Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 170 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Nær sjøen
-
Dårlig med påfyll av såpe ved toalettet ved restauranten. Ha bokser på bordet i restaurantene der man kan samle plasthansker, disse fløy overalt og er lute miljøvennlig, blåste ut i havet!!!!!

Bekreftet gjest: 2021-07-18


9 av 10

+
Närhet till stranden och snackbaren
-
Underhållningen på kvällen barnens underhållning kunde vara tidigare

Bekreftet gjest: 2019-10-21


10 av 10

+
Hyggelig betjening og fint rom
-

Bekreftet gjest: 2019-08-19


8 av 10

+
Godt utvalg i mat både til frokost, lunch og middag
-
Bedre WIFI. Det som var der fungerte overhode ikke.

Bekreftet gjest: 2019-07-24


7 av 10

+
Servicen. Flott uteområde. Maten var grei, men savner mer ren mat istedet for alt som er kokt i en gryte.
-
De rommene som ikke er oppgradert til fikk vi da vi ankom. Lå rett ved resepsjonen og du hørte hva som ble sagt på gangen. En skam at vi skulle betale så mye for så dårlige rom. Måtte bytte rom. Det er bare de renoverte rommene som er 4 stjerner. De andre er 2,5 kanskje. Her må der gjøres noe når dere.reklamerer for disse rommene.

Bekreftet gjest: 2019-07-21


10 av 10

+
God mat og god service
-
Bytte ut all plast som blir brukt med papir! (Sugerør og plastkopper)

Bekreftet gjest: 2019-07-17


8 av 10

+
Nærhet til stranden, mat og service.
-
Musikk på stranden. Reduser plastbruken mht. miljøet.

Bekreftet gjest: 2019-07-17


9 av 10

+
-
Male taket på badet, sette inn vifte. Hadde ikke vindu eller vifte, blir tett! Umulig wifi på rommet. Fæle senger, men vi fikk overmadrasser etterhvert, da ble de ok. Air condition bråkte veldig.

Bekreftet gjest: 2019-07-03


8 av 10

+
Helheten
-
Litt bedre madrasser. Så ingen badevakt på stranden.

Bekreftet gjest: 2019-06-30


9 av 10

+
God mat i restauranten. Hadde med oss en person med gluten allergi og dette fikset sjefskokken på en utmerket måte.
-
Apollo må se på miljøprofil på sine all inklusive hoteller. Det brukes en enorm mengde plastglass og sugerør på hotellet og mengder av dette blir liggende på strand osv pga folk ikke gidder å rydde etter seg. Vet ikke hvor gode system de har på resirkulering i Hellas, men all denne plasten er unødvendig. Jeg mener dere bør prøve å finne mer miljøvennlige alternativer til dette, og vi oppfattet dette som en snakkis mellom de norske og svenske gjestene på hotellet.

Bekreftet gjest: 2019-06-30


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

2029 vurderinger
Utmerket
 
1063
Veldig bra
 
611
Bra
 
254
Mindre bra
 
70
Dårlig
 
31

Fem siste vurderinger

25.06.2019

Innlegg av johanlisspers

bra servise og hyggelig personalet

Hotellet har trevlig personale og holder en bra standard på renhet på rommen og god og variert mat. Bra plassert med shuttlebuss til Rhodos by på ca 10 min. Bra opplegg med aktiviteter på hotellet med Animation teamet som er hyggelig og morsom:) Leie av vannskoter og annet vann gøj ær 30 meter fra hotellet. Enda minus ær at Wifi ikke virke så bra på rommet (405) var stabilt 1 etage og ute ved pool området dokk. Anbefales varmt.

 
21.10.2016

Innlegg av Beate G

Vi hadde et kjempeopphold

Hotellet er rent og pent, passe stort. Maten var veldig god og varierte for hver dag. Betjeningen over hele hotellet var hyggelige og imøtekommende. Animasjonsteamet hadde et bra og variert program, de maste ikke, bare opplyste om aktiviteter gjennom dagen. Skulle det være noe å si her, vil det være at programmet på kveldstid burde gått over to uker. Wifi var veldig dyr å bruke. Det er ikke sandstrand her, bare rullesteiner, med de fordeler og bakdeler det har. Gaten på utsiden av hotellet var vanskelig å krysse, vær obs! Alt i alt var vi veldig fornøyd og hadde to herlige uker på hotellet i oktober. kanskje vi tar turen igjen?

 
27.06.2016

Innlegg av Siljet84

Helt ok. Anbefales ikke, frarådes ikke

All inclusive er behagelig, ihvertfall når det gjelder lunsj og det er så varmt ute. Men, god mat, desverre lei etter 3 dager. Null variasjon. Helt ok personale. Var spent etter flere positive anmeldelser ang de som jobbet her, derav skuffet. Men ikke noe dårligere enn gjennomsnittet. Kamp om solsenger. Det er nesten alltid så ikke noe uvanlig det heller, bare irriterende. Godt med utvalg av drikke på i restaurant og bar. Brus - maskinen var avstengt til frokost. Digg! Passe med basseng til antall gjester. Steinete strand, men rett ved hotellet og 3 meter ut i vannet begynner sandstranden gjør dette til et stort +. Aktiviteter stort sett hele dagen, hyggelige og morsomme ting. Bortsett fra de som spruter deg ned med vannpistol når du sover på solsengen. Normalt med støy til og være såpass nær veien. Flott uteområde. Litt høy musikk. Kiosk med det du kan ønske/mangle. Apotek, bakeri, kiosk og flere butikker, matbutikker og restauranter rett over veien. Masse snille katter på hotellet. Vær gode med dem! Bussholdeplass rett utenfor. For 2 voksne + 2 barn var det 92 kr til Rhodos. Taxi skal ha nøyaktig 100,- Og de har aircondition.. bare et tips. Absolutt ikke et 4 ✴ hotell. Mere 3-/3.

 
10.09.2009

Innlegg av HarveyRabbitBristol Bristol

Et helt fantastisk aktivitetsteam.

Kom akkurat tilbake fra Avra Beach, for et flott sted, rommene er svære, maten utmerket bortsett fra at frokosten er litt kjedelig, kelnere og bartendere er virkelig herlige, veldig høflige alle sammen og alltid villige til å hjelpe. Jeg må si at det som gjorde utslaget for oss var aktivitetsteamet ledet av Artur, som går på glass og puster ild, flott, og ikke spill boules med ham, du kommer aldri til å vinne. De andre i teamet er Katie, som klarte å få vår femtenåring opp av solsengen for å spille fotball og dart, Rob, som gjør alt mulig når han ikke dyttes ut i bassenget av alle og enhver, Abi, som hovedsakelig leder barneklubben, og Laci, som leder en utmerket vann-aerobics. En ting jeg vil si er at du må passe på å kjøpe drinker til dem om kvelden, da de kun får to stykk av hotellet. Takk, folkens, dere gjorde det virkelig til en flott ferie for oss.

 
31.07.2021

Innlegg av lizzyc002

Great hotel an staff

This hotel is a great place to come the staff are so helpful an friendly. On our first evening we were welcomed by Chef Kostas he is a great guy so helpful an friendly. The location is fabulous with a pool an sea to hand. Rooms don’t have much storage but are clean an practical.