Belair Beach

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

På Belair Beach i Ixia på Rhodos ønskes du velkommen med en hjemmekoselig atmosfære. Her er det et stort fint bassengområde med både barnebasseng og utsikt over havet. Med den sentrale beliggenhet i Ixia er det kort vei til både shopping og serveringer langs strandgata. For litt ekstra komfort kan du legge til halvpensjon eller All Inclusive.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet nær stranda, stor fin balkong.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 3,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Belair Beach ligger nært strand og sentralt i Ixia på vestsiden av Rhodos. Her er det et bassengområde med utsikt over havet, to basseng og to barnebasseng samt en pool-/snackbar. Gratis solsenger og parasoller i bassengområdet. Vil du heller tilbringe dagene på stranda er solsengene og parasollene mot avgift. Strandhåndklær mot depositum.

Hotellet har en bufférestaurant som serverer frokost, lunsj og middag samt en bar. Pent antrekk gjelder i restauranten (menn må ha langbukser). Dagaktiviteter flere dager i uka samt gresk aften en kveld i uka.

Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Gratis wifi i fellesområdene. Gratis treningsrom. Biljard mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Til Ialyssos er det cirka 3,5 kilometer og til Rhodos by er det cirka 5 kilometer.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.