Hellas' fineste strender

Her kommer en liste for deg som elsker lange, brede sandstrender med krystallklart vann, og som har problemer med å velge ett reisemål blant alle de greske øyene og steder. Hvilken blir din favoritt?


Kretas fineste strender

Falassarna Beach på Kreta

På Kretas vestkyst ligger den lange, vakre stranda Falassarna. Her er vannet krystallklart og solnedgangen farger hele himmelen rød – et spektakulært syn!

Bestill reise til Kreta

Baloslagunen på Kreta

Her var prins Charles og lady Di innom på sin bryllupsreise. En fantastisk strand der du kan snorkle blant tusenvis av fargerike fisker. Apollo tilbyr utflukter hit.

Bestill reise til Kreta

Elafonissi Beach

Denne vakre stranda kalles også for ”Den rosa stranda" fordi de finmalte sneglehusene gir sanden et rosa skimmer. Stranda ligger 7 mil sørøst for Chania by. Apollo har utflukter hit.

Bestill reise til Kreta

Andre fine strender i Hellas

Anthony Quinn Bay på Rhodos

Anthony Quinn Bay har fått sitt navn etter skuespilleren i filmklassikeren ”Kanonene på Navarone”, som ble spilt inn her. Bukta er et ypperlig utfluktsmål og byr på et rikt liv under havoverflaten.

Bestill reise til Rhodos

Tsambikistranda på Rhodos

Tsambikastranda anses av mange å være Rhodos’ beste sandstrand. Her er stranda bred, langgrunn og vannet klart. Her er det noen enkle serveringssteder og mulighet for vannsporter for den aktive.

Bestill reise til Rhodos

Lefkas' & Epirusområdets fineste strender

Bella Vraka i Sivota

Bor du på treningshotellet Sivota Retreat - powered by Playitas kan du vasse over til den herlige stranda Bella Vraka. Her er det oftest vindstille – perfekt for SUP-brett og kano. 

Bestill reise til Sivota

Valtos Beach, Parga

Dette er en lang og bred stein-/sandstrand som ligger i frodige omgivelser. Den er forholdsvis langgrunn med sand-/steinbunn og er særlig populær hos barnefamilien.

Bestill reise til Parga

Porto Katsiki på Lefkas

Porto Katsiki er en vakker strand som ligger i en liten bukt på den sørvestre siden av Lefkas. Hit kommer du enklest med leiebil. På stranda er det solsenger, parasoller og en liten restaurant.

Bestill reise til Lefkas

Tips & Inspirasjon

Få inspirasjon til din Hellasferie

Våre hotell i Hellas

Vårt utvalg av hotell i Hellas er like raust og variert som landet selv. Bruk listen til å finne det hotellet som passer akkurat deg. 

Liste over alle våre hotell i Hellas

Hvordan blir du inspirert?

Feriestemning, gode tips om utflukter, restauranter og mye mer. Les og finn inspirasjon til reisen din!

Les mer

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.