Oceanis Park

Oceanis Park ligger ved den fine rullesteinstranda i Ixia, og tilbyr en rolig oase for hele familien. Tilbring dagene ved bassengene eller på stranda, lei en sykkel eller dra på oppdagelsesferd. Rhodos by, med sine smale og sjarmerende smug og livlige havn ligger omtrent 5 kilometer fra hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rengjøring, senger, service, hyggelig personale.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Oceanis Park er du alltid i nærheten til et herlig bad. Bassengområdet har to basseng og et separat barnebasseng. Foretrekker du stranda ligger det en rullesteinstrand cirka 50 meter fra hotellet. Ved bassenget tilbys gratis solsenger og parasoller. På stranden kan dette leies.

I hotellets bufférestaurant, Ocean Restaurant, serveres frokost, lunsj og middag, den sistnevnte med ulike temaer. Lettere retter, snacks og avkjølende drikker i Pergola Snackbar, og etter maten kan du nyte kaffe og kaker i Coffee Shop. Avslutt kveldene med en god drink på Lobby Bar.

Hotellet har et godt utvalg av aktiviteter og velvære. Her finnes både treningsrom og hotellet arrangerer vanngymnastikk. Du kan også spille biljard (mot avgift), bordtennis (mot avgift) eller velge blant flere vannaktiviteter på stranda (mot avgift, ikke i hotellets regi). Seks ganger i uka arrangeres lettere kveldsunderholdning, og en gang i uka arrangerer hotellet gresk aften med musikk og dans. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn mellom 4 og 12 år,

Ønsker du å utforske mer av Rhodos og Ixia i løpet av ferien anbefaler vi at du leier bil. Hotellet har også sykkelutleie. Resepsjon med lobby. Det er et minimarked på hotellet. Vaskeriservice, blomsterhandler og skjønnhetssenter mot avgift. Cirka 50 meter fra hotellet går det daglig busser til Rhodos by.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Tidlig frokost kl. 6.30-7.00.
 • Frokostbuffé i Ocean Restaurant kl. 7.00-10.00.
 • Sen enklere frokostbuffé i Ocean Restaurant kl. 10.00-10.15.
 • Gresk grill med Souvlaki, Gyros, Tzatziki osv. kl. 11.00-18.00.
 • Lunsjbuffé i Ocean Restaurant kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé i Ocean Restaurant kl. 19.00-21.30.
 • Snacks i Pergola Snack Bar kl. 10.30-11.30 & 15.00-16.00.
 • Iskrem til barna i Pergola Snack Bar kl. 11.00-12.00 & 15.00-16.00.
 • Kaker og bakverk i Coffee Shop kl. 10.00-11.00 & 16.00-18.00.
 • Ubegrenset med lokal drikke som øl, vin, drinker og brus kl. 10.15-18.00 i Pergola Snack Bar.
 • Ubegrenset med lokal drikke som øl, vin, drinker og brus kl 18.00-23.00 i Lobby Bar.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Ialyssos & Ixia

Sheraton Rhodes Resort

Sheraton Rhodes Resort er et elegant hotell med gjestfri atmosfære. Her er det et bassengområde med flere basseng og stranda i Ixia ligger like ved. Hotellet har et luksuriøst spa med deilige behandlinger og ønsker du å ta det litt ekstra med ro kan du jo legge til halvpensjon.

Villas Duc

Bor du på Villas Duc på Rhodos, så har du gangavstand både til rullesteinstranda, mange gode restauranter og shopping. Gjestene vet å sette pris på det frodige og hyggelige bassengområdet der det også er et basseng for de aller minste. Kombinert poolbar og restaurant med god mat!

Sirene

På All Inclusive hotellet Sirene trives både familier, som reiser med litt større barn, og par. Hotellet ligger i en frodig hage rett ved rullesteinstranda i utkanten av Ixia. Her er det et mindre basseng med barneseksjon. Flere kvelder i uka er det levende musikk. Fra hotellet er det kort vei kulturopplevelser, restauranter og fornøyelser i Rhodos by.

Poseidonia

Poseidonia på Rhodos passer spesielt godt for barnefamilien. Her er det to barnebasseng, lekeplass og mulighet for å legge til All Inclusive. Poseidonia ligger sentralt og nært stranda, med avslappet atmosfære på hotellområdet. Hotellet er kjent for den personlige servicen og bassengene.

Avra Beach

Avra Beach er et barnevennlig All Inclusive-hotell med en herlig beliggenhet ved stranda i Ixia. Hotellet har et fint bassengområde med separat barnebasseng i frodige omgivelser og byr på fin utsikt over stranda og havet.

Blue Horizon (Rhodos)

Blue Horizon ligger i en stor og frodig hage ved stranda i Ialyssos på Rhodos vestkyst. Slapp av i skyggen under en palme ved det flotte bassenget og nyt ferien. Velg mellom å bo i hovedbygningen eller i bungalow-bygningene i hagen.

Atrium Platinum

Velkommen til stilige Atrium Platinum i Ixia. Her venter en luksuriøs ferietilværelse med herlige basseng, fine restauranter og Rhodos' største spa. Hvorfor ikke bestille en juniorsuite eller et deluxerom?

Rodos Palace

Strandhotellet Rodos Palace er et barnevennlig hotell med barnebasseng, lekeplass og aktiviteter. Hotellet består av to områder, hovedbygningen og området som kalles Garden Wing. Stranda ligger like i nærheten av hotellet.

Belair Beach

På Belair Beach i Ixia på Rhodos ønskes du velkommen med en hjemmekoselig atmosfære. Her er det et stort fint bassengområde med både barnebasseng og utsikt over havet. Med den sentrale beliggenhet i Ixia er det kort vei til både shopping og serveringer langs strandgata. For litt ekstra komfort kan du legge til halvpensjon eller All Inclusive.

Oceanis (Rhodos)

All Inclusive-hotellet Oceanis i Ixia på Rhodos ligger i rolige omgivelser ved den milelange rullesteinstranda i Ixia. Her er det et herlig bassengområde og en restaurant med fantastisk utsikt over havet.

Rhodes Bay

Rhodes Bay er et lekkert hotell med hele fem soler! Hotellet har et pent bassengområde som ligger i frodige omgivelser ved stranda i Ixia. Her er det flere gode restauranter, et velutstyrt treningsrom og ett av Rhodos største spa.

Sun Beach Resort

Hotell Sun Beach Resort på Rhodos ønsker hele familien velkommen. Hotellet ligger like ved stranda, i hjertet av Ialyssos, og den vakre hagen strekker seg hel ned til havet. Her er det flere basseng, både for store og små, restauranter med ulike menyer og morsomme aktiviteter for alle – tennis, sandvolleyball, basseng med leker og minidisko. Byen Ialyssos er sjarmerende gresk og vil du utforske Rhodos by kan du hoppe på lokalbussen.

Orion (Rhodos)

På Orion bor du i leiligheter i rolige omgivelser, men har allikevel gangavstand til både sentrum og havet. Hotellet har et fint og rolig bassengområde, og som gjest her kan du benytte fasilitetene på søsterhotellet Poseidonia.

Cook's Club Ialyssos Rhodes

Aldersgrense på hotellet: 16 år Cook's Club Ialyssos Rhodes er et lekkert minimalistisk hotell med moderne og urban atmosfære. Dette er det perfekte hotellet på Rhodos for deg som reiser uten barn og vil bo på et trendy hotell.