Ixian Grand & All Suites

Ixian Grand & All Suites

 • * På stranda i Ixia
 • * Bestill suite med basseng
 • * For gjester over 18 år

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Ixian Grand & All Suites er et pent og stilrent hotell med et fint bassengområde med herlig havutsikt. Hotellet har fire populære restauranter. Er du ute etter det lille ekstra – kan du bestille en suite med eget basseng, eller et deluxerom plus. Velkommen!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom med jacuzzi for 2-3 personer. Superiorrom for 2 personer. Deluxerom plus med jacuzzi for 2 personer. Deluxerom plus for 2 personer. Grand Suite med eget basseng for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Det var nok solsenger, og personalet var veldig blide.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ixian Grand & All Suites ligger rett ovenfor sand- og rullesteinstranda i Ixia på Rhodos' vestkyst. Her venter late og herlige dager ved ett av bassengene og hotellet har mange restauranter og barer å velge blant, i tillegg har de et lekkert spa.

Ixian Grand & All Suites har to basseng, hvorav ett med jacuzzi. Solsenger og parasoller ved så vel bassenget, i hotellets hage som på stranda er inkludert. Bassenghåndklær er inkludert. Poolbar, som også serverer enkle retter. Det er også et innendørsbasseng i hotellets spa.

På hotellet er det fire restauranter og to barer. I bufférestauranten Vis à Vis inntar du frokosten, lunsjen og middagen. I à la carte-restauranten Milonges spiser du lunsj og middag, her er maten inspirert av det greske kjøkkenet. I à la carte-restauranten Muza Htista er rettene inspirert av det japanske- og peruanske kjøkkenet. For de som bor i Deluxerom plus og Grand Suite er det en eksklusiv restaurant ved navn Alazonia der du kan spise frokost og middag. Pent antrekk, dvs. langbukser for menn er påkrevd i alle hotellets restauranter. Bordreservasjon i à la carte-restaurantene.

Spa med innendørsbasseng og tyrkisk bad samt skjønnhetsbehandlinger, alt mot avgift. Vil du trene har hotellet et treningsrom og tilbyr flere treningstimer. Lettere underholdning noen kvelder i uka.

Wifi inkludert på hele hotellet. Vaskeriservice mot avgift. Minimarked. Lokaltrafikk. Hotellet ble renovert i 2008, noen rom i 2018 og bufférestauranten i 2021.

Måltider

Dobbeltrom, deluxerom, Deluxerom plus og superiorrom:
Inkludert:

 • All Inclusive.

Grand Suite:
Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive for Dobbeltrom, Deluxerom, Deluxerom plus og Superiorrom:

 • Frokostbuffé i restaurant Vis à Vis kl. 7.00-10.30
 • Sen kontinental frokost i restaurant Vis à Vis kl. 10.30-11.30
 • Lunsjbuffé i restaurant Vis à Vis kl. 12.30-15.00
 • Middagsbuffé i restaurant Vis à Vis kl. 18.30-21.30
 • Middag i en av a la carte-restaurantene Muza Htista Nikkei Cuisine eller Milonges, en gang i løpet av oppholdet.
 • Snacks i restaurant Milonges, kl. 12.00-18.00
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i lobbybaren og poolbaren kl. 11.00-23.30.

All Inclusive mot tillegg for Grand Suite:

 • Frokostbuffé i restaurant Vis à Vis kl. 7.00-10.30.
 • Frokostbuffé i restaurant Alazonia, kl. 7.00-11.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant Vis à Vis, kl. 12.30-14.30.
 • À la carte-lunsj i restaurant Milonges kl. 12.00-16.30.
 • Middagsbuffé i restaurant Vis à Vis kl. 18.30-21.30.
 • À la carte-middag i restaurant Alazonia, kl. 18.30-21.30.
 • À la carte-middag i restaurant Muza Htista Nikkei Cuisine kl. 18.30-21.30 eller Milonges kl. 19.30-22.30.
 • Snacks kl. 11.00-18.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i lobbybaren og poolbaren, kl. 9.00-23.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Hotellet er kun for gjester over 18 år.

Alle hoteller – Ialyssos & Ixia

Sheraton Rhodes Resort

Sheraton Rhodes Resort er et elegant hotell med gjestfri atmosfære. Her er det et bassengområde med flere basseng og stranda i Ixia ligger like ved. Hotellet har et luksuriøst spa med deilige behandlinger og ønsker du å ta det litt ekstra med ro kan du jo legge til halvpensjon.

Villas Duc

Bor du på Villas Duc på Rhodos, så har du gangavstand både til rullesteinstranda, mange gode restauranter og shopping. Gjestene vet å sette pris på det frodige og hyggelige bassengområdet der det også er et basseng for de aller minste. Kombinert poolbar og restaurant med god mat!

Sirene

På All Inclusive hotellet Sirene trives både familier, som reiser med litt større barn, og par. Hotellet ligger i en frodig hage rett ved rullesteinstranda i utkanten av Ixia. Her er det et mindre basseng med barneseksjon. Flere kvelder i uka er det levende musikk.

