
28.05.2017

av ejorunn Klepp, Norge

Nærmest fantastisk

Beliggenheten er perfekt - vindsiden. Flott bassengområde med oppholdsplasser på mange nivåer. Ikke akkurat plass til stup, men tre forskjellige basseng. Her kan du være privat eller menge deg. Gåavstanden til byen er flott. Strandveg uten biler hele vegen. Busstopp rett utenfor hotellet og ellers koster taxi 7-10 Eur. Personalet på hotellet er veldig hyggelig og maten er rett og slett god. Renholdet er perfekt. Nærheten til sjøen er kun over gaten, og jeg vil anbefale å kjøpe et par badesko før du entrer sjøen. Sengene kostet 4 Eur dagen ved sjøen - vel verdt pengene på varme dager.