Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 94 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Hyggelig personale.
-
Kjøleskapet på rommet fungerte veldig dårlig.

Bekreftet gjest: 2021-07-25


7 av 10

+
Rengjøring var bra, frokost var bra
-
Baderom, badekar og bidè var utdatert. Det burde være kun dusj.

Bekreftet gjest: 2021-07-25


8 av 10

+
Beliggenheten, rengjøring, service
-
La aircondition stå på selv om det er oktober! Forferdelig varmt på rommet, noe som gjorde av nattesøvnen ble svært dårlig. Svært vonde senger. Dumt at vi bare fikk beholde rommet til kl 18 mot 25 euro når bussen for p ta oss til flyplassen kom først kl 00:00....

Bekreftet gjest: 2019-10-21


7 av 10

+
Vennligheten fra personalet. Spesielt ved måltidene. Det beste er vel at hotellet ligger nær stranden.
-
At de gir ut badehåndkler etter kl.11. De stenger for det da,og en må ta med ev.våte håndkler opp på rommet til neste dag. At de slutter å ta så mye for å ha rommet noen timer lengre. Vi bet,20 euro for å ha rommet fra kl.12til kl.16 Mye støy,høy musikk fram til kl.23,og 24 i bl.

Bekreftet gjest: 2019-10-16


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-06


5 av 10

+
Nærhet til vann og vindsurfing. Fin beliggenhet og nært til Rhodos by. Rene pene rom. Ok med aktiviteter for store og små.
-
Delvis ikke hyggelig personale. Idiotisk å slå av air conditioning prima okt i tette leil uten vifte eller lufteluker. Fikk surt beskjed om at 'det står jo i kontrakten' i resepsjonen. Lite hyggelig og ikke hjelp. Ble varmt, tett og fuktig om nettene. Mye mat men ikke noe god smak eller kvalitet nei. Vil ikke bo der igjen (sic).

Bekreftet gjest: 2019-10-06


8 av 10

+
Bassenget var svært lite og lå litt innestengt
-

Bekreftet gjest: 2019-09-25


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-25


9 av 10

+
bassenget var mindre i virkeligheten enn på bilde
-

Bekreftet gjest: 2019-09-25


8 av 10

+
Läget
-
Rökförbud vid polen eller en särskild hörna för rökare där. Tydligare information om att det är hotellets kategori och inte eran som gäller vid betalning för turistskatten.

Bekreftet gjest: 2019-09-16


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

459 vurderinger
Utmerket
 
131
Veldig bra
 
193
Bra
 
88
Mindre bra
 
34
Dårlig
 
13

Fem siste vurderinger

20.10.2019

av TineSne Bardufoss, Norge

Veldig fornøyde!

Vi har tilbragt en uke på Blue Horizon og vi er stort sett veldig fornøyde med vårt opphold! Her kommer en liten oppsummering. + Renhold. Rommene, hotellet generelt, uteområdet og toalettene på stranda er rene og pene til en hver tid! + Hyggelige ansatte. Resepsjonistene, renholderne og de som jobber på stranda i restauranten og eller er veldig blide og hyggelige. Sjelden et surt fjes å se! Vil trekke fram damen som lager gyros på stranda spesielt! + God mat i strandrestauranten. Godt utvalg og god mat! + Beliggenhet. Hotellet ligger fint til på stranden med kort vei til lokale restauranter og butikker. Du kommer deg til Rhodos by for mellom 14 og 17 euro med taxi. Så til det vi ikke er så fornøyde med.. - Sengene. Sengene er veldig harde. - Drikke til frokosten. De er klassifisert som et fire stjerners hotell, og da bør det være mer å velge i enn dispenser appelsinjuice og dispenser eplejuice. Begge juicetypene var alt for søte, og eplejuice var det kun tilgang på første del av oppholdet. - Støy. Veldig mye støy fra underholdning på kveldstid. Det skjer noe på hotellet hver kveld, noe som for de som liker det er flott, men musikken derfra er øredøvende høy, og varer til kl 00:00. - Heisene. To heiser på et så stort hotell er litt lite, og når de i tillegg er så treige som de er fungerer det dårlig.

 
12.07.2018

av John_Go_There Oslo, Norge

Bra hotell, god beliggenhet.

Gode standard størrelse på rom. Rengjøring hver dag. Godt og rikt utvalg av mat til frokost. Ligger i et lokalt sentrum med flere restauranter og butikker. Disse har god mat til greie priser. Hotellet har stort basseng, eget barnebasseng og fortsetter man den flislagte gangstien er man på stranden etter 50 meter. Her kan du ligge ved bassenget og rusle ned til havet for å bade mens barna er i bassenget. Det er mye kulestein på stranda de første meterne så badesko er anbefalt men ikke nødvendig. Sand på bunn så fort du er noen meter fra land. Ligger under innflygingen til flyplassen, men rommene er godt lydisolert så du hører kun flyene når du er ute. Forbausende lite irriterende 😀. Kort vei inn til Rhodos by (15-16 euro hver vei). God strand restaurant med bra meny og priser. Solsenger er gratis ved bassenget men koster 3 euro pr. stk. på stranden.

 
26.06.2018

av Hans008 Haugesund, Norge

Hotell for de fleste

Litt mye underholdning ved bassenget, men det er jo mnage som vil ha det. Om du vil ha fred og ro om kvelden, velg rom mot Sun Beach Hotel. Hotellet har flott frokostbuffet med underholdende kokk som lager omelett. Hotellet har også middagsbuffet til 10 euro pp. Trivelige rom og store oppholdsrom. Strandservice er bra men stranden er steinet.

 
11.06.2018

av Eilif J Bergen

Flott beliggenhet like ved stranden og mange restauranter like ved

Vi fikk tildelt en suite og den var vel på omkring 50 - 60 kvm og dermed den største vi har hatt. Grei seng (ikke så hard som de pleier å være i Hellas), god og variert frokost, nok solstoler. Det er gratis badehåndklær som kan byttes tre ganger i uken. Gratis WiFi (ellers også nå tilgjengelig på svært mange restauranter). Flyene går rett over ved landing fra øst (vanligst). Det ser ut som om meningen er å bruke minst mulig på vedlikehold, men standarden er ok. Lite kjøleskap og det kjølte heller ikke tilstrekkelig (tok 4 dager å fryse isbiter). Badet er ganske slitent med mange knuste fliser. Oppussing er litt enkel og tvilsom og det er tydelig at været gjør sitt om vinteren. Man må betale for solsenger ved stranden. Mener det er betongkreft på fundamentet for en balkong.

 
09.08.2017

av Ole Jonny B Molde, Norge

Sommerferie 2017

Bra hotell rett ved stranden. Litt for bråkete ved bassenget for oss som ikke hadde med barn. Bråkete musikk som skulle underholde de som lå ved bassenget. Vi lå derfor på stranden. Der var det mulig å leie senger også på gresset ovenfor sandstranden. Det negative som kan nevnes er at det ikke ligger langt fra flyplassen slik at nesten hele døgnet kom fly i lav høyde over oss, dette var slitsomt men heldigvis snudde vinden noen dager slik at flyene landet fra andre siden av flyplassen. Ellers kan det nevnes at det som oftest blåser mye på vestsiden av Rhodos. Det positive er fine rom, bra renhold, nye håndklær hver dag, egne solsenghåndklær, bra frokost og meget trivelige ansatte. For familier med barn er dette et supert hotell.