Poseidonia

Poseidonia på Rhodos passer spesielt godt for barnefamilien. Her er det to barnebasseng, lekeplass og mulighet for å legge til All Inclusive. Poseidonia ligger sentralt og nært stranda, med avslappet atmosfære på hotellområdet. Hotellet er kjent for den personlige servicen og bassengene.

Avra Beach

Avra Beach er et barnevennlig All Inclusive-hotell med en herlig beliggenhet ved stranda i Ixia. Hotellet har et fint bassengområde med separat barnebasseng i frodige omgivelser og byr på fin utsikt over stranda og havet.

Blue Horizon (Rhodos)

Blue Horizon ligger i en stor og frodig hage ved stranda i Ialyssos på Rhodos vestkyst. Slapp av i skyggen under en palme ved det flotte bassenget og nyt ferien. Velg mellom å bo i hovedbygningen eller i bungalow-bygningene i hagen.

Rodos Palace

Strandhotellet Rodos Palace er et barnevennlig hotell med barnebasseng, lekeplass og aktiviteter. Hotellet består av to områder, hovedbygningen og området som kalles Garden Wing. Stranda ligger like i nærheten av hotellet.

Belair Beach

På Belair Beach i Ixia på Rhodos ønskes du velkommen med en hjemmekoselig atmosfære. Her er det et stort fint bassengområde med både barnebasseng og utsikt over havet. Med den sentrale beliggenhet i Ixia er det kort vei til både shopping og serveringer langs strandgata. For litt ekstra komfort kan du legge til halvpensjon eller All Inclusive.

Oceanis (Rhodos)

All Inclusive-hotellet Oceanis i Ixia på Rhodos ligger i rolige omgivelser ved den milelange rullesteinstranda i Ixia. Her er det et herlig bassengområde og en restaurant med fantastisk utsikt over havet. Du må ha fylt 18 år for å kunne bo på dette hotellet uten foresatte.

Rhodes Bay

Rhodes Bay er et lekkert hotell med hele fem soler! Hotellet har et pent bassengområde som ligger i frodige omgivelser ved stranda i Ixia. Her er det flere gode restauranter, et velutstyrt treningsrom og ett av Rhodos største spa.

Oceanis Park

Oceanis Park ligger ved den fine rullesteinstranda i Ixia, og tilbyr en rolig oase for hele familien. Tilbring dagene ved bassengene eller på stranda, lei en sykkel eller dra på oppdagelsesferd. Rhodos by, med sine smale og sjarmerende smug og livlige havn ligger omtrent 5 kilometer fra hotellet.

Sun Beach Resort

Hotell Sun Beach Resort på Rhodos ønsker hele familien velkommen. Hotellet ligger like ved stranda, i hjertet av Ialyssos, og den vakre hagen strekker seg hel ned til havet. Her er det flere basseng, både for store og små, restauranter med ulike menyer og morsomme aktiviteter for alle – tennis, sandvolleyball, basseng med leker og minidisko. Byen Ialyssos er sjarmerende gresk og vil du utforske Rhodos by kan du hoppe på lokalbussen.

Cook's Club Ialyssos Rhodes

Cook's Club Ialyssos Rhodes er et trendy hotell som først og fremst lokker unge gjester over 16 år som vil bo på et hipt og barnefritt hotell med DJs som spiller musikk, en restaurant med god mat og en bar med lekre og velsmakende cocktails.

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham er et stort og herlig All Inclusive-hotell ved stranda i Ixia og passer for dere som er to eller reiser med en stor familie. Her tilbringer du gjerne dagen ved ett av bassengene. På hotellet er det morsomme vannsklier for familiens yngste, solsenger på stranda for rolige stunder i skyggen med en bok, eller så deltar du på hotellets aktiviteter. Hotellet har hele ni restauranter!

Matoula Beach

Velkommen til Matoula Beach i Ialyssos på Rhodos. Beliggenheten nært havet er selvsagt fristende, men alt du trenger for en deilig ferie finner du på hotellet. Frokostbufféen er inkludert, nyt deilige stunder ved bassenget og en god middag i hotellets restaurant som avslutning på dagen. Vil du ut og se deg omkring, har du et perfekt utgangspunkt her for å utforske hele den fantastiske øya Rhodos!

Sea Melody

Sea Melody ligger like ovenfor stranda i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Hotellet har et fint bassengområde der du kan koble og nyte fridagene. Du kan oppleve den vakre øya Rhodos på dagtid og ta en matbit i hotellets restaurant eller ta turen til Ixia der det er mange gode restauranter med greske spesialiteter på menyen.

Electra Palace

Electra Palace ligger rett ovenfor stranda i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Her venter gressplen med behagelige solsenger og havutsikt og et herlige bassengområde for de badeglade. Hotellet har et raust All Inclusive-program med fire restauranter og en flott spaavdeling.

Sunshine Ixia

Sunshine Ixia passer for alle badeglade familier med sin beliggenhet rett ved stranda i Ixia og de manga bassengene på hotellområdet. Her venter en komfortabel ferie med All Inclusive inkludert i prisen.

Ixia Dream

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til Ixia Dream – med romslige rom, frokostbuffé, basseng og direkte tilgang til stranda i Ixia på Rhodos' vestkyst. Herfra er det bare 5 kilometer fra Rhodos by!