Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham er et stort og herlig All Inclusive-hotell ved stranda i Ixia og passer for dere som er to eller reiser med en stor familie. Her tilbringer du gjerne dagen ved ett av bassengene. På hotellet er det morsomme vannsklier for familiens yngste, solsenger på stranda for rolige stunder i skyggen med en bok, eller så deltar du på hotellets aktiviteter. Hotellet har hele ni restauranter!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Suiter for 2-4 personer. Familierom for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 80 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham er det perfekte All Inclusive-hotell i Ixia på Ialyssos-kysten. Her kan du ta med deg hele familien eller bare du og en venn eller kjæreste. Velg mellom fine dobbeltrom med fantastisk havutsikt eller et familierom med plass for opptil fem personer. Hotellet har en stort All Inclusive-program og her er det åtte restauranter å velge blant. Akti Imperial ligger like ved rullesteinstranda og her kan du tilbringe dagen og kanskje ta en iskrem eller to til lunsj?

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham har tre basseng, et hovedbasseng, et basseng med vannsklier for barn og et relaxbasseng. Bassenget med vannskliene har et dyp på 145 cm. Fra bassengområdet går det en tunnel til stranda så man trenger ikke krysse veien. Ved bassengene og på stranda er det solsenger og parasoller å låne. Basseng- og strandhåndklær kan hentes uten kostnad i hotellets spa.

Akti Imperial har ni restauranter og fem barer. I Epicurus bufférestaurant spiser du frokost, lunsj og middag. I restaurantene Jolly Chef, Olivers Chef og Express er det buffé og så er det fem à la carte-restauranter som er åpne på kveldstid. I à la carte-restaurantene kan du blant annet spise gresk, asiatisk, italiensk og grillet fisk. I de fem barene, hvorav to poolbarer og en bar ved stranda d, kan du ta noe godt å drikke. Strandbaren er åpen kl. 10.00-24.00.

På hotellet er det et spa (drives ikke av hotellet) der du kan nyte badstue, dampbadstue, innendørsbasseng, jacuzzi, massasje og skjønnhetsbehandlinger, samt et velutstyrt treningsstudio - alt mot avgift.

På stranda er det et vannsportsenter (drives ikke av hotellet) der du kan velge mellom vannsporter, for eksempel SUP, windsurfing, kano, pedalbåter og seilbåt. Som gjest på Akti Imperial får du 20% rabatt. På hotellet er det et minimarked, suvenirbutikk, flysimulator, 7D-kino, arkadespill og to klesbutikker. Noen kvelder i uka organiseres gresk aften med sang og dans og flere kvelder i uka er det show og i Olivers poolbar spilles livemusikk. For familiens minste er det en barneklubb i hotellets regi for barn i alderen 4 til 12 år. På hotellet er det også to tennisbaner, basketball bane, bordtennis, dart og bueskyting. Vil du holde deg i form i ferien organiseres turer, dansetimer, aerobics-timer, yoga og vanngymnastikk.

Wifi inkludert på hele hotellet. 4 kilometer til Gamlebyen i Rhodos by. Det går også busser til Rhodos by og cirka 100 meter fra hotellet er det en bussholdeplass.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restauranten Epicurus kl. 7.00-10.30.
 • I perioden 1. juni til 30. september serveres det frokost også i restauranten Oliver Chef kl. 9.00-12.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Epicurus kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé i restauranten Epicurus kl. 18.30-22.00.
 • Snacks, desserts og frukt i restauranten Jolly Chef kl. 10.00-24.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.00-18.00 samt dessertbuffé og crêpes i Jolly Chef kl. 22.00-24.00.
 • Snacks, desserts og frukt i restauranten Olivers Chef kl. 10.00-24.00.
 • Lunsjbuffé i Olivers Chef kl. 12.00-18.00
 • Dessertbuffé og crêpes i Olivers Chef kl. 22.00-24.00.
 • Salater, frukt, desserter, ost, varme og kalde retter fra buffé i restauranten Express kl. 22.00-6.30.
 • En middag per uke i à la carte-restaurantene Asteria (gresk kjøkken), Red Elephant (asiatisk kjøkken), Lucullus (gresk kjøkken), Marco Polo (italiensk kjøkken) og Grilled Fish & Meat. Reservasjon kreves til de to seatingene kl. 19.00-20.15 og 20.15-21.30.
 • Lunsjpakke, bestilles senest dagen før.
 • Minibar på rommet som fylles daglig med vin, øl, brus, juice og vann.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, kaffe, øl, vin og noen internasjonale drinker i en av barene kl. 10.00-1.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier skal alltid ha

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Ialyssos & Ixia

Sheraton Rhodes Resort

Sheraton Rhodes Resort er et elegant hotell med gjestfri atmosfære. Her er det et bassengområde med flere basseng og stranda i Ixia ligger like ved. Hotellet har et luksuriøst spa med deilige behandlinger og ønsker du å ta det litt ekstra med ro kan du jo legge til halvpensjon.

Villas Duc

Bor du på Villas Duc på Rhodos, så har du gangavstand både til rullesteinstranda, mange gode restauranter og shopping. Gjestene vet å sette pris på det frodige og hyggelige bassengområdet der det også er et basseng for de aller minste. Kombinert poolbar og restaurant med god mat!

