Rhodes Bay

Rhodes Bay er et lekkert hotell med hele fem soler! Hotellet har et pent bassengområde som ligger i frodige omgivelser ved stranda i Ixia. Her er det flere gode restauranter, et velutstyrt treningsrom og ett av Rhodos største spa.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Familierom i etasje for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stor og fin juniorsuite med super utsikt.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Rhodes Bay har to bassengområder der det ene har barnebasseng. Poolbar og swim up-bar. Hotellet har også en egen steinstrand som nås via en tunnel. Gratis solsenger og parasoller ved så vel bassenget som på stranda. Gratis badehåndklær.

Bufférestauranten Iliades disker opp med frokost, lunsj og middag og har vakker havutsikt. Tavernaen Bakaliko serverer gresk mat og à la carte-restauranten Varkarola har italiensk mat på menyen. Pent antrekk gjelder og det innebærer blant annet langbukser for menn. Hotellet har også en kafé, Waterfall Café, som tilbyr snacks, ferskpresset juice, kaffe og drinker.

Stort spa med aldersgrense 18 år og fri inngang til hamam, badstue, innendørsbasseng og treningsrom. Spaet har et stort utvalg av behandlinger mot avgift. Gratis tennis, bordtennis og bordtennis (reservasjon kreves). Biljard mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

Halvpensjon er frokostbuffé og lunsj eller middag.
Når de voksne legger til halvpensjon spiser barn 2-11 år gratis.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30.
  • Iskrem kl. 10.00-18.00.
  • Snacks som kaker og mindre sandwicher kl. 11.00-13.00, 15.00-18.00 & 2300-23.30.
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé kl. 19.30-22.00.
  • Fast meny i restaurant Varkarola, en gang per opphold kl. 12.00-15.00 eller kl. 20.00-23.00. Bordreservasjon.
  • Fast mezemeny i den greske tavernaen Bakaliko, en gang per opphold kl. 19.00-22.00. Bordreservasjon.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Ialyssos & Ixia

Sheraton Rhodes Resort

Sheraton Rhodes Resort er et elegant hotell med gjestfri atmosfære. Her er det et bassengområde med flere basseng og stranda i Ixia ligger like ved. Hotellet har et luksuriøst spa med deilige behandlinger og ønsker du å ta det litt ekstra med ro kan du jo legge til halvpensjon.

Villas Duc

Bor du på Villas Duc på Rhodos, så har du gangavstand både til rullesteinstranda, mange gode restauranter og shopping. Gjestene vet å sette pris på det frodige og hyggelige bassengområdet der det også er et basseng for de aller minste. Kombinert poolbar og restaurant med god mat!

Sirene

På All Inclusive hotellet Sirene trives både familier, som reiser med litt større barn, og par. Hotellet ligger i en frodig hage rett ved rullesteinstranda i utkanten av Ixia. Her er det et mindre basseng med barneseksjon. Flere kvelder i uka er det levende musikk. Fra hotellet er det kort vei kulturopplevelser, restauranter og fornøyelser i Rhodos by.

Poseidonia

Poseidonia på Rhodos passer spesielt godt for barnefamilien. Her er det to barnebasseng, lekeplass og mulighet for å legge til All Inclusive. Poseidonia ligger sentralt og nært stranda, med avslappet atmosfære på hotellområdet. Hotellet er kjent for den personlige servicen og bassengene.

Avra Beach

Avra Beach er et barnevennlig All Inclusive-hotell med en herlig beliggenhet ved stranda i Ixia. Hotellet har et fint bassengområde med separat barnebasseng i frodige omgivelser og byr på fin utsikt over stranda og havet.

Blue Horizon (Rhodos)

Blue Horizon ligger i en stor og frodig hage ved stranda i Ialyssos på Rhodos vestkyst. Slapp av i skyggen under en palme ved det flotte bassenget og nyt ferien. Velg mellom å bo i hovedbygningen eller i bungalow-bygningene i hagen.

Atrium Platinum

Velkommen til stilige Atrium Platinum i Ixia. Her venter en luksuriøs ferietilværelse med herlige basseng, fine restauranter og Rhodos' største spa. Hvorfor ikke bestille en juniorsuite eller et deluxerom?

Rodos Palace

Strandhotellet Rodos Palace er et barnevennlig hotell med barnebasseng, lekeplass og aktiviteter. Hotellet består av to områder, hovedbygningen og området som kalles Garden Wing. Stranda ligger like i nærheten av hotellet.

Belair Beach

På Belair Beach i Ixia på Rhodos ønskes du velkommen med en hjemmekoselig atmosfære. Her er det et stort fint bassengområde med både barnebasseng og utsikt over havet. Med den sentrale beliggenhet i Ixia er det kort vei til både shopping og serveringer langs strandgata. For litt ekstra komfort kan du legge til halvpensjon eller All Inclusive.

Oceanis (Rhodos)

All Inclusive-hotellet Oceanis i Ixia på Rhodos ligger i rolige omgivelser ved den milelange rullesteinstranda i Ixia. Her er det et herlig bassengområde og en restaurant med fantastisk utsikt over havet.

Oceanis Park

Oceanis Park ligger ved den fine rullesteinstranda i Ixia, og tilbyr en rolig oase for hele familien. Tilbring dagene ved bassengene eller på stranda, lei en sykkel eller dra på oppdagelsesferd. Rhodos by, med sine smale og sjarmerende smug og livlige havn ligger omtrent 5 kilometer fra hotellet.

Sun Beach Resort

Hotell Sun Beach Resort på Rhodos ønsker hele familien velkommen. Hotellet ligger like ved stranda, i hjertet av Ialyssos, og den vakre hagen strekker seg hel ned til havet. Her er det flere basseng, både for store og små, restauranter med ulike menyer og morsomme aktiviteter for alle – tennis, sandvolleyball, basseng med leker og minidisko. Byen Ialyssos er sjarmerende gresk og vil du utforske Rhodos by kan du hoppe på lokalbussen.

Orion (Rhodos)

På Orion bor du i leiligheter i rolige omgivelser, men har allikevel gangavstand til både sentrum og havet. Hotellet har et fint og rolig bassengområde, og som gjest her kan du benytte fasilitetene på søsterhotellet Poseidonia.

Cook's Club Ialyssos Rhodes

Aldersgrense på hotellet: 16 år Cook's Club Ialyssos Rhodes er et lekkert minimalistisk hotell med moderne og urban atmosfære. Dette er det perfekte hotellet på Rhodos for deg som reiser uten barn og vil bo på et trendy hotell med DJs som spiller behagelig musikk og god mat og lekre cocktails står i sentrum.