Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,7 av 10 Basert på 56 vurderinger
Total vurdering
 
7,7 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Fasiliteter
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Service
 
8,1 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Rengjøring
-

Bekreftet gjest: 2022-08-03


6 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-08-03


6 av 10

+
Bassenget, nærhet til flyplassen
-
Harde senger, utslitte puter, ikke påfyll av såpe

Bekreftet gjest: 2022-07-27


9 av 10

+
Har nå vært på det hotellet 2 ganger og har valgt bungalow med hage og er veldig fornøyd med det. Perfekt beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2022-06-26


6 av 10

+
Nærhet til strand
-

Bekreftet gjest: 2022-06-19


9 av 10

+
Renslig
-

Bekreftet gjest: 2022-05-22


8 av 10

+
Belligenheten ved stranden, trivelige betjening i matsal og på stranden. Vennlige værelsesdamer. Resepsjonen var velvillige og hjelpsomme. Artig dame som lager pita kebab i starndbaren.
-
Hva med en renovering av rommene. Vi bodde 3 uker på rom 125. Der var sprekk i håndvask, feil lokk på toalettsete. Lenge siden dusjhodet var rengjort, kanten på toalettet ikke rengjort skikkelig. Lampettskjermer flekkete. Kjøleskap vanskelig å få lukket. Den mannen som driver animaton/underholdning på hotellet tror at jo høyere lyd er på høytaleren, jo bedre er det. Husk at noen av oss er her for å ha litt ferie uten bråk og støy.

Bekreftet gjest: 2021-09-26


8 av 10

+
Hyggelig personale.
-
Kjøleskapet på rommet fungerte veldig dårlig.

Bekreftet gjest: 2021-07-25


7 av 10

+
Rengjøring var bra, frokost var bra
-
Baderom, badekar og bidè var utdatert. Det burde være kun dusj.

Bekreftet gjest: 2021-07-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

495 vurderinger
Utmerket
 
150
Veldig bra
 
203
Bra
 
93
Mindre bra
 
35
Dårlig
 
14

Fem siste vurderinger

20.10.2019

av TineSne Bardufoss, Norge

Veldig fornøyde!

Vi har tilbragt en uke på Blue Horizon og vi er stort sett veldig fornøyde med vårt opphold! Her kommer en liten oppsummering. + Renhold. Rommene, hotellet generelt, uteområdet og toalettene på stranda er rene og pene til en hver tid! + Hyggelige ansatte. Resepsjonistene, renholderne og de som jobber på stranda i restauranten og eller er veldig blide og hyggelige. Sjelden et surt fjes å se! Vil trekke fram damen som lager gyros på stranda spesielt! + God mat i strandrestauranten. Godt utvalg og god mat! + Beliggenhet. Hotellet ligger fint til på stranden med kort vei til lokale restauranter og butikker. Du kommer deg til Rhodos by for mellom 14 og 17 euro med taxi. Så til det vi ikke er så fornøyde med.. - Sengene. Sengene er veldig harde. - Drikke til frokosten. De er klassifisert som et fire stjerners hotell, og da bør det være mer å velge i enn dispenser appelsinjuice og dispenser eplejuice. Begge juicetypene var alt for søte, og eplejuice var det kun tilgang på første del av oppholdet. - Støy. Veldig mye støy fra underholdning på kveldstid. Det skjer noe på hotellet hver kveld, noe som for de som liker det er flott, men musikken derfra er øredøvende høy, og varer til kl 00:00. - Heisene. To heiser på et så stort hotell er litt lite, og når de i tillegg er så treige som de er fungerer det dårlig.

 
12.07.2018

av John_Go_There Oslo, Norge

Bra hotell, god beliggenhet.

Gode standard størrelse på rom. Rengjøring hver dag. Godt og rikt utvalg av mat til frokost. Ligger i et lokalt sentrum med flere restauranter og butikker. Disse har god mat til greie priser. Hotellet har stort basseng, eget barnebasseng og fortsetter man den flislagte gangstien er man på stranden etter 50 meter. Her kan du ligge ved bassenget og rusle ned til havet for å bade mens barna er i bassenget. Det er mye kulestein på stranda de første meterne så badesko er anbefalt men ikke nødvendig. Sand på bunn så fort du er noen meter fra land. Ligger under innflygingen til flyplassen, men rommene er godt lydisolert så du hører kun flyene når du er ute. Forbausende lite irriterende 😀. Kort vei inn til Rhodos by (15-16 euro hver vei). God strand restaurant med bra meny og priser. Solsenger er gratis ved bassenget men koster 3 euro pr. stk. på stranden.

 
26.06.2018

av Hans008 Haugesund, Norge

Hotell for de fleste

Litt mye underholdning ved bassenget, men det er jo mnage som vil ha det. Om du vil ha fred og ro om kvelden, velg rom mot Sun Beach Hotel. Hotellet har flott frokostbuffet med underholdende kokk som lager omelett. Hotellet har også middagsbuffet til 10 euro pp. Trivelige rom og store oppholdsrom. Strandservice er bra men stranden er steinet.

 
11.06.2018

av Eilif J Bergen

Flott beliggenhet like ved stranden og mange restauranter like ved

Vi fikk tildelt en suite og den var vel på omkring 50 - 60 kvm og dermed den største vi har hatt. Grei seng (ikke så hard som de pleier å være i Hellas), god og variert frokost, nok solstoler. Det er gratis badehåndklær som kan byttes tre ganger i uken. Gratis WiFi (ellers også nå tilgjengelig på svært mange restauranter). Flyene går rett over ved landing fra øst (vanligst). Det ser ut som om meningen er å bruke minst mulig på vedlikehold, men standarden er ok. Lite kjøleskap og det kjølte heller ikke tilstrekkelig (tok 4 dager å fryse isbiter). Badet er ganske slitent med mange knuste fliser. Oppussing er litt enkel og tvilsom og det er tydelig at været gjør sitt om vinteren. Man må betale for solsenger ved stranden. Mener det er betongkreft på fundamentet for en balkong.

 
09.08.2017

av Ole Jonny B Molde, Norge

Sommerferie 2017

Bra hotell rett ved stranden. Litt for bråkete ved bassenget for oss som ikke hadde med barn. Bråkete musikk som skulle underholde de som lå ved bassenget. Vi lå derfor på stranden. Der var det mulig å leie senger også på gresset ovenfor sandstranden. Det negative som kan nevnes er at det ikke ligger langt fra flyplassen slik at nesten hele døgnet kom fly i lav høyde over oss, dette var slitsomt men heldigvis snudde vinden noen dager slik at flyene landet fra andre siden av flyplassen. Ellers kan det nevnes at det som oftest blåser mye på vestsiden av Rhodos. Det positive er fine rom, bra renhold, nye håndklær hver dag, egne solsenghåndklær, bra frokost og meget trivelige ansatte. For familier med barn er dette et supert hotell.