Sirene

På All Inclusive hotellet Sirene trives både familier, som reiser med litt større barn, og par. Hotellet ligger i en frodig hage rett ved rullesteinstranda i utkanten av Ixia. Her er det et mindre basseng med barneseksjon. Flere kvelder i uka er det levende musikk.

Poseidonia

Poseidonia på Rhodos passer spesielt godt for barnefamilien. Her er det to barnebasseng, lekeplass og mulighet for å legge til All Inclusive. Poseidonia ligger sentralt og nært stranda, med avslappet atmosfære på hotellområdet. Hotellet er kjent for den personlige servicen og bassengene.

Avra Beach

Avra Beach er et barnevennlig All Inclusive-hotell med en herlig beliggenhet ved stranda i Ixia. Hotellet har et fint bassengområde med separat barnebasseng i frodige omgivelser og byr på fin utsikt over stranda og havet.

Blue Horizon (Rhodos)

Blue Horizon ligger i en stor og frodig hage ved stranda i Ialyssos på Rhodos vestkyst. Slapp av i skyggen under en palme ved det flotte bassenget og nyt ferien. Velg mellom å bo i hovedbygningen eller i bungalow-bygningene i hagen.

Rodos Palace

Strandhotellet Rodos Palace er et barnevennlig hotell med barnebasseng, lekeplass og aktiviteter. Hotellet består av to områder, hovedbygningen og området som kalles Garden Wing. Stranda ligger like i nærheten av hotellet.

Belair Beach

På Belair Beach i Ixia på Rhodos ønskes du velkommen med en hjemmekoselig atmosfære. Her er det et stort fint bassengområde med både barnebasseng og utsikt over havet. Med den sentrale beliggenhet i Ixia er det kort vei til både shopping og serveringer langs strandgata. For litt ekstra komfort kan du legge til halvpensjon eller All Inclusive.

Oceanis (Rhodos)

All Inclusive-hotellet Oceanis i Ixia på Rhodos ligger i rolige omgivelser ved den milelange rullesteinstranda i Ixia. Her er det et herlig bassengområde og en restaurant med fantastisk utsikt over havet. Du må ha fylt 18 år for å kunne bo på dette hotellet uten foresatte.

Rhodes Bay

Rhodes Bay er et lekkert hotell med hele fem soler! Hotellet har et pent bassengområde som ligger i frodige omgivelser ved stranda i Ixia. Her er det flere gode restauranter, et velutstyrt treningsrom og ett av Rhodos største spa.

Oceanis Park

Oceanis Park ligger ved den fine rullesteinstranda i Ixia, og tilbyr en rolig oase for hele familien. Tilbring dagene ved bassengene eller på stranda, lei en sykkel eller dra på oppdagelsesferd. Rhodos by, med sine smale og sjarmerende smug og livlige havn ligger omtrent 5 kilometer fra hotellet.

Sun Beach Resort

Hotell Sun Beach Resort på Rhodos ønsker hele familien velkommen. Hotellet ligger like ved stranda, i hjertet av Ialyssos, og den vakre hagen strekker seg hel ned til havet. Her er det flere basseng, både for store og små, restauranter med ulike menyer og morsomme aktiviteter for alle – tennis, sandvolleyball, basseng med leker og minidisko. Byen Ialyssos er sjarmerende gresk og vil du utforske Rhodos by kan du hoppe på lokalbussen.

Cook's Club Ialyssos Rhodes

Cook's Club Ialyssos Rhodes er et trendy hotell som først og fremst lokker unge gjester over 16 år som vil bo på et hipt og barnefritt hotell med DJs som spiller musikk, en restaurant med god mat og en bar med lekre og velsmakende cocktails.

Matoula Beach

Velkommen til Matoula Beach i Ialyssos på Rhodos. Beliggenheten nært havet er selvsagt fristende, men alt du trenger for en deilig ferie finner du på hotellet. Frokostbufféen er inkludert, nyt deilige stunder ved bassenget og en god middag i hotellets restaurant som avslutning på dagen. Vil du ut og se deg omkring, har du et perfekt utgangspunkt her for å utforske hele den fantastiske øya Rhodos!

Sea Melody

Sea Melody ligger like ovenfor stranda i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Hotellet har et fint bassengområde der du kan koble og nyte fridagene. Du kan oppleve den vakre øya Rhodos på dagtid og ta en matbit i hotellets restaurant eller ta turen til Ixia der det er mange gode restauranter med greske spesialiteter på menyen.

Electra Palace

Electra Palace ligger rett ovenfor stranda i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Her venter gressplen med behagelige solsenger og havutsikt og et herlige bassengområde for de badeglade. Hotellet har et raust All Inclusive-program med fire restauranter og en flott spaavdeling.

Ixian Grand & All Suites

Aldersgrense på hotellet: 18 år Ixian Grand & All Suites er et pent og stilrent hotell med et fint bassengområde med herlig havutsikt. Hotellet har fire populære restauranter. Er du ute etter det lille ekstra – kan du bestille en suite med eget basseng, eller et deluxerom plus. Velkommen!

Sunshine Ixia

Sunshine Ixia passer for alle badeglade familier med sin beliggenhet rett ved stranda i Ixia og de manga bassengene på hotellområdet. Her venter en komfortabel ferie med All Inclusive inkludert i prisen.

Ixia Dream

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til Ixia Dream – med romslige rom, frokostbuffé, basseng og direkte tilgang til stranda i Ixia på Rhodos' vestkyst. Herfra er det bare 5 kilometer fra Rhodos by!