En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

2464 vurderinger
Utmerket
 
1257
Veldig bra
 
770
Bra
 
275
Mindre bra
 
104
Dårlig
 
58

Fem siste vurderinger

04.08.2015

av illyrians Stavanger, Norge

Chill

Vi hadde bestilt på Blue Bay resort, men til vår flaks så hadde de rotet til bestillingen, og de hadde ikke flere rom ledige igjen, så vi ble omplassert på Electra Palace. Jeg ble sur, og gretten fordi vi hadde med vår prinsesse på 2 mnd med og vil ikke utsette hu for alt det stresse frem og tilbake, men da vi ankom Electra ble vi så godt tatt imot, og fra pikkoloen til manageren smilte fra øre til øre. De virket glad for å ha oss på besøk. Hotellet var ganske bra og rein. Maten var varierende, og egentlig ingenting og klage på uten om en sur dame som tok imot gjestene på spise hallen. Stranda var ok. Kunne blitt pusset opp litt, men alt i alt en bra Hotell og deilig opplevelse. Anbefaler på det sterkeste..

 
13.07.2015

av Anne Lise K

Helt ok

Fint hotell og ok mat.Fin havutsikt fra rommet. Fin beliggenhet på steinstrand, om du liker vind i håret. SURE respesjonister foruten en. Å betale 80 euro for å ha tilgang til internett i 2 uker, er drøyt! Og det virket kun på ene siden av hotellet! På rommene kunne du høre en knappenål falle i gulvet på rommet over deg. Ingen overdrivelse! Ikke et hotell jeg ville valgt igjen. Stuepiken var den søteste av de alle, og renholdet var daglig og greit utført. Spa avdelingen var innbydende, men prøvde den ikke. Tok manicure a la Fransk, som falt av etter noen dager (30 euro) da hun ikke brukte tørkemaskin. Anbefaler heller Fish -spa i Ixia, der to 2 skjønne søstre driver salong med flott utført både pedikure og manicure.

 
24.05.2014

av Annka79 Trondheim, Norge

Helt greit

Hadde all inclusive. Egne kokker som var tilgjengelig å sto å laget gode varmretter. Hotellet var rent til en hver tid.. Bestandig noen som gjekk å vasket. Ikkje noe plaget med dyr på rommet. Aircondition begynte å lekke vann som rant nedover veggen, men vaktmester var raskt på plass å fikset det...Ute basseng helt ok, Barnebasseng var der og. Aquagym time var kjempe artig å være med på. Bestandig noe som skjedde ved bassengkanten. Dårlig underholdning på kveld, ikkje så mye å rope hurra for. Følte litt at man var på pensjonist underholdning. Flyene går rett over hotellet, men det var artig synes eg.. Følge med på om det kom noen norske fly. Ikkje noe som plaget meg...Stranden rett ved hotellet. Veldig steinete, men med badesko gjekk det greit.....5 min å gå til butikkene. Ikkje store plassen og ikkje så mange butikker. mange minimarked.. Helt ok. Mange restauranter og velge mellom... Restauranten som ligger like ved inngangen til hotellet hadde god mat.. Ikkje minst trivelig butikkeiere på minimarkedet som man treffer på før man svinger inn til hotellet. Solnedgangen må man bare få med seg.. Fantastisk syn på kvelden. Sitte bare å drømme seg bort.. Den tok helt pusten fra meg.. Eneste negative eg finner ved dette hotellet var senga... Mareritt å få sove på den... Stein hard seng. Prøvde å ligge med 2 stk. ullpledd før å ikkje øydelegge ryggen. Våknet opp stiv og vond rygg... Kunne ha valg hotellet igjen...

 
12.08.2013

av Eldu2013 Trondheim, Norge

Lytt, og ikke helt rene glass og fat i hovedrestauranten

Fine og rene rom, god mat, men forferdelig lytt. Gode senger og puter, men hørte naboene om de slo på lyset, dro ut en skuff eller holdt på med mer private aktiviteter. Internett ikke tilgjengelig på vårt rom før vi fikk installert en egen router på rommet. Da ble det fart i sakene. Ble holdt våken av lyd utover natta, og vekt tidlig om morgenen med synging og roping i gangene. Vi hadde rom i første etasje i eget bygg (ikke hovedbygning) vendt mot hagen og nabohotellet. Terassen var grei, men vi hadde ingen tørkemuligheter foruten vår medbragte klessnor. Opplevde ofte at det var skitne glass i restauranten, og personalet klarte ikke å ta unna så man fant et ledig bord alle ganger. Fint bassengområde, men alt for travelt, lite og smalt basseng i høysesong. Vi trakk etter hvert ned mot strandområdet, hvor det var mye roligere med hensyn til støy. Badesko er et must, og vi opplevde en del bølger - ikke barnevennlig. Spa-avdeling og trimrommet i underetasjen var kjempelekkert. Alt i alt et greit opphold på et fint hotell, men kommer ikke til å reise tilbake på grunn av alle lydene. Kan tenke meg at det hadde vært mye bedre utenfor høysesong, var alt for mye folk på denne tiden.

 
09.06.2013

av ramabisk Trondheim, Norge

Veldig fornøyd

Fint og rent hotell. Vi hadde all inclusive og var veldig fornøyde med maten, hva gjelder både utvalg og smak. Hyggelig personale og fint bassengområde. I steiksola midt på dagen er det deilig med vinden som alltid er der. Stranden er lita og vannet ganske hardt, så vi som hadde med oss en toåring var for det meste ved bassenget. Hotellet ligger litt utenfor sentrum, så vi spurte i resepsjonen hvordan vi kom oss inn til sentrum. Fikk til svar at vi skulle følge hovedveien, en spasertur som tok oss rundt 15 min. Etter et par dager fant vi ut at vi kunne gå ned på stranda og rett innover mot sentrum, og da tok det oss plutselig bare 5 min. Det ligger dessuten et minimarked i bassengområdet og rett utenfor hotellet, så man har tilgang på små ting selv om man ikke bor "midt i byen":