Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 448 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-21


7 av 10

+
Service og beliggenhet.
-
Sengene var ikke helt bra. Maten kunne vært bedre.

Bekreftet gjest: 2019-10-21


10 av 10

+
Åpent miljø, rent og vakkert. God room-service (daglig renhold, rene håndklær).
-
Kelnerne i de forskjellige hotell-restaurantene var så alvorlige og «profesjonelle» i litt negativ betydning. Men jeg velger å tilskrive det at det var siste uke før sesongslutt og at de var slitne. Serviettene i alle restaurantene var sterkt parfymert (mykemiddel?) Lett kvalmende etterhvert - med så sterk lukt hver gang man under måltidet ville tørke seg rundt munnen.

Bekreftet gjest: 2019-10-21


7 av 10

+
Uteområde, bar og restaurant.
-

Bekreftet gjest: 2019-10-21


8 av 10

+
Bassengområdet
-
Vennligere i resepsjon. Klarere håndheving av de skrevne regler på hotellet.

Bekreftet gjest: 2019-10-16


8 av 10

+
Utrolig bra renhold og bra service
-
Få bort plast i sengene

Bekreftet gjest: 2019-10-16


7 av 10

+
Beliggenhet og valuta for pengene
-
Pusse opp litt på rommene. Badet var slitt. Savnet dyne.

Bekreftet gjest: 2019-10-16


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-13


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-13


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-09


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

1193 vurderinger
Utmerket
 
548
Veldig bra
 
476
Bra
 
124
Mindre bra
 
29
Dårlig
 
16

Fem siste vurderinger

19.10.2019

Innlegg av p-kjae Fredrikstad, Norge

Kjempebra

Flott hotell med hyggelig atmosfære og utrolig rent overalt. Det ble vasket og pusset kontinuerlig. Underholdning hver kveld og frokosten var meget bra der savnet vi ingenting. Rommene var store og bassengområdet var meget bra med basseng trim 3 ganger i uka . Betjeningen var hyggelig. Restaurantene på området var meget bra ingen grunn til ikke å prøve de! Den meksikanske kan virkelig anbefales.

 
13.10.2019

Innlegg av 158linaf Trondheim, Norge

Fint hotell, men smil litt da

Var her en uke med store barn, veldig fint opphold. Rent og pent, fine uteområder. Lett å finne solsenger, men sola forsvant ganske tidlig. Ikke mye å se rundt hotellet, så ta buss/taxi eller lei bil for å komme til alle de fine stedene på Rhodos. Stranda nedenfor er ikke så fin, mye rusk og søppel. Blåser alltid. Frokosten hadde godt utvalg og varierte noe fra dag til dag. De har glutenfritt brød til frokosten, og pizza og pasta i bassengresturanten. Renholderne jobbet hardt. Underholdning i baren hver kveld. Mange rare regler her, som småbarnsfamilier nok merker mer til. De mister en stjerne for at vi ble kastet ut av resepsjonen etter at vi hadde sjekket ut, slik at vi måtte stå ute i sola å vente på bussen i 1 time. De har fine sitteområder inne i resepsjonen, men de er vist bare til pynt.

 
08.08.2019

Innlegg av Nina S

Flotters

Fantastisk hotell med flott service, hyggelig atmosfære, nydelig mat og fine rom. Dette må være et fantastisk hotell for barnefamilier, da hotellet er bygget rundt bassenget og ikke dypere enn 1.45 m på det dypeste,om jeg ikke husker helt feil. Kommer gjerne tilbake ved en senere anledning.

 
13.06.2019

Innlegg av Daddisen Bergen, Norge

Njaaa....

Jeg er så delt i mine følelser etter en ukes ferie på Dionysos hotell. Positivt : Store rom Stort og fint bassengområde Restaurant, kafe og alt du trenger på hotellets område Nært til stranden Flinke vaskedamer som jobber hardt Men... det var mye som overskygget det positive Negativt: Kakerlakker på rommet Rommene er mer slitt enn bildene viser. Det trengs en oppussing av hotellet. Det er ikke lov å henge hånddukene over gjerdet på balkongen - noe som er ok men da bør det være ett stativ å henge våte klær på. På badet tørker de ikke pga dårlig ventilasjon. GRUSOM seng! I alle dager, verre enn de i Thailand og de sover på betong senger. The pool guy - har aldri følt meg mer uvelkommen på ett hotell. Han går rundt og kjeftet på folk hele dagen. Barn får ikke hoppe og leke i bassenget. Med ett så stort og fint basseng område burde det vært ett område der barn kan få leke og herje litt. Ikke bare våre barn men alle barn ble hysjet på all day long. Det henger skilt overalt på hotellet ang regler. Så mye regler! Jeg tenker at folk flest vet hvordan man skal oppføre seg og de fleste kan oppdra barna sine uten en illsint mann som løper etter de konstant. Frokosten var helt ok. Det tok lang tid når man bestilte mat i lunsj restauranten. Den mexikanske restauranten var helt håpløs. Ikke god mat og overdrevet dyrt. Solsengene er så trangt plassert at men ligger nesten opp på ukjente mennesker Det er ikke basseng håndduker på hotellet. Noe jeg er vant til når man er på 4 * hotell. Det skjer heller ikke så mye rundt hotellet. Ta lokalbussen eller taxi inn til rodos by, der er det mer liv. Jeg har lest andre reviews her på siden og er forberedt på ett sur svar fra ledelsen, da det ikke virker som at de kan ta konstruktiv kritikk i det hele tatt. Reiser du med barn? Velg ett annet hotell, finnes mange flotte hotell på Rhodos.

 
10.06.2019

Innlegg av Caroline T

Verdt pengene

Fint familievennlig hotel, litt tilbaketrukket fra ixia. Også fint utgangspunkt for de som ønsker utflukter. Her har de lagt vekt på fellesområdene. Fin park med frodig beplantning, og enkel lekeplass for barn. Kjempe fint bassengområde passende både for familier og voksne som liker litt liv rundt seg. Masse solsenger. Minus at de ikke hadde håndklær til solsengen. Baren hadde underholdning hver dag, og veldig gode drinker med eller uten alkohol. Tre gode restauranter på hotellet. Rommet vårt kunne trengt en oppussing,med ett slitent bad og dårlig innredet kjøkken. Savnet en dyne, istedet for ett gammelt teppe. Men resten av hotellet veide igrunn opp for dette. Hyggelig og hjelpsom betjening. Anbefales.