Deluxerom

Fine deluxerom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i oppredbar lenestol. TV. Lite kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Hårføner. Badekar/dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke. Balkong, noen med havutsikt. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 1-3

Familierom i etasje

Familierom i etasje med store panoramavinduer og utsikt over havet. Det er oppholdsrom i inngangsetasjen med sovesofa og et bad med dusj og wc. I øvre etasje er det en soveromsdel med dobbeltseng eller to enkeltsenger samt et bad med badekar og wc. To TVer. Lite kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Nespressomaskin. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Det er åpent mellom etasjene.

Antall personer: 2-3 / 2.4, hvorav 2 barn

Juniorsuite

Romslige juniorsuiter med en separat soveromsdel med dobbeltseng og en oppholdsromdel. TV. Lite kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Nespressomaskin. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar og wc. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3

Superiorrom

Superiorrom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Dobbeltrom for 3 personer har også en sovesofa. TV. Lite kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3