Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,8 av 10 Basert på 103 vurderinger
Total vurdering
 
7,8 / 10
Rengjøring
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
6,9 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


4 av 10

+
Egen strand, rengjøring
-
Maten i buffe. Kjøttet kylling etc smakte mer som farse. Potetene smakte gammelt. Lite ferskt mat. Så vi prøvde å unngå å spise på hotellet. Rommene vi fikk var mer som 2-stjernersrom. De hadde heller ikke fjernkontroll til Air conditioneren så vi fikk ikke styre styrken. Strømmen gikk på hotellet fra kl 24-08 en natt.

Bekreftet gjest: 2021-08-29


7 av 10

+
Nær sjøen
-
Dårlig med påfyll av såpe ved toalettet ved restauranten. Ha bokser på bordet i restaurantene der man kan samle plasthansker, disse fløy overalt og er lute miljøvennlig, blåste ut i havet!!!!!

Bekreftet gjest: 2021-07-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

2233 vurderinger
Utmerket
 
1211
Veldig bra
 
639
Bra
 
270
Mindre bra
 
78
Dårlig
 
36

Fem siste vurderinger

25.06.2019

av johanlisspers

bra servise og hyggelig personalet

Hotellet har trevlig personale og holder en bra standard på renhet på rommen og god og variert mat. Bra plassert med shuttlebuss til Rhodos by på ca 10 min. Bra opplegg med aktiviteter på hotellet med Animation teamet som er hyggelig og morsom:) Leie av vannskoter og annet vann gøj ær 30 meter fra hotellet. Enda minus ær at Wifi ikke virke så bra på rommet (405) var stabilt 1 etage og ute ved pool området dokk. Anbefales varmt.

 
21.10.2016

av Beate G

Vi hadde et kjempeopphold

Hotellet er rent og pent, passe stort. Maten var veldig god og varierte for hver dag. Betjeningen over hele hotellet var hyggelige og imøtekommende. Animasjonsteamet hadde et bra og variert program, de maste ikke, bare opplyste om aktiviteter gjennom dagen. Skulle det være noe å si her, vil det være at programmet på kveldstid burde gått over to uker. Wifi var veldig dyr å bruke. Det er ikke sandstrand her, bare rullesteiner, med de fordeler og bakdeler det har. Gaten på utsiden av hotellet var vanskelig å krysse, vær obs! Alt i alt var vi veldig fornøyd og hadde to herlige uker på hotellet i oktober. kanskje vi tar turen igjen?

 
27.06.2016

av Siljet84

Helt ok. Anbefales ikke, frarådes ikke

All inclusive er behagelig, ihvertfall når det gjelder lunsj og det er så varmt ute. Men, god mat, desverre lei etter 3 dager. Null variasjon. Helt ok personale. Var spent etter flere positive anmeldelser ang de som jobbet her, derav skuffet. Men ikke noe dårligere enn gjennomsnittet. Kamp om solsenger. Det er nesten alltid så ikke noe uvanlig det heller, bare irriterende. Godt med utvalg av drikke på i restaurant og bar. Brus - maskinen var avstengt til frokost. Digg! Passe med basseng til antall gjester. Steinete strand, men rett ved hotellet og 3 meter ut i vannet begynner sandstranden gjør dette til et stort +. Aktiviteter stort sett hele dagen, hyggelige og morsomme ting. Bortsett fra de som spruter deg ned med vannpistol når du sover på solsengen. Normalt med støy til og være såpass nær veien. Flott uteområde. Litt høy musikk. Kiosk med det du kan ønske/mangle. Apotek, bakeri, kiosk og flere butikker, matbutikker og restauranter rett over veien. Masse snille katter på hotellet. Vær gode med dem! Bussholdeplass rett utenfor. For 2 voksne + 2 barn var det 92 kr til Rhodos. Taxi skal ha nøyaktig 100,- Og de har aircondition.. bare et tips. Absolutt ikke et 4 ✴ hotell. Mere 3-/3.

 
10.09.2009

av HarveyRabbitBristol Bristol

Et helt fantastisk aktivitetsteam.

Kom akkurat tilbake fra Avra Beach, for et flott sted, rommene er svære, maten utmerket bortsett fra at frokosten er litt kjedelig, kelnere og bartendere er virkelig herlige, veldig høflige alle sammen og alltid villige til å hjelpe. Jeg må si at det som gjorde utslaget for oss var aktivitetsteamet ledet av Artur, som går på glass og puster ild, flott, og ikke spill boules med ham, du kommer aldri til å vinne. De andre i teamet er Katie, som klarte å få vår femtenåring opp av solsengen for å spille fotball og dart, Rob, som gjør alt mulig når han ikke dyttes ut i bassenget av alle og enhver, Abi, som hovedsakelig leder barneklubben, og Laci, som leder en utmerket vann-aerobics. En ting jeg vil si er at du må passe på å kjøpe drinker til dem om kvelden, da de kun får to stykk av hotellet. Takk, folkens, dere gjorde det virkelig til en flott ferie for oss.

 
21.05.2022

av U7871YCpetert

Overall a good hotel

The hotel is in a good location, being on the beach with good views. Handy location for visiting Rhodes. Our bedroom was very clean and spacious. The bathroom was very clean and modern. We also had a lovely view of the sea from our balcony. Nice pool area with a bar which you also had easy access from the beach. The beach unfortunately is not ideal being very pebbly. The sun loungers are not the best and need replacing. The staff in all areas of the hotel are very good and a credit to the hotel. The animation team also work very hard to keep everyone entertained. The food is very average, sometimes good and sometimes poor. The drinks are not good. This is one area the hotel really needs to address as the beer quality can vary but on the whole it is drinkable, but the cocktails, very poor which is really disappointing for such a nice hotel. The spirits used are the cheapest you could possibly find. Reading some of the previous reviews I agree with most of the comments until they mentioned the drinks and I really don't understand how they could possibly say they are great and I am not a fussy drinker.